Director web

Mancare

Avantaje si dezavantaje cu privire la distributia in Bucuresti

Publicat de Lorena la data 05.09.2019, 11:41 | Comert / Mancare
Daca faceti distributie Bucuresti, asta nu inseamna ca oamenii vor veni neaparat. Alegerea canalului de distributie adecvat este la fel de importanta pentru vanzarea produselor, precum stabilirea core ... Afla detalii »

Produse alimentare de cea mai buna calitate de la distribuitorul HoReCa

Publicat de Lavinia la data 01.08.2019, 22:00 | Comert / Mancare
Firma de distributie HoReCa este un lider in   distributia si comercializarea de produse alimentare,  atat proaspete, cat si prelucrate. In mod traditional, HoReCa s-a dedicat distributiei de prod ... Afla detalii »

Ce produse ofera o firma de distributie Horeca?

Publicat de Daniela Rusu la data 19.06.2019, 20:01 | Comert / Mancare
Pentru cei care isi doresc sa deschida o afacere in domeniul Horeca, fie ca este vorba despre un restaurant in hotel, pensiune sau o firma de catering, este important sa se aleaga o firma de dist ... Afla detalii »

Agro Montana – distributie seminte

Publicat de Laura la data 10.04.2019, 18:34 | Comert / Mancare
Agro Montana, o companie relativ tanara, aparuta pe piata de distributie in anul 2014, este recunoscuta datorita profesionalismului echipei sale, respectarii raportului calitate produse/servicii oferi ... Afla detalii »

Cafeaua verde si beneficiile ei

Publicat de Ionut Cirja la data 09.07.2018, 15:56 | Comert / Mancare
Cafeaua verde este acea cafea obtinuta din boabele neprajite ale arborelui de cafea si datorita faptului ca acestea nu sunt supuse unei prelucrari termice, ele isi mentin calitatile nutritive si s ... Afla detalii »

Cafeaua calitativa prajita de profesionisti

Publicat de Contego la data 20.04.2018, 13:08 | Comert / Mancare
O cafea de calitate inseamna o cafea de origine care poate fi verificata, prajita de profesionisti. Cel mai bine este sa alegi cafea de specialitate, proaspat prajita. Nu uita sa verifici mereu data d ... Afla detalii »

Cutie pentru ceasuri – eleganta si utila!

Publicat de Pravalia la data 28.03.2018, 0:54 | Comert / Mancare
Ceasul de mana este un accesoriu indispensabil pentru orice persoana eleganta. Este greu sa nu fii de acord cu faptul ca, acest mecanism ce se poarta pe incheietura mainii, subliniaza uneori statutul ... Afla detalii »

Iesi din rutina, bea cafeaua lui James Bond

Publicat de Contego Cafe la data 02.03.2018, 13:55 | Comert / Mancare
O zi buna incepe cu o ceasca de cafea buna, nu-I asa? Dar din cand in cand ai vrea sa iti faci diminetile cu adevarat special, iar pentru ocazii ca acestea, iti trebuie o cafea care sa te scoata din r ... Afla detalii »

3 LUCRURI PE CARE VOIAI SA LE STII DESPRE CAFEA

Publicat de Contego Cafe la data 15.02.2018, 10:09 | Comert / Mancare
Iubesti cafeaua, nu-I asa? Nu esti singurul, cafeaua este cea mai consumata bautura la nivel mondial iar popularitatea ei creste din ce in ce mai mult. Cafeaua naste pasiuni si hobby-uri, multi dintre ... Afla detalii »

Migdalele se beneficiile lor pentru organismul uman

Publicat de Vitea la data 21.11.2016, 9:37 | Comert / Mancare
Migdalele au fost folosite in tratarea unor boli si afectiuni din cele mai vechi timpuri. Astfel gasim migdalele mentionate in scrierile unor invatati antici precum Teofrast, Procius Cato sau Largus. ... Afla detalii »

Consumul regulat de fructe - te ajuta sa slabesti !

Publicat de Vitea la data 21.11.2016, 9:26 | Comert / Mancare
5Fructe.Ro este un magazin online care comercializeaza fructe, nuci, seminte, cereale si condimente. In plus, mai gasiti in magazinul nostru online o oferta bogata de leguminoase si ceaiuri. Consumul ... Afla detalii »
+ Adauga site + Adauga anuntUltimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri