Director web

Constructii si amenajari

Slefuire marmura Apreciere Slefuire marmura

reconditionaremarmura.ro | 0 Comentarii
Slefuire si reconditionare pardoseli din marmura de catre o echipa de finisat marmura cu experienta in domeniul restaurarii pardoselilor din piatra naturala. Finisarea pardoselei din marmura se face cu utilaje de slefuit pardoseli dotate cu discuri de slefuit diamantate ... detalii site »

Renovari interioare Apreciere Renovari interioare

renovari-complete.com | 0 Comentarii
Efectuam Renovari complete de la instalatie electrica si sanitara , pana la automatizari smart house la cheie.Renovam si Restauram case vechi din 1900,conace boieresti,palate. Efectuam Renovari,Amenajari Interioare pentru apartamente,case,vile,magazine si spatii comerc ... detalii site »

Confectii Metalice Bucuresti - Grilaje,Garduri si Porti Metalice Apreciere Confectii Metalice Bucuresti - Grilaje,Garduri si Porti Metalice

alextrans.ro | 0 Comentarii
ALEX TRANS COM - Producator de confectii metalice va ofera la preturi accesibile, porti batante sau culisante, garduri metalice din teava rectangulara sau patrata, grilaje metalice din teava sau fier forjat, imprejmuiri terenuri, rafturi metalice,structuri metalice usoa ... detalii site »

Sobe de teracota de la producator Apreciere Sobe de teracota de la producator

http://copidem.ro | 0 Comentarii
Avand experienta de peste 20 de ani pe piata din Romania, producem si comercializam sobe mobile din teracota, cu si fara plita, sobe tip centrala termica, cuptoare de gradina si termoseminee. Peste 5000 de camine din toata tara sunt incalzite cu ajutorul sobelor Copi ... detalii site »

renovari si restaurari complete Apreciere renovari si restaurari complete

http://61af8fc2aa8ae.site123.me | 0 Comentarii
Efectuam renovari complete de la instalatie electrica si sanitara , pana la automatizari smart house la cheie. Restauram case vechi din 1900,stil victorian. Oferim servicii complete pentru următorele categorii : Renovări Amenajări Interioare Apartamente; ... detalii site »

Balustrade inox exterior Apreciere Balustrade inox exterior

https://www.balustradeinox.net/ | 0 Comentarii
Confectionam balustrade inox pentru exterior, extrem de utile, sigure si moderne. Balustradele din inox exterior pot fi amplasate atat la cladirile de birouri sau institutii publice, cat si la cladirile rezidentiale. Pentru o calitate ridicata a balustradelor inox de ex ... detalii site »

Inchirieri utilaje de constructii Apreciere Inchirieri utilaje de constructii

https://adutilaj.ro | 0 Comentarii
Inchirieri Utilaje Profesionale, Nacele Electrice, Macarale si Manitou, in Bucuresti si Ilfov. Va invitam pe site-ul nostru, Ne puteti apela telefonic, la numarul 0762007701. Inchiriem Utilaje de Constructii in Bucuresti, Ilfov si Zonele Limitrofe. Nacele, Stivuitoar ... detalii site »

Arhitectura si design interior Apreciere Arhitectura si design interior

madbox.ro | 0 Comentarii
Proiecte de clădiri civile / industriale pentru toate fazele de proiectare, de la studii de fezabilitate, până la proiecte de autorizare (DTAC) și până la proiecte tehnice (PTh) + detalii de execuție (DDE) + pre-măsurători + specificații (CS). Obținerea ... detalii site »

Arhitectura si design interior Apreciere Arhitectura si design interior

madbox.ro | 0 Comentarii
Proiecte de clădiri civile / industriale pentru toate fazele de proiectare, de la studii de fezabilitate, până la proiecte de autorizare (DTAC) și până la proiecte tehnice (PTh) + detalii de execuție (DDE) + pre-măsurători + specificații (CS). Obținerea ... detalii site »

Piese Utilaje Originale la preturi de Producator Apreciere Piese Utilaje Originale la preturi de Producator

https://rku.ro/ | 0 Comentarii
Pe site-ul nostru puteți gasi piese de schimb pentru utilaje de constructii precum Komatsu, Bobcat, Caterpillar, Volvo, JCB, Hitachi, Liebherr, Doosan sau John Deere. Consultantii nostri tehnici va pot ajuta cu sfaturi, recomandari, documentatie etc., astfel incat sa p ... detalii site »

Inchirieri macarale Apreciere Inchirieri macarale

https://adutilaj.ro | 0 Comentarii
Inchirieri Utilaje Profesionale, Nacele Electrice, Macarale si Manitou, in Bucuresti si Ilfov. Va invitam pe site-ul nostru, ADUtilaj, sau ne puteti apela telefonic Inchiriem Utilaje de Constructii in Bucuresti, Ilfov si Zonele Limitrofe. Nacele, Stivuitoare si Macar ... detalii site »

Pergole retractabile terase Apreciere Pergole retractabile terase

https://eurotenda.ro/pergole/ | 0 Comentarii
pergole retractabile pentru terase. Pergola din aluminiu electrica cu lamele din aluminiu si sistem de lumini led. Pergola retractabila pentru terasa cu poliplan si structura din aluminiu. Toate pergolele se executa pe comanda la dimensiunea terasei. detalii site »

SoSGreenEnergy Apreciere SoSGreenEnergy

http://sosgreenenergy.ro/ | 0 Comentarii
SOS Green Energy este o societate comerciala din Deva care distribuie si instaleaza pompe de caldura,panouri solare, sisteme fotovoltaice on-grid, off-grid si turbine eoliene la pret de producator. SoS Green Energy nu este doar o societate comerciala , este un Grup ... detalii site »

SoSVremBeton Apreciere SoSVremBeton

http:// | 0 Comentarii
Deşi societatea SoS Vrem Beton este tânară, echipa noastră este formată din personal cu o vastă experienţă în domeniul construcţiilor, în special în domeniul betoanelor pentru construcţii, indiferent de tipul betonului. Echipa SoS Vrem Beton vă pune la dis ... detalii site »

AquaBlue Piscine Apreciere AquaBlue Piscine

http://aquabluepiscine.ro | 0 Comentarii
AQUABLUE PISCINE oferă o varietate de echipamente, produse si consumabile pentru piscina, accesibile prin intermediul magazinului online . Filtre, Pompe, Skimer, Duze, Sifon pardosea , Reflector , Sisteme de iluminat, Tablou electric , Pvc Liner + (accesorii pentru ... detalii site »

Pergole de Lux Apreciere Pergole de Lux

pergoledelux.ro | 0 Comentarii
Pergole de Lux iti aduce pergola bioclimatica potrivita pentru orice terasa, si pentru orice anotimp. Ai sansa sa construiesti sau sa amenajezi o terasa inchisa in stil Wintergarden, acoperita cu o pergola cu lamele de aluminiu si inchideri din sticla securizata. Vezi m ... detalii site »

Vindem produse compozite de cea mai buna calitate Apreciere Vindem produse compozite de cea mai buna calitate

http://produse-composite.ro/ | 0 Comentarii
Firma noastra fabrica diverse produse din materiale composite pentru uz personal sau urban. De asemenea, fabricam dupa proiectul clientului orice produs din materiale compozite. Aceste produse sunt rezistente la socuri mecanice, dar si la mediul exterior (temperatura, u ... detalii site »

Inchirieri platforme de lucru la Inaltime Apreciere Inchirieri platforme de lucru la Inaltime

https://adutilaj.ro | 0 Comentarii
Inchirieri Utilaje de Constructii, Nacele si Macarale. Efectuam Relocari Industriale, cu Role Transportoare. Inchirieri Utilaje Profesionale, Nacele Electrice, Macarale si Manitou, in Bucuresti si Ilfov. Va invitam pe site-ul nostru, ADUtilaj.ro, sau ne puteti apela ... detalii site »

Nacela de inchiriat Apreciere Nacela de inchiriat

https://adutilaj.ro | 0 Comentarii
Inchiriem Utilaje de Constructii in Bucuresti, Ilfov si Zonele Limitrofe. Nacele, Stivuitoare si Macarale disponibile acum. Detalii suplimentare pe site-ul nostru, ADUtilaj.ro. Inchirieri Utilaje Profesionale, Nacele Electrice, Macarale si Manitou, in Bucuresti si Il ... detalii site »

Surse si corpuri de iluminat LED VtacSmartHome Apreciere Surse si corpuri de iluminat LED VtacSmartHome

https://www.vtacsmarthome.ro/ | 0 Comentarii
Esti comerciant de surse si corpuri de iluminat LED? Intra pe VtacSmartHome.ro si contacteaza-ne daca doresti sa devii partener si distribuitor al unora dintre cele mai moderne produse cu LED de pe piata din prezent concepute de V-TAC LED. Oferim propria gama de produse ... detalii site »

Oferte de inchirieri si vanzari utilaje si echipamente Apreciere Oferte de inchirieri si vanzari utilaje si echipamente

https://agruo.ro | 0 Comentarii
Platforma https://www.agruo.ro va ofera anunturi pentru servicii de inchiriere/vanzare utilaje de constructii, agricole si forestiere, precum si echipe/firme specializate pe diverse lucrari de constructii, agricole, forestiere, scule si unelte, materiale, echipamente/an ... detalii site »

Copertină retractabilă terasă Apreciere Copertină retractabilă terasă

https://eurotenda.ro/copertine/ | 0 Comentarii
Eurotenda Paradise produce și monteaza diverse modele de copertina retractabila terasa pentru umbrirea teraselor și balcoanelor. Vindem și montam copertine retracatabile. Prelata impermeabila cu material textil. Copertinele sunt destinate exclusiv pentru protectia so ... detalii site »

Pergola Apreciere Pergola

https://eurotenda.ro/pergole/ | 0 Comentarii
Pergola retractabila metalica pentru acoperirea teraselor dar și balcoanelor. Pergola este un acoperiș retractabil cu lamele din aluminiu metalice. Cele mai moderne pergole le gasiți la Eurotenda Paradise în București. Pergolele retractabile metalice au prețuri cu ... detalii site »

Echipamente de protectia muncii - eSafe.ro Apreciere Echipamente de protectia muncii - eSafe.ro

https://esafe.ro | 0 Comentarii
Suntem prezenți pe piața din România din anul 2011 și oferim o gamă completă de echipamente si accesorii pentru protecția în muncă. Protecția muncii reprezintă ansamblul de acțiuni și măsuri pentru prevenirea riscurilor profesionale, protecția sănăt ... detalii site »

Escan.ro - Servicii profesionale de scanare 3D cu laser, modelare BIM si tururi virtuale 3D imersive Apreciere Escan.ro - Servicii profesionale de scanare 3D cu laser, modelare BIM si tururi virtuale 3D imersive

https://escan.ro | 0 Comentarii
Oferim servicii profesionale de scanare 3D cu laser, modelare BIM si tururi virtuale 3D imersive si interactive in orice domeniu. Scanarea laser 3D favorizeaza o multitudine de oportunități noi și relevante pentru specialiștii din mai multe industrii. În compara ... detalii site »

Prelata PVC perdea si folie transparent sau color Apreciere Prelata PVC perdea si folie transparent sau color

dartechpvc.ro | 0 Comentarii
Livram folie din PVC cu diferite grosimi latimi si culori pentru prelata camion TIR, terase sau restaurante perdea din fasii de PVC pentru diferite incaperi sau frigotehnica din benzi PVC, usi batante sau perdele termoizolante. Prelate PVC corturi evenimente, prelate s ... detalii site »

Proiecte case Hoga Construct Apreciere Proiecte case Hoga Construct

http://proiectecaselacheie.ro/ | 0 Comentarii
Hoga Construct este o companie romaneasca de arhitectura si constructii, ce concepe proiecte de case si le executa pe structura metalica usoara la cele mai inalte standarde. Tehnologia utlizata pentru debitarea structurii casei este complet automatizata. Orice proiect d ... detalii site »

Montaj ferestre si usi termopan cu tamplarie din PVC sau aluminiu Apreciere Montaj ferestre si usi termopan cu tamplarie din PVC sau aluminiu

http://termopanebucuresti.eu | 0 Comentarii
Montam geamuri termopan si usi termopan la preturi avantajoase. Oferim factura si garantie la fiecare lucrare. Avem experienta in ferestre termopan si dam dovada de profesionalism si seriozitate. Ne desfasuram activitatea pe raza municipiului Bucuresti si in sectorul 3 ... detalii site »

