Director web

Silozuri metalice pentru cereale

Silozuri metalice pentru cereale Sunteti in cautarea unei firme specializate in domeniul uscarii si depozitarii cerealelor care sa va ajute cu Silozuri metalice pentru cereale sau Uscatoare pentru cereale ori alte produse? Noi suntem USEPREST si va stam la dispozitie in orice moment cu o solutie cat mai rapida, cat mai eficienta si cat mai economica la problema pe care o aveti in domeniul uscarii, conditionarii sau a depozitarii cerealelor. Useprest este o companie romaneasca specializata in domeniul tehnologiei de uscare si depozitare a cerealelor. Cu toate ca activitatea in acest domeniu am inceput-o in anul 2001 in strainatate, pe piata din Romania am inceput in anul 2010 unde ne-am facut remarcati datorita nivelului de calitate foarte ridicat al echipamentelor si profesionalismului echipei noastre. Suntem reprezentanta din Romania a renumitei companii STELA din Germania, specializata in productia de uscatoare fixe si mobile pentru cereale si diferite alte materiale solide.

  • Cuvinte cheie: Silozuri metalice cereale, uscatoare cereale, depozitare cereale, curatitoare cereale, transportoare cereale, hale metalice

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Silozuri metalice pentru cereale'. Administratorii http://www.uscatoare-cereale.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Silozuri metalice pentru cereale'. Administratorii http://www.uscatoare-cereale.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.uscatoare-cereale.ro
  • Telefon: 0724674768
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Covasna
  • Localitate: Covasna
  • Adresa: Str Tiglariei 17

Nici un comentariu pentru Silozuri metalice pentru cereale

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Silozuri metalice pentru cereale sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri