Director web

Electronice

De ce ai nevoie de un profesionist pentru instalarea unui aer conditionat?

Publicat de Raul la data 05.11.2020, 18:43 | Afaceri / Electronice
Care sunt reglementarile privind aerul conditionat care trebuie respectate ? Ce trebuie absolut respectat la instalarea aerului conditionat? Iata o multime de intrebari pe care ar trebui sa ti le pui ... Afla detalii »

Evolutii Si Tendinte Ale Pietei Imobiliare Craiova Din Romania

Publicat de Cristina Andreea la data 14.06.2020, 18:55 | Afaceri / Electronice
Desi nu are o istorie foarte indelungata, piata de imobiliare Craiova din Romania este una care a reusit de-a lungul timpului sa isi revina dupa lovituri destul de puternice si sa-si continue ascensiu ... Afla detalii »

Cum se pot Folosi Platformele Social Media pentru Promovarea de Anunturi Imobiliare?

Publicat de Cristina Andreea la data 14.06.2020, 17:30 | Afaceri / Electronice
De-a lungul timpului atat vanzatorii individuali cat si agentiile de imobiliare au cautat si dezvoltat metode de promovare cat mai eficiente de promovare pentru diferitele anunturi imobiliare. Clasice ... Afla detalii »

Cum Ar Trebui sa Fie Pregatit orice Spatiu care Urmeaza A Fi Dat in Chirie Craiova

Publicat de Cristina Andreea la data 09.06.2020, 11:08 | Afaceri / Electronice
Desi uni considera ca gasirea unui chirias presupune mai putina munca decat in cazul unei vanzari, acest lucru nu este adevarat. Pregatirea unui spatiu pentru a fi dat spre inchiriere necesita o inves ... Afla detalii »

Ce Au in Comun Masina de Cusut si Masina de Brodat?

Publicat de Cristina Andreea la data 05.02.2020, 14:56 | Afaceri / Electronice
Desi legatura este cat se poate de clara inca de la prima vedere, felul in care masina de cusut si masina de brodat au evoluat impreuna de-a lungul istoriei este foarte interesant de observat. Cele do ... Afla detalii »

Cum sa Iti Alegi Masa de Calcat Potrivita Nevoilor Tale?

Publicat de Cristina Andreea la data 05.02.2020, 14:40 | Afaceri / Electronice
Inca din vremuri antice oamenii au stiut cum sa-si netezeasca hainele pentru a avea un aspect placut. In unele zone ale lumii, pana la aparitia aparatelor de calcat moderne se foloseau carbuni incinsi ... Afla detalii »

Cum a Evoluat Broderia si Cum a Aparut Masina de Brodat?

Publicat de Cristina Andreea la data 05.02.2020, 14:27 | Afaceri / Electronice
Asa cum iluminarea manuscriselor era folosita pentru infrumusetarea si personalizarea acestora, tot asa si broderia a fost si este folosita in scopul accentuarii vizuale a unor elemente de vestimentat ... Afla detalii »

Ce Trebuie sa Stii Inainte De a Cumpara o Masina de Cusut Electrica?

Publicat de Cristina Andreea la data 05.02.2020, 13:45 | Afaceri / Electronice
Odata cu inventarea cusutului oamenii au dezvoltat acest domeniu ducandu-l pana la nivel de industrie. Cusutul era pe vremuri o indeletnicire aproape exclusiv adresata femeilor, dar care cu timpul a a ... Afla detalii »

Cateva Lucruri pe Care Nu le Stiai Despre Masina de Brodat Si Ata de Brodat

Publicat de Cristina Andreea la data 05.02.2020, 13:22 | Afaceri / Electronice
Broderia a aparut si s-a dezvoltat datorita creativitatii si dorintei unor oameni de a infrumuseta lucrurile din jurul lor. Desi astazi este folosita ca tehnica de personalizare pentru foarte multe ma ... Afla detalii »

Ce Trebuie sa Stii Inainte de a Cumpara o Presa de Calcat?

Publicat de Cristina Andreea la data 05.02.2020, 12:53 | Afaceri / Electronice
Nimeni nu poate identifica precis cand au inceput oamenii sa isi calce hainele. Cercetatorii au concluzionat ca in urma cu o mie de ani in China deja se foloseau carbuni incinsi pentru a elimina cutel ... Afla detalii »

Ce tip de masina de cusut ti se potriveste?

Publicat de Cristina Andreea la data 13.12.2019, 9:31 | Afaceri / Electronice
Masina de cusut a aparut pe la mijlocul secolului 19, apoi a evoluat o data cu tehnologia. De la masina mecanica, doar o unealta pe care un croitor o foloseste, la masina de cusut electrica, aceasta u ... Afla detalii »

Tipurile unei masini de brodat, de la vechi la noi!

Publicat de Cristina Andreea la data 12.12.2019, 16:03 | Afaceri / Electronice
Brodatul este o arta straveche, dar incepand cu jumatatea secolului al 19-lea a devenit un hobby, odata cu reducerea in dificultate, datorata aparitiei masinilor folosite pentru cusut. De atunci masin ... Afla detalii »

Ai nevoie de o masina de cusut electrica sau de o masina de brodat computerizata?

Publicat de Cristina Andreea la data 11.12.2019, 12:28 | Afaceri / Electronice
Masinile moderne pot fi multifunctionale. Aceeasi masina poate realiza proiecte unde este necesar brodatul, dar si pe cele unde trebuie croitorie. Majoritatea masinilor sunt specializate pe o singura ... Afla detalii »

Cum sa folosesti o statie de calcat precum un profesionist?

Publicat de Cristina Andreea la data 11.12.2019, 11:19 | Afaceri / Electronice
Calcatul este folosit pentru a indeparta cutele articolelor fabricate din materiale textile. Procesul este folosit pentru a le da acestora un aspect placut si ingrijit. Temperatura la care se realizea ... Afla detalii »

Vanzare aparate aer conditionat la preturi imbatabile

Publicat de Marius la data 05.09.2019, 11:31 | Afaceri / Electronice
Vino in magazinul nostru virtual pe care-l poti accesa comod din confortul casei tale iar specialistii nostrii care se ocupa de vanzare aparate aer conditionat vor fi prompti la toate solicitarile ta ... Afla detalii »

Despre meseria de electrician

Publicat de Stefan Ghitoiu la data 25.07.2019, 11:57 | Afaceri / Electronice
Un electrician sector 4 bun va sti ce sa va ofere pentru a avea parte de un serviciu excelent. In ziua de azi, meseria de electrician este una foarte apreciata, dar si cautata in acelasi timp. Un numa ... Afla detalii »

Reparatii aer conditionat, fara concurenta

Publicat de Valentin la data 12.07.2019, 12:08 | Afaceri / Electronice
Asiguram in permanenta reparatii aer conditionat in orice locatie situata in Bucuresti sector 1, 2, 3, 4, 5, 6, in sectorul Ilfov si in Giurgiu. Iti oferim reparatii aer conditionat, servicii de comp ... Afla detalii »

Ce ar trebui sa stii inainte de montajul aerului conditionat?

Publicat de Roxana la data 28.11.2018, 0:53 | Afaceri / Electronice
Este absolut necesar ca pentru a putea trece cu bine peste caldura resimtita in timpul verii,sa existe posibilitatea ca in fiecare casa sa se achizitioneze un aparat de aer conditionat, iar printre ... Afla detalii »