Amenajari interioare Apreciere Amenajari interioare

oamenidemeserie.ro | 0 Comentarii
Lucrari de calitate la preturi moderate in Bucuresti si Ilfov. Amenajari interioare si exterioare, apartamente, case, vile, zugraveli, tencuieli, izolatii, montaj gresie-faianta, montaj parchet, elemente rigips, instalatii, compartimentari, tavane, scafe. detalii site »

Nanochem Romania Apreciere Nanochem Romania

nanochem.ro | 0 Comentarii
Nanochem Romania este o companie romano-olandeza ce activeaza de peste 10 ani in domeniul afacerilor legate de zona acoperirilor profesionale de protectie (rasini epoxidice, spuma poliuretanica, izolatii) pardoseli industriale, si nu numai. Ne interesam permanent asupra ... detalii site »

Tencuiala mecanizata executam Apreciere Tencuiala mecanizata executam

www.tencuiala-mecanizata.pro | 0 Comentarii
Ascensiunea continua a constructiilor rezidentiale, renovarea si modernizarea cladirilor, ne-a determinat sa punem la dispozitia beneficiarilor nostri servicii la standarde inalte de calitate. GTS Impact Design realizeaza tencuiala mecanizata exterioara pe baza de cimen ... detalii site »

Tencuiala exterioara cu ciment Apreciere Tencuiala exterioara cu ciment

tencuieli-mecanizate.eu | 0 Comentarii
Executam tencuiala mecanizata pe baza de var-ciment in Bucuresti. Pentru realizarea tencuielilor la interior sau exterior, pe orice suport, lucram cu mortare ce au calitati imbunatatite marca Baumit, care raspund unor solicitaari speciale de lucrabilitate, rezistenta la ... detalii site »

Tencuiala mecanizata preturi Apreciere Tencuiala mecanizata preturi

www.tencuieli-mecanizate.xyz | 0 Comentarii
Compania GTS Impact Design realizeaza tencuiala mecanizata interioara pe baza de ipsos cu materiale performante. Acest tip de tencuiala se finiseaza usor si are o granulatie mica, ce permite aplicarea intr-un singur strat a gletului de finisaj. Pentru oferte de pret si ... detalii site »

Tencuiala mecanizata Baumit Apreciere Tencuiala mecanizata Baumit

tencuieli-mecanizate.top | 0 Comentarii
Executam tencuiala mecanizatape baza de ipsos si var-ciment in Bucuresti si Ilfov. Oferim materiale Baumit la preturi accesibile tuturor. Materialele sunt descarcate cu macara. Tencuiala este pe baza de ipsos si contine aditivi. Garantie min. 5 ani! De asemenea, va ofe ... detalii site »

Renovari apartamente preturi Apreciere Renovari apartamente preturi

amenajari-apartamente.pro | 0 Comentarii
Firma GTS IMPACT DESIGN SRL va ofera servicii de renovari apartamente. Toate lucrarile efectuate de personalul nostru sunt de calitate si la preturi accesibile. Instalatiile electrice, sanitare si termice sunt realizate numai de catre personal autorizat. Ne respectam cl ... detalii site »

Renovari apartamente la preturi imbatabile Apreciere Renovari apartamente la preturi imbatabile

amenajari.pro | 0 Comentarii
Renovari apartamente la preturi imbatabile executate de compania GTS. Decopertari, aplicare glet de finisaj si zugraveli mecanizate. De asemenea, venim in intampinarea dvs cu servicii de instalatii sanitare si electrice realizate de personal calificat. Contactati-ne pen ... detalii site »

Tipfor puturi de apa Apreciere Tipfor puturi de apa

https://www.tipfor.ro | 0 Comentarii
Tipfor SRL este o companie specializata in executia forajelor de apa si forajelor pentru pompa de caldura. Fie ca va doriti sa alimentati casa cu apa sau sa va instalati o pompa de caldura, compania Tipfor va poate ajuta cu executia forajelor. Va oferim servicii ... detalii site »

Swisspearl Romania fatade ventilate placari fibrociment Apreciere Swisspearl Romania fatade ventilate placari fibrociment

swisspearl-romania.ro | 0 Comentarii
Sistemele de fatade ventilate SWISSPEARL dau o noua expresie viziunii arhitecturale. Panourile noii game Swisspearl sunt percepute de arhitectii de top din Europa ca o solutie high-end, cu personalitate distincta: ele aduc, pe linga caracteristicile mecanice de exceptie ... detalii site »

Rombadconstruct: case, constructii si arhitectura Apreciere Rombadconstruct: case, constructii si arhitectura

rombadconstruct.ro | 0 Comentarii
Rombadconstruct.ro este un site web dedicat iubitorilor de case, constructii si arhitectura. In cadrul siteului sunt prezentate o serie de lucrari de constructii, precum si sfaturi importante legate din toate domeniile constructiilor. Tot aici, in sectiunea blog, se vor ... detalii site »
Foraje puturi pentru apa potabila

Foraje puturi pentru apa potabila Apreciere Foraje puturi pentru apa potabila

foraje-pentru-apa.ro | 0 Comentarii
Foraje puturi de mare adancime pentru apa potabila, fantani, denisipari, foraje pentru pompe de caldura. Proiectam sisteme pompare si incalzire prin pardoseala, lucrari de interventie. Oferim preturi foarte bune si calitate excelenta. Lucram in Bucuresti, Ilfov dar merg ... detalii site »

Pompe de caldura ASG Apreciere Pompe de caldura ASG

https://www.pompedecalduraasg.ro | 0 Comentarii
Pompele de caldura ASG sunt pompe de caldura cu utilizare apa-apa (sau pompe de caldura sol-apa), caracterizate printr-un inalt grad de fiabilitate garantat de producator in baza componentelor de inalta calitate utilizate in constructia echipamentului. detalii site »

MetalHard Activ - producator Profile Zincate Apreciere MetalHard Activ - producator Profile Zincate

mhactiv.ro/ | 0 Comentarii
METALHARD ACTIV SRL este o companie cu capital privat ce activeaza in domeniul productiei de profile metalice si confectii metalice. Capacitatile noastre de productie ne permit sa putem executa o gama variata de profile metalice cu grosimi cuprinse intre 0,2 si 7 mm. detalii site »

eOrion- Corpuri de Iluminat Apreciere eOrion- Corpuri de Iluminat

https://www.eorion.ro | 0 Comentarii
Materiale electrice, becuri, intrerupatoare, prize, cabluri etc la cele mai mici preturi. Calitate exceptionala. Garantie 24 luni. Garantam calitatea materialelor noastre electrice oferind garantie 24 luni. Calitate exceptionala si preturi mici. Livrare gratuita. eOri ... detalii site »

Executam cu maxim profesionalism lucrari de amenajari interioare la cel mai bun pret Apreciere Executam cu maxim profesionalism lucrari de amenajari interioare la cel mai bun pret

piatra-de-vama.esy.es | 0 Comentarii
Executam cu maxim profesionalism lucrari de amenajari interioare. Executam in Brasov orice tip lucrare de amenajari interioare respectiv amenajari interioare de apartamente, case, bai, living si scari interioare . Lucrarile de amenajari interioare efectuate de echipel ... detalii site »

Tamplarie PVC Moinesti Apreciere Tamplarie PVC Moinesti

kosmolux.ro | 0 Comentarii
In multitudinea de firme de tamplarie PVC care abunda pe piata romaneasca este greu sa prevezi cate dintre ele sunt firme serioase, si care firma iti ofera acele servicii pentru care sa fii multumit, si sa o recomanzi mai departe. CALITATEA este RECOMANDAREA prin care f ... detalii site »

Case din lemn Apreciere Case din lemn

diamico.ro | 0 Comentarii
Noi, SC DIAMICO SRL, suntem o companie din Gura Humorului, orientata pe constructii case din lemn. Promptitudinea si profesionalismul ne caracterizeaza. Scopul nostru este sa-ti fim de ajutor in constructia casei de lemn pe care o visezi dintotdeauna. Proiectam impreuna ... detalii site »

Aer conditionat Suceava Apreciere Aer conditionat Suceava

netcom-activ.ro/ | 0 Comentarii
Experienţa dobândită în contractele de subantrepriză şi în cele de antrepriză generală de la înființarea comaniei în anul 2000 până azi ne recomandă ca un partener onest şi serios atât pentru proiecte complexe cât şi pentru cele mici dar pretenţioase ... detalii site »

Foraje puturi Apreciere Foraje puturi

https://www.damifor.ro | 0 Comentarii
Damifor Tehnic este o companie din judeţul Suceava specializată în foraje pentru alimentări cu apă, studii geotehnice, foraje geotermale, micropiloţi şi alte servicii conexe. Avem în dotare echipamente si utilaje de foraj profesionale, moderne, capabile să fore ... detalii site »

Oferim servicii de calitate la preturi exceptionale Apreciere Oferim servicii de calitate la preturi exceptionale

pavaje-pardoseli.tk | 0 Comentarii
Oferim servicii de montaj pardoseli industriale elicopterizate cu quart, turnare sape, consolidari structuri de rezistenta si fundatii, pavare parcari, trotuare, curti la preturi exceptionale si o calitate superioara. Noi suntem echipa ce sta in spatele numelui de I.I. ... detalii site »

Zincare electrolitica si termica Store Exim Apreciere Zincare electrolitica si termica Store Exim

zincare.net | 0 Comentarii
Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniu, Store Exim ofera servicii de zincare electrolitica, termice, dar si alte tipuri de acoperiri metalice. Dispunem de personal instruit si echipamente ultramoderne pentru a va oferi serviciile de zincare necesare activitatii d ... detalii site »

Foraje puturi si fantani Romania Apreciere Foraje puturi si fantani Romania

tipfor.ro | 0 Comentarii
Foraje puturi si fantani pentru apa mica-mare adancime in zonele Timis, Arges, Sibiu, Dambovita, Brasov dar luam comenzi din orice zona din Romania executate de Tipfor srl. Fantani in diverse soluri si adancimi, realizam denisipari. Proiectam si realizam integral orice ... detalii site »

Instalator Bucuresti Apreciere Instalator Bucuresti

mesteruluniversal.ro | 0 Comentarii
Sunteti in cautare de instalator Bucuresti, ce va poate oferi solutii rapide si convenabile pentru instalatii sanitare si termice? Echipa Mesterul Universal de specialisti instalatori va ofera reparatii si montaj de diverse obiecte sanitare si termice: chiuvete, cazi, r ... detalii site »

Transport, pompare si turnare Apreciere Transport, pompare si turnare

globalbeton.ro | 0 Comentarii
GLOBAL BETON INVESTMENT va pune la dispozitie servicii complete de livrare, pompare si turnare beton B150, beton B200, beton B250, beton B300, beton B400 la preturi imbatabile respectând standardele calitatii si termenele de executie. GLOBAL BETON INVESTMENT va pune l ... detalii site »
Targ Constructii si Amenajari Interioare

Targ Constructii si Amenajari Interioare Apreciere Targ Constructii si Amenajari Interioare

targcasadevis.ro/ | 0 Comentarii
Târg destinat Construcțiilor si Amenajarilor Interioare din zona Oltenia. Amplul eveniment va fi găzduit în cadrul incintei Centrului Multifucțional Craiova, un veritabil reper în ceea ce privește expozițiile. Targul se adreseaza tuturor firmelor din regiunea Ol ... detalii site »
Pret Certificat energetic Brasov

Pret Certificat energetic Brasov Apreciere Pret Certificat energetic Brasov

certificatenergeticbv.ro | 0 Comentarii
Rolul site-ului de fata este acela de a face cat mai usoara intalnirea intre client si furnizorul de servicii (auditor energetic), nu de a il face pe client sa se „ingroape” in reglementari tehnice si legale de care nu stiu da ... detalii site »
Masini CNC plasma si oxigaz

Masini CNC plasma si oxigaz Apreciere Masini CNC plasma si oxigaz

legasprod.ro | 0 Comentarii
LegasProd produce o gama larga de masini industriale controlate de calculator (masini CNC). Proiectarea si executia masinilor se face in interiorul firmei de catre o echipa tanara si dinamica, avand mai multi ani de experienta in domeniu. Cu zeci de Masini de Debita ... detalii site »
Tapet economic si tapet de lux

Tapet economic si tapet de lux Apreciere Tapet economic si tapet de lux

lumeatapetului.ro | 0 Comentarii
Din 2008 am inceput drumul spre a ajunge cel mai bun magazin specializat din Romania. Prin intermediul nostru, marile branduri ofera romanilor posibilitatea de a cumpara tapet care este la moda peste tot in lume.

Tapetul nu iese niciodata din moda. Acest luc ... detalii site »
Tapet pe stoc la preturi exceptionale

Tapet pe stoc la preturi exceptionale Apreciere Tapet pe stoc la preturi exceptionale

tapetstoc.ro | 0 Comentarii
Pe acest site puteti gasi o multitudine de modele de tapet, disponibile imediat si avand preturi convenabile.

Mai nou tapetul arata foarte bine atat pe perete cat si pe mobila, rafturi sau rame ale tablourilor. Este pacat sa aruncati resturile de tapet ramase ... detalii site »

Case lemn Apreciere Case lemn

https://www.ecocase.com.ro | 0 Comentarii
Suntem o firma bucovineana de constructii de Case din Lemn Ecologice, foisoare, garduri, cu peste 20 de ani de experienta in domeniu. Am construit cu succes case in toata tara si in strainatate. In portofoliul nostru de lucrari gasiti detalii despre proiecte realizate ... detalii site »
Masini si utilaje pentru prelucrare mobila din lemn masiv

Masini si utilaje pentru prelucrare mobila din lemn masiv Apreciere Masini si utilaje pentru prelucrare mobila din lemn masiv

masiniprelucrarelemn.ro | 0 Comentarii
Industry Transilvan SRL - Masini si utilaje pentru prelucrare mobila din lemn masiv: fierastraie panglica de tamplarie, circulare, masini de indreptat, de rindeluit, de frezat si scobit orizontal, etc. -domeniul de activitate al firmei cuprinde comertul cu masini, echi ... detalii site »

Inlocuire tevi apa, inlocuire tevi canalizare Apreciere Inlocuire tevi apa, inlocuire tevi canalizare

termone.ro | 0 Comentarii
Termone Instal SRL firma specializata in executia de lucrari de canalizare si alimentare cu apa (instalatii noi si inlocuire de instalatii vechi de canalizare si alimentare cu apa realizate din conducte de beton, fonta, otel, plumb, azbociment cu instalatii realizate cu ... detalii site »

GeamuriTermopane247.ro Apreciere GeamuriTermopane247.ro

geamuritermopane247.ro | 0 Comentarii
GeamuriTermopane247.ro este un portal online dezvoltat pentru a promova firme din domeniul industriei PVC care vand si instaleaza geamuri si ferestre termopane. Portalul acopera intreaga tara si este orientat intial catre orasele mai mari, insa la cerere putem extinde s ... detalii site »
stalpisori si statuete

stalpisori si statuete Apreciere stalpisori si statuete

stalpisori-statuete.ro | 0 Comentarii
Stalpisori,statuete,jardiniere,vaze,pitici,lei,vulturi. Originalitate, naturalete si decoratiuni unice la preturi rezonabile, pot fi produse în culori patinate, alb-negru. Totul este ascuns în oferta noastra intersenata formata din statuete care pot fi postate în gr ... detalii site »

Pistoale de vopsit profesionale Apreciere Pistoale de vopsit profesionale

pistolvopsire.ro | 0 Comentarii
Proiectam, producem si comercializam produse diferentiate utilizate pentru dozarea adezivilor, a vopselelor, agentilor de etansare, biomaterialelor si a altor substante; pentru managementul lichidelor; pentru testare si inspectie; pentru tratarea cu UV si pentru tratare ... detalii site »

Construim piscine din prefabricate placate cu pvc Liner Apreciere Construim piscine din prefabricate placate cu pvc Liner

aquablue.freewb.ro | 0 Comentarii
Născuta în scopul de a servi chiar și celor mai exigente cerințe specifice ale pieței. Bazându-ne pe mai mulți ani de experiență, oferim soluții inovatoare pentru spații private și publice, având grijă de detalii: de la proiectare la tehnologiile de fil ... detalii site »

Firmă proiectare București Apreciere Firmă proiectare București

forum105arhitectura.ro/ | 0 Comentarii
Firmă de proiectare din București. Proiectare construcții civile și industriale, PUD, PUZ, amenajări interioare, amenajări exterioare, studii de fezabilitate, consultanță. Siteul are câteva categorii specifice: arhitectură, peisagistică, urbanism, amenajări ... detalii site »

ACP - Air Conditioning Products Apreciere ACP - Air Conditioning Products

acp.ro | 0 Comentarii
Fabrica noastra din Otopeni produce o gama foarte larga de echipamente si accesorii pentru sistemele si instalatiile de ventilatie si climatizare. ACP pune la dispozita clientilor sai atat modele standard dar si cu dimensiuni la cerere in functie de necesitatile clienti ... detalii site »

Mobilier horeca si ratan sintetic Apreciere Mobilier horeca si ratan sintetic

expertoutdoor.com | 0 Comentarii
Livram mobilier HoReCa pentru majoritatea tipurilor de localuri de agrement si relaxare din ratan sintetic, otel, aluminiu, lemn, beton pentru restaurante, terase, cafenea, bar, pub, precum si pentru piscina strand sau club. Oferim solutii de decoratiuni, propunem cele ... detalii site »

APS Romania - sisteme de conducte si fitinguri Apreciere APS Romania - sisteme de conducte si fitinguri

aps-romania.ro | 0 Comentarii
APS Romania, membra a grupului Amiantit, este prezenta pe piata romaneasca din anul 2002 devenind unul din principalii furnizori de sisteme de conducte, fitinguri si accesporii destinate retelelor edilitare si industriale, sisteme de conducte si fitinguri din PAFSIN, PV ... detalii site »

Pro Constructo Apreciere Pro Constructo

proconstructo.ro/ | 0 Comentarii
Pro Constructo si-a propus sa fie unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata instalatiilor de gaze naturale, termice, sanitare si electrice. In prezent echipa este formata din peste 20 de angajati (instalatori, ingineri proiectanti, agenti de vanzari, personal ... detalii site »

Termopane Suceava Apreciere Termopane Suceava

inaferestre.ro | 0 Comentarii
Ina Ferestre furnizeaza tamplarie pvc, tamplarie din aluminiu, usi de garaj, rulouri exterioare, pervazuri, plase anti insecte, sisteme de ventilatie, in Suceava, dar nu deserveste doar acest judet ci si cele din imprejurimi. Calitatea produselor ne permite sa oferim ga ... detalii site »

Amenajari interioare Constanta Apreciere Amenajari interioare Constanta

inoutdesign.ro | 0 Comentarii
InOut Design ofera servicii complete de amenajari interioare, design interior, proiectare, randari 3D, concept mobilier, optimizarea spatiului, consultanta de specialitate in design interior, asistenta si management de proiect. Misiunea noastra este aceea de a proiecta ... detalii site »

Microciment Microverlay Apreciere Microciment Microverlay

microverlay.ro | 0 Comentarii
Microcimentul poate fi aplicat pentru a cosmetiza aproape orice beton existent, putand fi colorat, acidat, innorat, lacuit etc. Este o solutie foarte apreciata deoarece suprafata poate fi reinoita repede si ieftin iar in final devine foarte estetica si durabila, nece ... detalii site »

Termopane Botosani Apreciere Termopane Botosani

roplastwindows.ro | 0 Comentarii
Firma Roplast Windows, din judeţul Suceava, este unul din principalii producători şi furnizori regionali de tâmplărie din pvc, aluminiu şi lemn stratificat cu geam termoizolant din regiunile Bucovina, Botoşani şi Iaşi. Încă de la înfiinţare avem statutul ... detalii site »

Raschetat si reconditionat parchet Apreciere Raschetat si reconditionat parchet

reconditionat-parchet.ro | 0 Comentarii
Parchetar Bucuresti ofer servicii de raschetat si montat parchet masiv si laminat, lacuit, montat plinta, reconditionat parchet stejar, fag, brad, dusumele, pardoseli impreuna cu servicii de reconditionat jaluzele si rulouri din lemn. Operatiunea este executata cu aju ... detalii site »

Timplarie pvc rehau si salamander Bucuresti Apreciere Timplarie pvc rehau si salamander Bucuresti

petoplast.ro | 0 Comentarii
Firma noastra Petoplast cu sediul in Bucuresti produce si comercializeaza termopane de cea mai buna calitate, folosim numai si numai produse nemtesti in construcita acestora. Petoplast va ofera servicii de reparatii pentru usile si geamurile dumneavoastra. Reparam si ... detalii site »

Mobila Brasov - Mobila la comanda Brasov - MDF PAL melaminat Apreciere Mobila Brasov - Mobila la comanda Brasov - MDF PAL melaminat

mobilalacomandabrasov.com | 0 Comentarii
Mobila Brasov la preturi accesibile! Mobila la comanda Brasov ofera produse de o calitate superioara, cum ar fi mobila din MDF si PAL melaminat! Proiectam si executam mobila la comanda in Brasov, in maxim 20 de zile de la achitarea pretului pentru avansul de comanda. U ... detalii site »

Tigla cu certificate de garantie Apreciere Tigla cu certificate de garantie

tigla-tigla.ro | 0 Comentarii
Cu o experienta de 31 ani in domeniu, stim tot despre acoperisuri Pentru ca serviciile noastre sa fie complete, cand este nevoie executam si sarpanta din lemn pe care va fi montat acoperisul. De asemenea, realizam reparatiile si modificarile necesare pentru acoperisuril ... detalii site »

Acoperisuri tigla metalica ceramica sau orice alt sistem de invelitoare Apreciere Acoperisuri tigla metalica ceramica sau orice alt sistem de invelitoare

acoperisuri-acoperisuri.ro | 0 Comentarii
Aveti nevoie de un sistem de invelitoare, nimic mai simplu, sunati la noi la telefonul 0768084477, 0768011455, si noi va: informam, aprovizionam, montam tigla metalica, ceramica sau orice alt sistem de invelitoare. Comercializare tigle metalice si realizare acoperisuri, ... detalii site »

Acoperisuri bune pentru orice anotimp Apreciere Acoperisuri bune pentru orice anotimp

acoperisuribune.ro | 0 Comentarii
Doriti un acoperis facut corect de meseriasi? Atunci contactati-ne pe noi!! Suntem meseriasi de peste 30 de ani, avem atat experienta in montarea, schimbarea si repararea oricarui tip de acoperis, tigla ceramica, tigla metalica, sindrila bituminoasa, cat si in montarea ... detalii site »

Tigla ceramica tabla Apreciere Tigla ceramica tabla

tiglaceramica-tabla.ro | 0 Comentarii
Aveti nevoie de un acoperis sau aveti unul si trebuie reparat??? Sunati-ne pe noi si va rezolvam!! Avem cei mai meseriasi constructori si cei mai cei mai experimentati constructori din tara, care va pot ajuta cu demontarea, montarea, schimbarea si repararea acoperisului ... detalii site »

tabla tigla sindrila Apreciere tabla tigla sindrila

tabla-tigla-sindrila.ro | 0 Comentarii
Profesionistii nostri repara, schimba si monteaza orice fel de acoperisuri, fie ca sunt din tabla, tigla metalica, tigla ceramica, sindrila bituminoasa sau alt tip de sistem de invelitori. Nu conteaza cat de mic sau mare, cat de simplu sau complex este acoperisul dvs, ... detalii site »

Tigla metalica la Supermarketul OLINT Apreciere Tigla metalica la Supermarketul OLINT

rufster.ro | 0 Comentarii
SC OLINT COM SRL este o companie cu o experienţă de peste 10 ani în mediul de afaceri, având ca principal domeniu de activitate comercializarea materialelor pentru construcţii şi amenajări. Principalul mijloc de comerţ îl reprezintă Supermarketul OLINT lan ... detalii site »

Inchiriez buldotancuri buldozere excavatoare incarcatoare frontale Apreciere Inchiriez buldotancuri buldozere excavatoare incarcatoare frontale

pvdinvest.ro | 0 Comentarii
Inchiriere buldotancuri, buldozere, excavatoare, incarcatoare frontale, cilndru vibro-compactor, trailere si alte utilaje de constructii. Asiguram deserventii specializati pentru executia de lucrari oriunde in Romania. Daca nu utilizati respectivul utilaj cel putin 60 ... detalii site »

