Director web

Marcoser – seminte de legume, folie, ingrasaminte

Marcoser – seminte de legume, folie, ingrasaminte sisteme de irigare prin picurare, tavi, ghivece, ingrasaminte solide si lichide, folie microporoasa tip agril, folie de mulcire, plase de umbrire, turba pentru rasaduri si flori CONSULTANTA AGRICOLA propunandu-si sa vina in intampinarea agricultorilor pt prevenirea si rezolvarea cu profesionalism si seriozitate a problemelor aparute pe parcursul dezvoltarii culturilor de legume; CERCETARE-DEZVOLTARE IN LEGUMICULTURA: SC MARCOSER SRL dispune de loturi experimentale, un laborator mobil de analize de sol si colaboreaza cu fermieri din bazine legumicole puternice cum ar fi: Matca, Balta Doamnei, Baleni, Copaceni, Dabuleni unde testeaza noi hibrizi, noi fertilizanti si metode noi de tehnologie de cultura la legume. IMPORTATOR SI DISTRIBUITOR de seminte de legume, folie profesionala pt sere si solarii,

  • Slogan: A oferi clienților săi produse și servicii de cea mai înaltă calitate, adaptate nevoilor lor.
  • Cuvinte cheie: seminte, legume, tomate, ardei, castraveti, vinete, dovlecei, pepeni, varza, conopida, salata, ridichi, folie solar, folie sera, agril,echipamente, sere si solarii, instalatii, irigare, picurare, tavi

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Marcoser – seminte de legume, folie, ingrasaminte'. Administratorii http://www.marcoser.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Marcoser – seminte de legume, folie, ingrasaminte'. Administratorii http://www.marcoser.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.marcoser.ro
  • Telefon: 0236836366
  • Fax: 0236836088
  • Judet: Galati
  • Localitate: Mastacani
  • Adresa: Comuna Matca, Jud. Galati,(la intrare dinspre Tecuci circa 300 m pe partea dreapta, cladirea verde).

Nici un comentariu pentru Marcoser – seminte de legume, folie, ingrasaminte

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Marcoser – seminte de legume, folie, ingrasaminte sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt




Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri