Director web

Divertisment

La ce trebuie sa fim atenti in alegerea hotelului

Publicat de Alina la data 30.03.2020, 17:27 | Divertisment / Turism
Optand pentru un hotel 4 stele Bucuresti va veti bucura de un serviciu cat se poate de bun. Un astfel de hotel va va oferi in permanenta o calitate excelenta si il veti aprecia mult. Este foarte impor ... Afla detalii »

De ce si cum sa folosesti o agenda?

Publicat de Victor la data 19.03.2020, 11:57 | Divertisment / Comert online
Daca credeti gresit ca o agenda buna va va face mai organizat, ganditi-va din nou. Oamenii nu sunt organizati doar pentru ca au o agenda, practic au o agenda pentru ca sunt organizati. Avand in ve ... Afla detalii »

Eveniment corporate la hotel? Da, se poate!

Publicat de Mircea la data 11.03.2020, 15:28 | Divertisment / Turism
Din ce in ce mai multe companii si firme aleg sa organizeze anumite evenimente corporate in orasele mari, marea majoritate alegand locatii precum Bucurestiul. Insa, pentru a putea crea si construi o r ... Afla detalii »

3 motive sa alegeti o agentie de turism

Publicat de Alexandra la data 21.02.2020, 18:46 | Divertisment / Turism
Anul 2020 promite a fi unul ocupat pentru industria calatoriilor, deoarece un numar record de calatori se duc pe cer, rauri si mari. Cu mai multe nave, mai multe zboruri, multi se intreaba de ce un ca ... Afla detalii »

Hotel Bucuresti

Publicat de Alexandru la data 05.02.2020, 18:15 | Divertisment / Turism
Beneficiile rezervarii de hoteluri pentru evenimente private Probabil ca va ganditi unde ar trebui sa va rezervati locul daca aveti o intalnire de afaceri viitoare, o nunta, o aniversare sau un al ... Afla detalii »

Cutii pentru depozitarea bijuteriilor!

Publicat de Maria la data 31.01.2020, 17:59 | Divertisment / Comert online
Bijuteriile au jucat intotdeauna un rol vital in istoria omenirii. De fapt, actul de impodobire a corpului cu diverse ornamente pre-dateaza inregistrari scrise si este una dintre cele mai timpurii evo ... Afla detalii »

Early booking Bulgaria

Publicat de Vlad la data 31.01.2020, 17:52 | Divertisment / Turism
Industria turismului din Bulgaria joaca un rol esential in economia tarii. Peste 9,3 milioane de turisti internationali au vizitat Bulgaria in 2018, in crestere cu 4,4% fata de an. Turistii au experim ... Afla detalii »

Hotel Bucuresti

Publicat de Adi la data 15.01.2020, 10:46 | Divertisment / Turism
Astazi in lume exista mai mult de 30 de clasificari diferite ale hotelurilor, si anume, stele, litere, coroane si multe altele. Cel mai popular este sistemul de clasificare cu stele. Stelele indica ni ... Afla detalii »

Why is it good to choose an efficient mass gainer?

Publicat de Radu la data 09.01.2020, 18:45 | Divertisment / Sport
The mass gainer food supplement was developed precisely to meet this need. It’s the easiest and safest way to provide the body with exactly all the anabolic elements that a growing muscle requires, ... Afla detalii »

Cele mai importante motive pentru care nu ar trebui sa iti rezervi singur vacanta

Publicat de Mihaela la data 09.01.2020, 17:51 | Divertisment / Turism
Romanii au inceput sa aprecieze din ce in ce mai mult vacantele petrecute peste hotare, insa de foarte multe ori, poate fi dificil sa se ocupe de planificarea si rezervarea acestora, astfel ca, o agen ... Afla detalii »

Agentia de turism perfecta!

Publicat de Laurentiu la data 26.11.2019, 14:24 | Divertisment / Turism
Travel Idea este agentie de turism care raspunde prezent tuturor motivatiilor tale de calatorie fiind dedicati sa oferim intotdeauna vacante de neuitat turistilor nostrii. Intrand pe site-ul nostr ... Afla detalii »

Early Booking Bulgaria

Publicat de Stefania la data 15.10.2019, 12:27 | Divertisment / Turism
Statiunile din Bulgaria si-au castigat deja popularitate in randul multor turisti datorita originalitatii lor, care reflecta toate caracteristicile tarii. Vacantele pe Dunare – sunt ca intr-un para ... Afla detalii »

Vacante exotice cu Travel Idea

Publicat de Salem la data 02.10.2019, 12:38 | Divertisment / Turism
Fiindca limitele nu avem limite in a alege vacante minunate, am decis ca in permanenta sa adaugam pachetelor noastre turistice noi destinatii, incluzand si vacantele exotice. Deoarece aceste destinat ... Afla detalii »

Care sunt motivele pentru care merita sa petreci vacanta in Bulgaria?

Publicat de Alexandra la data 05.08.2019, 13:48 | Divertisment / Turism
Bulgaria este o tara mica din sud-estul Europei si este localizata intre Europa, Asia si Africa. Datorita acestui fapt, aceasta tara este foarte bogata in istorie, cultura, sit-uri naturale, dar ... Afla detalii »

Agentie de turism pentru a te ajuta in cautarea unei cazari convenabile

Publicat de Erica la data 02.07.2019, 19:04 | Divertisment / Turism
De multe ori, cand vrem sa plecam intr-o vacanta in diferite locuri, nu stim cum sa alegem cele mai bune optiuni. Astazi, o sa vorbesc despre “Travel Idea” un site unde poti sa gasesti cele mai ... Afla detalii »

Cumpara cadouri pentru femei

Publicat de Pravalia cu Surprize la data 29.05.2019, 15:33 | Divertisment / Comert online
Femeia, eterna frumusete, mama, sora, sotie, prietena, fica trebuie rasplatita zi de zi sau la ocazii cu daruri din gama cadouri pentru femei. Tuturor ne plac surprizele, ne place sa surprindem sau s ... Afla detalii »

Sejur last minute Grecia

Publicat de TravelIdea la data 28.05.2019, 14:13 | Divertisment / Turism
Grecia, este o destinatie de vacanta fabuloasa oferindu-ti multe obiective care merita atentia ta. Te poti convinge accesand site-ul nostru si te vom conduce catre destinatia mult dorita si vacanta ... Afla detalii »

Scaun Rotativ Cathedral

Publicat de Nova Brand la data 13.05.2018, 11:59 | Divertisment / Comert online
Nova Brand va prezinta astazi unul dintre cele mai bune produse ale sale de pe piata romaneasca si straina. Este vorba despre Scaunul Rotativ Cathedral, acesta fiind disponibil la vanzare in culoarea ... Afla detalii »

O vacanta de neuitat pe plaiuri exotice

Publicat de Playatour la data 22.05.2013, 20:23 | Divertisment / Turism
Oferte pentru o vacanta de neuitat Afla detalii »

Alex Velea noul videoclip cu melodia Când noaptea vine

Publicat de Alex Velea a lansat o noua piesă, Când noaptea vine - o adevarată declarație de dragoste în care se la data 12.04.2012, 7:41 | Divertisment / Muzica
Alex Velea a lansat o noua piesă, Când noaptea vine - o adevarată declarație în care se vor regăsi toți cei care iubesc sau au iubit vreodată. Afla detalii »
1 / 2« 1 2 »