Director web

Casa si gradina

La Ce Trebuie sa Fie Atenti cei care Cauta Garsoniere de Vanzare Craiova?

Publicat de Cristina Andreea la data 14.06.2020, 22:12 | Comert / Casa si gradina
Toti investitorii in imobiliare Craiova ar trebui sa inteleaga faptul ca un portofoliu se creeaza si se creste in urma unei atente cercetari a pietei si a unei evaluari serioase a cat este fiecare dis ... Afla detalii »

De ce sa alegi un tavan fals pentru orice incapere?

Publicat de Ion la data 18.10.2019, 15:45 | Comert / Casa si gradina
Fiecare om isi doreste o locuinta amenajata dupa bunul plac, unde sa se simta in siguranta si unde sa simta ca fiecare incapere si fiecare spatiu este exact asa cum isi doreste. Iar daca se doreste c ... Afla detalii »

Cele mai bune tavane extensibile 3D

Publicat de Laurentiu la data 07.10.2019, 16:16 | Comert / Casa si gradina
Alegeti mereu niste tavane extensibile 3d de o calitate cat mai buna. Aceste tavane va vor ajuta din multe puncte de vedere si le veti aprecia mult. Ele va vor oferi o multime de avantaje importante d ... Afla detalii »

Cele mai bune oferte constructii case doar pe platforma noastra

Publicat de Laurentiu la data 22.04.2019, 10:38 | Comert / Casa si gradina
Ai ajuns in etapa in care doresti sa construiesti o casa fie ca este pentru tine sau pentru un beneficiar si ai nevoie de oferte constructii case? Nimic mai simplu.Scapa de grija manoperei si a mate ... Afla detalii »

Semne care anunţa deteriorarea construcţiei

Publicat de Matei Faur la data 10.04.2019, 15:45 | Comert / Casa si gradina
Oricât de nouă este o clădire, apa rămâne unul din principalii inamici, a acesteia. În ciuda faptului că, la prima vedere, problemele nu ar a fi chiar atât de mari, se pare că în timp, infil ... Afla detalii »

Efectul de spatiere al tavanelor false

Publicat de Laur la data 08.04.2019, 11:00 | Comert / Casa si gradina
Un tavan fals este o structura utilizata pentru a decora sau suprapune plafonul de baza. Un tavan fals face posibila evitarea eforturilor de reparare a tavanului in camera. Pentru a instala acest d ... Afla detalii »

De ce să alegi un tavan extensibil ?

Publicat de VIP Casa la data 14.03.2019, 23:28 | Comert / Casa si gradina
Fie că reamenajezi dormitorul, sufrageria, baia sau bucătăria, toate necesită și reamenajarea tavanului iar acesta poate fi elementul care face diferența. Astfel, cu tavanul extensibil potrivit ... Afla detalii »

Tipuri si avantaje balustrade de inox

Publicat de Gabi la data 25.02.2019, 22:49 | Comert / Casa si gradina
Balustradele de inox asigura nu numai siguranta oamenilor in timpul miscarii pe scari, ci sunt si elemente de design in acelasi timp, oferind scarii un aspect deosebit. Prin urmare, alegerea de balus ... Afla detalii »

Vip Casa - tavane extensibile

Publicat de Darius la data 11.02.2019, 16:34 | Comert / Casa si gradina
Cu siguranţă că denumirea de tavane extensibile nu ne este deloc străină, având în vedere faptul că tavanele extensibile sunt o inovaţie nouă în ceea ce priveşte amenajările interioare, a ... Afla detalii »

Alaturi de orice cadou, ofera si cutiute muzicale

Publicat de Roxana la data 25.01.2019, 16:20 | Comert / Casa si gradina
Una dintre cele mai romantice sarbatori ale anului, este Ziua Indragostitilor sau Valentine`s Day. De mai bine de o mie cinci sute de ani in aceasta zi, oamenii isi marturisesc iubirea unii altora. P ... Afla detalii »

Modele balustrade inox potrivite pentru orice spatiu

Publicat de Matei la data 18.01.2019, 17:39 | Comert / Casa si gradina
Orice spatiu, indiferent de utilitatea sa, trebuie sa asigure siguranta oamenilor care ajung in perimetrul sau. Astfel incat, fie ca ai in plan construirea unei locuinte, a unui spatiu de birou, amena ... Afla detalii »

Cum iti alegi usile de acces?

Publicat de Paul la data 17.01.2019, 10:51 | Comert / Casa si gradina
Fie ca vrei sa renovezi un spatiu de birouri, un spatiu comercial sau propria casa, este foarte important sa iti indrepti atentia spre usile de acces, deoarece sunt principalul element functional si e ... Afla detalii »

Tavan fals pentru casa dumneavoastra

Publicat de Roxy la data 11.01.2019, 20:06 | Comert / Casa si gradina
Stim bine ca tavanul reprezinta un element architectural ce are un rol important in estetica unui interior, astfel incat intr-un spatiu destinat de exemplu birourilor, exploatarea plafonului, prin ame ... Afla detalii »

De ce avem nevoie de o agendă retro?

Publicat de Ruxandra la data 10.01.2019, 13:29 | Comert / Casa si gradina
Agenda retro este o necesitate profesională și personală, dar poate fi și un cadoul perfect pentru orice ocazie iar cel mai simplu și sigur mod de a găsi exact agenda de care ai nevoie este un m ... Afla detalii »

Apeleaza doar la servicii calitative de montaj aer conditionat

Publicat de Raducan Damian la data 19.12.2018, 23:04 | Comert / Casa si gradina
Utilizarea aparatului de aer conditionat vara este esentiala in special in cazul celor care locuiesc la bloc, la etajele superioare unde soarele si caldura intra direct in casa. Astfel, inca de la jum ... Afla detalii »

Ce este mana curenta inox si care sunt avantajele aduse de aceasta?

Publicat de Damian la data 19.12.2018, 18:43 | Comert / Casa si gradina
In interiorul tuturor cladirilor , acolo unde sunt scari, este necesar sa fie amplasate si balustrade care au rolul de protectie. Insa, de cele mai multe ori, pe langa balustrade, este necesara si ... Afla detalii »

Cum sa obtineti un dormitor de burlac spectaculos folosindu-va de tavane false


Publicat de Luciana Istrate la data 14.12.2018, 18:28 | Comert / Casa si gradina
Toti ne bazam pe dormitor ca pe un refugiu in care ne retragem pentru odihna si calmare, dar ne bazam si pe decorul sau pentru a ne inspira in alte moduri, fie ca este un teatru calm pentru a viziona ... Afla detalii »

Mana curenta inox pentru siguranta ta

Publicat de Alina la data 07.12.2018, 13:43 | Comert / Casa si gradina
Daca ai nevoie de o mana curenta de inox durabila si bine montata, solutia este aici! Cei mai buni experti din domeniul balustradelor de inox iti stau la dispozitie aici: https://artexpert-inox.ro/man ... Afla detalii »

Tablouri handmade lucrate cu suflet pentru tine

Publicat de Artmyway la data 05.12.2018, 15:06 | Comert / Casa si gradina
Acum, pentru decorarea interiorului, se poate folosi orice. Insa, cele mai bune decoruri, sunt inca, considerate optiunile traditionale, adica tablourile. Acestea sunt tablouri handmade elegante pe ... Afla detalii »

Un cadou practic si elegant - cutie bijuterii pentru accesoriile preferate

Publicat de Daria la data 05.12.2018, 13:53 | Comert / Casa si gradina
Cea mai practica solutie pentru pastrarea accesoriilor – cutiile de bijuterii Stim deja ca femeile au o mare pasiune pentru bijuterii in general si le place sa isi innoiasca colectia de fiecare ... Afla detalii »
1 / 4« 1 2 3 4 »
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri