Director web

Design web

Crearea unui site de prezentare bun

Publicat de Adi la data 26.11.2019, 11:54 | Internet / Design web
Alegand un bun serviciu de creare site de prezentare, veti lua o decizie buna. Un astfel de site va reusi sa iasa usor in evidenta si il veti aprecia. Veti vedea ca veti avea parte de un serviciu cat ... Afla detalii »

Serviciu premium de creare site

Publicat de Laur la data 16.10.2019, 10:55 | Internet / Design web
Multe afaceri se orienteaza catre un serviciu bun de creare site de prezentare. Un astfel de site va fi pe placul tuturor vizitatorilor, acestia bucurandu-se mult de ceea ce va oferi. Este o idee foar ... Afla detalii »

Importanta creatiei grafice pentru compania ta

Publicat de Robert la data 07.10.2019, 15:00 | Internet / Design web
Cel mai simplu mod prin care iti poti promova propria afacere este cu ajutorul materialelor publicitare de tot felul, insa pentru ca acestea sa aiba intr-adevar rezultatul dorit, este necesar ca ec ... Afla detalii »

Un serviciu bun de creare site web

Publicat de Rares Alecu la data 04.10.2019, 12:06 | Internet / Design web
Optand pentru un serviciu de creare site, veti lua o decizie cat mai buna. Un astfel de serviciu va va ajuta mult si veti vedea ca va veti bucura de numeroasele avantaje pe care el le ofera. Este este ... Afla detalii »

Creatia grafica si importanta acesteia pentru companii

Publicat de Damian la data 02.09.2019, 20:44 | Internet / Design web
De indata ce iei decizia de a deschide o afacere sau atunci cand iti dai seama ca aceasta are nevoie de o schimbare, trebuie sa iei in calcul faptul ca primul lucru pe care trebuie sa il faci este ... Afla detalii »

Ce este un site web și de ce avem nevoie de acesta?

Publicat de Larisa la data 02.09.2019, 20:38 | Internet / Design web
Astăzi cam toată lumea a auzit de siturile web iar fiecare business care se respectă deține cel puțin unul. Practic pentru a -ți putea ridica afacere la nivelul concurenței și pentru a o pute ... Afla detalii »

Importanta unui site web pentru afacerea ta

Publicat de Adi la data 05.07.2019, 15:06 | Internet / Design web
In zilele noastre, daca nu esti unul dintre acei antreprenori care are o afacere mica, pe plan local si nu ai foarte multe asteptari de la tine si de la afacerea ta, atunci cel mai probabil trebuie sa ... Afla detalii »

Beneficiile unui site de calitate

Publicat de Liviu la data 24.05.2019, 14:28 | Internet / Design web
Este ideal sa optati pentru o firma buna de realizare site, aceasta firma oferindu-va in permanenta un serviciu de o calitate cat mai buna. In ziua de azi, orice firma ar trebui sa dispuna de un site ... Afla detalii »

De ce este important sa ai un design de logo pentru afacerea dvs.?

Publicat de Radu la data 20.03.2019, 12:05 | Internet / Design web
O sigla poate fi descrisa drept chipul unei companii. Destul de des, este primul lucru pe care un potential client il va observa despre afacerea dvs. Un logo este mult mai mult decat o imagine; este u ... Afla detalii »

Cum realizezi un design de ambalaj de succes

Publicat de Ramona Caragea la data 11.01.2019, 22:25 | Internet / Design web
De cate ori ai intrat intr-un magazin si atentia ti-a fost captata de un produs care avea un ambalaj diferit? Atunci cand vrei sa ai succes, este important sa te concentrezi mult pe designul de ambala ... Afla detalii »

De ce este important un design de logo?

Publicat de Laur la data 18.12.2018, 20:20 | Internet / Design web
Cand va ganditi la toti factorii care merg in construirea unei afaceri, crearea unui logo ar putea sa nu para o prioritate de varf. "Poate ca nici macar nu am nevoie de design de logo", sopteste putin ... Afla detalii »

Design de ambalaj - Imaginea vinde !

Publicat de Dacian la data 14.11.2018, 16:59 | Internet / Design web
Traim intr-o lume in care imaginea conteaza , mai ales daca vorbim despre marele domeniu al vanzarilor si metoda alternativa reclamei traditionale este vanzarea prin design-ul de ambalaj. https://ar ... Afla detalii »

Design Cluj

Publicat de Simona G la data 23.04.2014, 10:18 | Internet / Design web
Designul reprezinta modalitatea de a te deosebi de concurenta, de a fii unic si personalizat. Echipa noastra Zone Design Cluj, intelege ca fiecare detaliu conteaza, de aceea va oferim servicii complet ... Afla detalii »