Director web

Internet

Crearea unui site de prezentare bun

Publicat de Adi la data 26.11.2019, 11:54 | Internet / Design web
Alegand un bun serviciu de creare site de prezentare, veti lua o decizie buna. Un astfel de site va reusi sa iasa usor in evidenta si il veti aprecia. Veti vedea ca veti avea parte de un serviciu cat ... Afla detalii »

Serviciu premium de creare site

Publicat de Laur la data 16.10.2019, 10:55 | Internet / Design web
Multe afaceri se orienteaza catre un serviciu bun de creare site de prezentare. Un astfel de site va fi pe placul tuturor vizitatorilor, acestia bucurandu-se mult de ceea ce va oferi. Este o idee foar ... Afla detalii »

Importanta creatiei grafice pentru compania ta

Publicat de Robert la data 07.10.2019, 15:00 | Internet / Design web
Cel mai simplu mod prin care iti poti promova propria afacere este cu ajutorul materialelor publicitare de tot felul, insa pentru ca acestea sa aiba intr-adevar rezultatul dorit, este necesar ca ec ... Afla detalii »

Un serviciu bun de creare site web

Publicat de Rares Alecu la data 04.10.2019, 12:06 | Internet / Design web
Optand pentru un serviciu de creare site, veti lua o decizie cat mai buna. Un astfel de serviciu va va ajuta mult si veti vedea ca va veti bucura de numeroasele avantaje pe care el le ofera. Este este ... Afla detalii »

Creatia grafica si importanta acesteia pentru companii

Publicat de Damian la data 02.09.2019, 20:44 | Internet / Design web
De indata ce iei decizia de a deschide o afacere sau atunci cand iti dai seama ca aceasta are nevoie de o schimbare, trebuie sa iei in calcul faptul ca primul lucru pe care trebuie sa il faci este ... Afla detalii »

Ce este un site web și de ce avem nevoie de acesta?

Publicat de Larisa la data 02.09.2019, 20:38 | Internet / Design web
Astăzi cam toată lumea a auzit de siturile web iar fiecare business care se respectă deține cel puțin unul. Practic pentru a -ți putea ridica afacere la nivelul concurenței și pentru a o pute ... Afla detalii »

Creare brand de catre profesionistii in advertising

Publicat de Dumitru la data 13.08.2019, 11:56 | Internet / Consultanta
Agentia de publicitate Armeanu, iti conduce afacerea pana in ultima etapa de consacrare, finalizata prin creare brand. Poti beneficia de o noua identitate vizuala care sta la baza brandului tau Deo ... Afla detalii »

Importanta unui site web pentru afacerea ta

Publicat de Adi la data 05.07.2019, 15:06 | Internet / Design web
In zilele noastre, daca nu esti unul dintre acei antreprenori care are o afacere mica, pe plan local si nu ai foarte multe asteptari de la tine si de la afacerea ta, atunci cel mai probabil trebuie sa ... Afla detalii »

Beneficiile unui site de calitate

Publicat de Liviu la data 24.05.2019, 14:28 | Internet / Design web
Este ideal sa optati pentru o firma buna de realizare site, aceasta firma oferindu-va in permanenta un serviciu de o calitate cat mai buna. In ziua de azi, orice firma ar trebui sa dispuna de un site ... Afla detalii »

Ce este o agentie de marketing online?

Publicat de Robert la data 22.04.2019, 12:55 | Internet / Consultanta
Una dintre cele mai bune modalitati de promovare a unei afaceri este apelarea la o agentie de marketing online si la serviciile acesteia, caci specialistii acesteia sunt cei mai in masura sa te ajute ... Afla detalii »

Creste numarul de joburi entry-level pentru proaspetii absolventi

Publicat de Loc de munca la data 20.03.2019, 14:58 | Internet / Forum
Odata cu aparitia unor meserii noi pe piata, printre care si cea de influencer, peisajul de pe piata muncii este unul destul de infloritor si roz pentru proaspetii absolventi care sunt in cautarea pri ... Afla detalii »

De ce este important sa ai un design de logo pentru afacerea dvs.?

Publicat de Radu la data 20.03.2019, 12:05 | Internet / Design web
O sigla poate fi descrisa drept chipul unei companii. Destul de des, este primul lucru pe care un potential client il va observa despre afacerea dvs. Un logo este mult mai mult decat o imagine; este u ... Afla detalii »

Cum sa gasiti un mentor?

Publicat de Informatii utile la data 18.03.2019, 17:51 | Internet / Consultanta
Gasirea mentorului potrivit nu este, neaparat, cheia succesului - este la fel de evident ca, totusi, va poate conduce spre drumul spre succes. Invatarea de la cineva mai in varsta, mai inteleapt si cu ... Afla detalii »

Succesul si secretele lui

Publicat de Dana Barbu la data 26.02.2019, 10:04 | Internet / Forum
Cu totii vrem sa fim oameni de succes, dar oare ce inseamna succesul? De unde vine acesta? Ei bine, succesul este un lucru subiectiv, fiecare priveste succesul sub alt mod, pentru unii inseamna bani s ... Afla detalii »

Servicii de optimizare SEO

Publicat de Darius S la data 25.01.2019, 17:07 | Internet / Consultanta
Ce este optimizarea SEO si de ce ai nevoie de servicii optimizare SEO in afacerea ta? Inainte de a vorbi despre cum sa iti faci resursele populare, trebuie sa intelegi conceptele. Deci, termenul SEO i ... Afla detalii »

Cum realizezi un design de ambalaj de succes

Publicat de Ramona Caragea la data 11.01.2019, 22:25 | Internet / Design web
De cate ori ai intrat intr-un magazin si atentia ti-a fost captata de un produs care avea un ambalaj diferit? Atunci cand vrei sa ai succes, este important sa te concentrezi mult pe designul de ambala ... Afla detalii »

De ce este important un design de logo?

Publicat de Laur la data 18.12.2018, 20:20 | Internet / Design web
Cand va ganditi la toti factorii care merg in construirea unei afaceri, crearea unui logo ar putea sa nu para o prioritate de varf. "Poate ca nici macar nu am nevoie de design de logo", sopteste putin ... Afla detalii »

Design de ambalaj - Imaginea vinde !

Publicat de Dacian la data 14.11.2018, 16:59 | Internet / Design web
Traim intr-o lume in care imaginea conteaza , mai ales daca vorbim despre marele domeniu al vanzarilor si metoda alternativa reclamei traditionale este vanzarea prin design-ul de ambalaj. https://ar ... Afla detalii »

5 trenduri în content marketing pe care trebuie să le cunoști

Publicat de Lead Magnet la data 23.03.2018, 17:51 | Internet / Consultanta
Fiecare an vine cu noi și noi trenduri în ceea ce privește content marketing-ul și nici nu e de mirare având în vedere amploarea cu care acesta s-a dezvoltat în ultima perioadă. Cu toate acest ... Afla detalii »

Factori de decizie in alegerea hostingului

Publicat de pop raluca la data 28.04.2014, 2:31 | Internet / Domenii web
Fie ca aveti un site de vanzari, de prezentare, o afacere sau un hobby acesta trebuie gazduit undeva. Alegerea unui serviciu de gazduire presupune sa va informati inainte si sa aveti in vedere cateva ... Afla detalii »
1 / 2« 1 2 »