Constructii | case lemn si osb | preturi | proiecte | modele Apreciere Constructii | case lemn si osb | preturi | proiecte | modele

case-osb.blogspot.ro | 0 Comentarii
Constructii case osb, case de osb, case din osb, case structura lemn si osb, case americane din osb, preturi case osb, proiecte case osb, modele case osb, planuri case osb, tehnologie case osb, informatii case osb, case osb la cheie, case osb la rosu, case americane din ... detalii site »

Proinstalator Instalatori Apreciere Proinstalator Instalatori

proinstalator.ro | 0 Comentarii
Proinstalator este o firma de instalatori realizand lucrari de instalatii sanitare, instalarea centralelor termice, electrice, pe lemne sau pe gaz, montajul instalatiilor de apa sau canalizare, instalare de baterii, chiuvete, cazi, vase de toaleta, masini de spalat,pomp ... detalii site »

Echipa de zugravi la cheie Apreciere Echipa de zugravi la cheie

i-zugraveli.ro | 0 Comentarii
Remediem stricaciunile casei dumneavoastra. Reparam tencuieli, zidim, vopsim punem faianta si gresie. Montam cazi de baie, tevi de apa, chiuvete, etc. Toata treaba o facem repede si bine. Ne-am intors in Romania dupa 10 ani de lucru in Germania si Franta. Avem o echipa ... detalii site »

Decoratiuni pentru casa Apreciere Decoratiuni pentru casa

decoratiuni3d.ro | 0 Comentarii
Decoratiuni3D.ro va ofera peste 250 de modele de profile arhitecturale din polistiren, ancadramente usi si ferestre, solbancuri, balustri, capete de stalpi si de zid, coloane decorative, coltare, glafuri, cornise, brauri decorative, chei de bolta si console precum si di ... detalii site »

verificari electrice Apreciere verificari electrice

verificari-electrice.ro | 0 Comentarii
TEHNO LESAN Suceava, partenerul ideal pentru executarea de instalatii electrice (pentru hoteluri, pensiuni, iluminat stradal, hale de productie, depozite, showroom-uri, hangare, sali de sport, cladiri administrative, parcari acoperite) sau verificari PRAM (continuitatea ... detalii site »

Hidroizolatie Apreciere Hidroizolatie

hidroizolatii-conduraru.ro | 0 Comentarii
CONDURARU GRUP si-a castigat increderea partenerilor nostri prin realizarea ireprosabila in diverse proiecte de anvergura unde calitatea superioara, personalul calificat si specializat in realizarea lucrarilor de hidroizolatii si termoizolatii au facut diferenta in luar ... detalii site »

Carboplak apeleaza la ageamii in promovarea online Apreciere Carboplak apeleaza la ageamii in promovarea online

carboplak.ro/ | 0 Comentarii
"Carboplak este singurul producator de policarbonat celular din Romania. Policarbonatul poate fi utilizat in domeniul constructiilor, (placi policarbonat, verande policarbonat, acoperiri piscine policarbonat) fiind disponibil intr-o gama larga de culori". Acesta este t ... detalii site »

KrafTmaNN rulouri exterioare Apreciere KrafTmaNN rulouri exterioare

e-rulouri.ro | 0 Comentarii
Rulouri exterioare actionate electric cu telecomanda, intrarupator sau programabile. Posibilitatea de a fi vopsite in aproape toata gama RAL de culori. Pot fi aplicate, suprapuse, tencuibile, underplaster. Materialele atent selectionate fac ca acest produs sa fie de ina ... detalii site »

Tabla zincata si profile zincate - Tabla cutata si tevi sudate Apreciere Tabla zincata si profile zincate - Tabla cutata si tevi sudate

lio-metal.ro | 0 Comentarii
Producator de profile metalice si armatura zincata, tabla prevopsita si tabla zincata. De asemeni furnizam o gama larga de produse din tabla zincata, vopsita cum ar fi armaturi PVC, tevi sudate rotunde, tevi sudate speciale, tevi sudate patrate, acoperis metalic, sipci ... detalii site »

Inchirieri Utilaje Constructii Apreciere Inchirieri Utilaje Constructii

utilaje-constructii-inchirieri.ro | 0 Comentarii
Inchirieri Utilaje Constructii pentru proiecte civile si industriale, utilajele sunt noi si oferim suport tehnic in maxim 48 de ore. Orice utilaj de constructii va fi inlocuit in maxim 72 ore daca nu poate fi reparat. Inchiriem utilaje de constructii pentru: • R ... detalii site »

Cuisines équipées Apreciere Cuisines équipées

ecomenuiserie.be | 0 Comentarii
Eco Menuiserie est un entreprise de professionnels de l\'aménagement intérieur et extérieur, située à Namur et active dans les provinces de Namur, Liège et Brabant Wallon; ils réalisent pour les particuliers et pour les entreprises tous types de travaux, des plus ... detalii site »

Dale pavaj Apreciere Dale pavaj

dalepietra.ro | 0 Comentarii
Cu o experienta de peste 6 ani pe piata constructiilor si cu un know-how insusit prin specializare in Franta, Pietra dezvolta cu mare succes sectorul dalelor si pavajelor, prin produsele inovative, marca proprie. pavaje pret, pavele curte, dale piscina pret, borduri ... detalii site »

Magazin online usi interior Apreciere Magazin online usi interior

magazin-usi.ro | 0 Comentarii
MAgazin online de usi interior si exterior. Distribuim usi interior de cea mai buna caliatate la cele mai bune preturi. Oferim usi vopsite, glisante, furniruite, melaminate, de sticla, de lemn masiv. Distribuirea se face pe comanda cu avans 50%. Foile de usa sunt produs ... detalii site »

Case din lemn rotund Apreciere Case din lemn rotund

loghome.com.ro | 0 Comentarii
Obiectul nostru de activitate este construcţia caselor şi cabanelor din lemn rotund, obiecte de mic mobilier (foişoare, leagăne, băncuţe, etc.), exploatarea şi prelucrarea materialului lemnos. Din lemnul de cea mai bună calitate rezultat prin exploatare constru ... detalii site »

Firma de constructii Apreciere Firma de constructii

expert-ibb-construct.ro | 0 Comentarii
EXPERT IBB CONSTRUCT este o companie cunoscută în domeniul construcțiilor, cu un portofoliu reprezentativ, reușind să aducă la bun sfârșit numeroase proiecte provocatoare. Scopul companiei este acela de a-și crea un nume care să inspire încredere și profes ... detalii site »

