Director web

Intrebari frecvente

Cum pot inscrie repede un site in acest director web ?

Inscrierea siteurilor, descrierea lor, alegerea cuvintelor meta este la latitudinea fiecarui utilizator. Sfatul nostru: in masura in care aveti un produs sau serviciu (ex. muzica noua, filme noi, jocuri sau alte asemenea) sa utilizati in titlul siteului / anuntului unul din cuvintele asociate domeniului web al siteului nostru. O descriere originala scrisa corect ortografic, un titlu sugestiv, indicarea adresei si a datelor de contact va conduce la o inscriere in max. 5 zile. De regula site-urile care nu respecta aceste conditii sunt sterse fara ca operatorii nostri sa incerce corectarea acestora. In ceea ce priveste codul, daca il inserati in una din paginile site-ului dvs. nu utilizati pagini tip Link farm. Veti beneficia de aprobare rapida !

Ce optiuni de promovare online am, dupa inscrierea site-ului ?

Buna intrebare! Dupa ce site-ul dvs. a fost aprobat va trebui sa va logati in contul dvs. (Login). Acum aveti posibilitati multiple de promovare si marketing online:
  • sa inscrieti oricate site-uri doriti, utilizand acelasi cont;
  • sa adaugati Stiri si noutati despre afacerea dvs. care vor fi afisate atat in pagina destinata site-ului dar si in prima pagina la sectiunea Noutatile zilei;
  • sa postati oferte promotionale, reduceri de pret sau alte facilitati destinate clientilor dvs. care vor fi afisate tot in prima pagina in sectiunea Oferte de azi;
  • sa beneficiati de promovare prin articole ce sunt afisate in sectiunea din dreapta din prima pagina a directorului;
  • puteti sterge, modifica oricand datele site-ului;

Subdomeniile sunt acceaptate in director ?

Da, subdomeniile sunt acceptate numai in masura in care este inserat codul din pagina de adaugare a siteurilor. Daca propuneti subdomenii, va rugam sa inserati mai intai codul existent in pagina de "Adauga site". Daca in momentul verificarii linkul nu este postat in pagina index a subdomeniului, propunerea dvs. va fi refuzata!
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri