Director web

Prestari servicii in domeniul agricol

Prestari servicii in domeniul agricol Asiguram Prestari servicii in agricultura: prelucrarea solului, tratament fitosanitar, semanat, recoltat. Asiguram transport cu camioane autorizate inclusiv ADR. Producerea de seminte pentru grau, orz, porumb, soia, mazare, lucerna, floarea soarelui. Consultanta agrotehnica, intermedieri in achizitii de inputuri sau livrari de produse finite. Inchiriere de echipamente agricole. Baza proprie de prelucrare, selectare, tratare, insacuire si etichetare.

  • Cuvinte cheie: ferma agricola, cultivare de cereale, recoltare de cereale, tratament fitosanitar, semanat, recoltat, grau, orz, porumb, soia, mazare, lucerna, floarea soarelui, consultanta agrotehnica, echipamente a

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Prestari servicii in domeniul agricol'. Administratorii http://www.agrostefan.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Prestari servicii in domeniul agricol'. Administratorii http://www.agrostefan.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.agrostefan.ro
  • Numarul de telefon nu a fost specificat.
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Calarasi
  • Localitate: Cunesti (Gradistea)
  • Adresa nu a fost specificata.

Nici un comentariu pentru Prestari servicii in domeniul agricol

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Prestari servicii in domeniul agricol sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri