Director web

Noile silicoane ale Danielei Gyorfi

Publicat de Noile silicoane ale Danielei Gyorfi la 28.02.2012, 11:37 | http://www.kanald.ro/Stiri/Daniela-Gyorfi-urmarita-blestemul-silicoanelor1/
Noile, silicoane, Daniela Gyorfi,
Daniela Gyorfi s-a dezbracat in direct sa-si arate noile silicoanele! Daniela Gyorfi marturiseste ca este deja la a treia operatie de schimbare a silicoanelor si nu regreta nimic din schimbarile pe care si le-a facut de-a lungul timpului.

Prima operatie a facut-o in anul 2000, fiind o promotoare a silicoanelor in Romania si una dintre vedetele care recunoaste acest lucru. Eu mi-am facut acum a treia operatie pentru ca am avut un accident la dsala, dar nicidecum ca mi-a alunecat siliconul intre coaste.

Sper sa fie ultima operatie. Acum mi-a pus un implat un pic mai mare si mi-a maifacut niste corecturi. George este putin distrus ca nu se poate bucura de sanii Danielei. Peste o saptamana va putea sa se bucure de ei. Din cauza ca am luat-o pe aia mica in brate, am ajutat-o pe mama sa se ridice cand a luat-o salvarea mi-am pus in pericol sanatatea.
+ Adauga site + Adauga anuntUltimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri