Director web

Noua politica google

Publicat de Noua politica de confidentialitate google la 08.03.2012, 9:08 | http://www.noile.ro
Noile, reguli, google,
Google si-a schimbat setarile incepand de ieri, iar expertii sunt ingrijorati ca daca gigantul IT conecteaza toate conturile asociate, intimitatea utilizatorilor va fi periclitata, iar reclamele indreptate direct catre e vor crea nemultumire.

Schimbarile nu inseamna ca Google va colecta mai multe date, ci pur si simplu va uniformiza informatiile primite de la cele 60 de servicii pe care le detine pentru a realiza un profil al utilizatorilor si a-i oferi cautari si informatii influentate de catre cautarile acestuia.

Conform fundatiei "Electronic Frontier", cel mai bun lucru pe care il pot face utilizatorii este sa-si stearga istoria cautarilor, scrie "The Daily Telegraph".

"Aceasta protectie este importanta deoarece cautarile pe internet pot revela informatii sensibile despre cineva, care ar trebui sa ramana particulare: interese, varsta, orientare sexuala, religie si probleme de sanatate", au spus cei de la Electronic Frontier Foundation. Pentru a impiedica realizarea unui profil, utilizatorii ar trebui sa stearga istoria cautarilor si sa blocheze inregistrarea activitatii lor pe viitor.

Cum se poate face acest lucru?

1. Intra in contul Google
2. Acceseaza pagina  cu "istoric"
3. Click pe "Sterge istoric"
4. Click pe "Ok"

Acest lucru nu inseamna ca Google nu va mai tine o statistica a cautarilor, dar acestea nu vor mai fi asociate cu un cont individual si vor fi anonimizate dupa 18 luni.

sursa
+ Adauga site + Adauga anuntUltimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri