Director web

Semanatori paioase

Semanatori paioase Suntem o companie tânără, cu capital integral românesc, ce și-a început activitatea în anul 2009, datorită necesarului de pe piața din România de utilaje agricole, dar și servicii conexe, la standarde decente de calitate, dar totuși la un preț accesibil.
Semănători: Răspund oricărei cerințe de prelucrare a solului, semănatul precis fiind caracteristic oricărui model, atât în cadrul lucrărilor convenționale, cât și în cadrul celor de conservare.

Mașini fertilizat: Fertilizare de bază sau sezonieră, cu efecte vizibile. Acesta este rezultatul echipamentelor pentru fertilizat, ce dispun de componente necorozive.

Prășitori: Robuste și foarte ușor manevrabile, vă oferim echipamente agricole complexe cu întrebuințări variate, pentru terenuri impecabile.

Scarificatoare: Sunt adecvate pentru scarificarea pe adâncime a stratului de sol impermeabil, pentru nivelarea şi prelucrarea bulgărilor, îmbunătățind marcant absorbţia solului tasat şi îmbibat cu apă.

  • Slogan: Utilaje agricole
  • Cuvinte cheie: utilaje agricole, semanatori,prasitoare

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Semanatori paioase'. Administratorii https://www.crops-utilaje.ro/ pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Semanatori paioase'. Administratorii https://www.crops-utilaje.ro/ pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: https://www.crops-utilaje.ro/
  • Telefon: 0239654430
  • Fax: 0239654430
  • Judet: Braila
  • Localitate: Varsatura (Chiscani)
  • Adresa: Strada Principală 120 bis, Vărsătura, Comuna Chiscani

Nici un comentariu pentru Semanatori paioase

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Semanatori paioase sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul