Director web

Bijuterii

Ceasuri de mana originale

Publicat de Iuliana la data 29.01.2019, 12:11 | Comert / Bijuterii
Ceasuri de mana de calitate la super preturi! Afla detalii »

Cadouri care dainuie peste timp

Publicat de Bianca la data 29.10.2018, 20:43 | Comert / Bijuterii
Aceste cadouri handmade sunt obiecte decorative si care vor fi intotdeauna utile. Cadourile handmade, vor aduce nu numai placere estetica, ci si beneficii. In orice moment, obiectele handmade au fost ... Afla detalii »

Cadouri handmade lucrate cu sufletul

Publicat de Raluca la data 25.10.2018, 18:40 | Comert / Bijuterii
Rudele si cei dragi au nevoie sa fie sprijiniti mereu, si, de asemeni, sa iti exprimi dragostea si grija fata de ei. Si ce poate sa exprime mai bine aceste lucruri, decat darurile mici dar spirituale ... Afla detalii »

Butoni handmade, un cadou minunat si unicat pentru barbati

Publicat de Raluca la data 26.09.2018, 20:12 | Comert / Bijuterii
Pentru prima oara, butonii au aparut la mansetele camasii regelui Ludovic al XIV-lea. Erau doua piese asemanatoare nasturilor, care erau conectate cu un lant subtire. De atunci, butonii s-au schimbat ... Afla detalii »

Care este valoarea bijuteriilor realizate manual?

Publicat de Alina la data 17.09.2018, 23:25 | Comert / Bijuterii
Bijuteriile care sunt realizate manual, exclud utilizarea unui sablon si procesele automatizate, care sunt prezente in productia de bijuterii de mari dimensiuni. Acest lucru nu este surprinzator, deoa ... Afla detalii »

Cadouri unicat- puterea sentimentelor fara cuvinte

Publicat de Daria la data 08.08.2018, 20:40 | Comert / Bijuterii
Cadourile realizate manual sunt intotdeauna foarte apreciate. Daca nu ai timp sa mergi la cumparaturi in cautarea unui cadou original, si, intr-adevar doresti sa oferi iubitei sau iubitului cadouri ha ... Afla detalii »

5 motive pentru a purta bijuterii lucrate manual

Publicat de Bianca la data 09.07.2018, 18:37 | Comert / Bijuterii
Daca te intrebi de ce ar trebui sa porti bijuterii handmade in acest articol iti prezentam toate motivele pentru a alege astfel de accesorii. Bijuteriile lucrate manual sunt tot mai cautate si, asa cu ... Afla detalii »

Ceasuri de mana originale pentru toate categoriile de varsta

Publicat de Ceasuri Shop la data 04.05.2018, 23:12 | Comert / Bijuterii
Pentru a cumpara ceasuri de mana originale acum, nu este deloc dificil, pentru ca in acest moment ceasurile de la brand-uri sunt cele mai populare in randul tinerilor din intreaga Europa. Ceasurile ... Afla detalii »

Cutii pentru bijuterii

Publicat de George Matei la data 13.07.2013, 14:19 | Comert / Bijuterii
Daca esti in pana de idei de cadouri pentru persoana draga/iubita, Borealy iti propune ca si cadou o cutie de bijuterii. Cutiile de bijuterii de pe magazinul online Borealy.ro sunt cadoul potrivit pen ... Afla detalii »

Bijuterii argint

Publicat de Roxana Dobre la data 09.07.2013, 19:17 | Comert / Bijuterii
Borealy.ro este primul magazin online din Romania care a venit cu acest concept de cadouri de lux. De asemenea pe borealy.ro vei gasi si peste 100 de bijuterii din argint. Afla detalii »