Pardoseli epoxidice Apreciere Pardoseli epoxidice

rotconstruct.ro/pardoseli-industriale.php | 0 Comentarii
pardoselile se realizeaza din beton elicopterizat, fiind acoperite cu un strat de grosime 1 - 3 cm din quartz, disponibil in diferite culori, cu o grosimea totala a pardoselii intre 10 si 25 de cm, anti-aderente, ignifugate. rosturile se inchid cu garnituri de cauciu ... detalii site »

Panou bordurat Apreciere Panou bordurat

lindaprofil.ro/panou-gard-bordurat/ | 0 Comentarii
Panoul bordurat zincat de gard se utilizează pentru îngrădirea terenurilor sau construcţiilor de orice tip, civile sau industriale. Armura – tehnologie in producerea de panouri zincate pentru garduri și un echipament complet, nou, ce vine în întâmpinarea ce ... detalii site »

Plasa gard Apreciere Plasa gard

lindaprofil.ro/plasa-gard-impletita/ | 0 Comentarii
Plasa de gard împletită zincată prezintă un grad extins de adaptabilitate, datorită multiplelor aplicații la care se pretează. ARMURA® este marca proprie sub care punem pe piață următoarele categorii de produse din oțel: plasă sudată pentru beton; plasă ... detalii site »

Foraje puturi Apreciere Foraje puturi

geofortehnic.ro/foraje-pentru-alimentari-cu-apa/ | 0 Comentarii
Cu instalaţiile din dotare, putem executa foraje puţuri apă cu caracter de studio sau explorare-exploatare în vederea alimentării cu apă a diverselor unităţi social-economice. Utilizând tehnologie de ultimă generaţie şi bazându-ne pe o echipă profesionist ... detalii site »

Panou bordurat Apreciere Panou bordurat

lindaprofil.ro/panou-bordurat/ | 0 Comentarii
Panoul bordurat zincat de gard se utilizează pentru îngrădirea terenurilor sau construcţiilor de orice tip, civile sau industriale. ARMURA® este marca proprie sub care punem pe piață următoarele categorii de produse din oțel: plasă sudată pentru beton; plas ... detalii site »

Gist Constructii Apreciere Gist Constructii

gistconstructii.ro/ | 0 Comentarii
GIST Srl, avand peste 10 ani experienta, este unul principalii producatori de tamplarie PVC si constructii metalice din sud estul tarii. Fabrica de Tamplarie Pvc utilizeaza profilele TERAPLAST ce ofera o paleta larga de solutii pentru realizarea tamplariei termoizolant ... detalii site »

Fier forjat Apreciere Fier forjat

otel-art.ro | 0 Comentarii
Oferim in functie de dorintele si pretentiile clientilor orice modele de porti si garduri, cu un design deosebit, din otel sau aluminiu, prin debitare computerizata pe masini CNC cu plasma sau laser. Noi avem cele mai accesibile preturi de pe piata, avem un compartimen ... detalii site »

Amenajari leduri inteligente Apreciere Amenajari leduri inteligente

led-design.ro | 0 Comentarii
Led-design va prezinta urmatorul nivel in materie de design led. Va propunem un parteneriat bazat pe comunicare directa prin care vom crea localul dumneavoastra ideal gratie tehnologiei smart-led prin leduri programabile. Asteptam parerile dumneavoastra de proiect si im ... detalii site »

Eldor Tools scule de mana si materiale de constructii Apreciere Eldor Tools scule de mana si materiale de constructii

sculesimateriale.ro | 0 Comentarii
Eldor Tools este distribuitor al unei game variate de scule si unelte de mana, cat si materiale folosite in constructii, finisaje, amenajari interioare, gradinarit, ateliere mecanice, electrice, etc, oferind colaboratorilor si partenerilor sai produse si servicii de ca ... detalii site »

Rulouri transparente Apreciere Rulouri transparente

tentromparadise.ro/ | 0 Comentarii
TentRom Paradise este o firma specializata in sisteme de umbrire si ofera cele mai moderne modele de pergole pentru amenejari exterioare deosebite. TentRom Paradise ofera solutii profesionale de inchideri terase, copertine mobile pentru sisteme de umbrire. Copertine si ... detalii site »

Servicii de amenajare si intretinere de gradini si spatii verzi Apreciere Servicii de amenajare si intretinere de gradini si spatii verzi

royal-garden.tk | 0 Comentarii
Oferim servicii de decoratiuni de gradina, beton decorativ, instalatii profesionale de irigare, foisoare, balansoare, iazuri artificiale, terase, gazon, pavele, bolduri. Oferta de amenajare gradina si spatii verzi include si servicii complete de arhitectura peisagistica ... detalii site »

Hidroizolatie acoperis terasa inierbata izolatie si termoizolatie termohidroizolatii Apreciere Hidroizolatie acoperis terasa inierbata izolatie si termoizolatie termohidroizolatii

hidroizolatii-conduraru.ro | 0 Comentarii
Conduraru Grup Construct, are o experienta de peste 10 ani in furnizarea si realizarea sistemelor profesionale de termo si hidroizolatii cu membrane bituminoase, pvc, epdm sau bicomponente. Societatea CONDURARU GRUP HIDROIZOLATII, poate fi partenerul dumneavoastra de in ... detalii site »

Proaquapure NEDEIAS COM SRL Apreciere Proaquapure NEDEIAS COM SRL

proaquapure.ro | 0 Comentarii
Proaquapure va pune la dispozitie solutii de imbunatatire a calitatii ape folosind diverse instalatii si metode specializate pentru a purifica apa. Prin intermediul nostru puteti achizitiona sisteme de epurare a apei, sisteme de dedurizare a apei, servicii si instalati ... detalii site »

Case de lemn Apreciere Case de lemn

salamandrasrl.ro | 0 Comentarii
Construim case din lemn masiv la cheie, casute din lemn, cabane, casute de gradina, case de vacanta, garaje, foisoare, terase si mobilier de gradina din lemn. Societatea noastră este dotată cu maşini şi utilaje, cu ajutorul cărora execută toate fazele de prelucra ... detalii site »

Amenajari interioare Iasi firme constructii case materiale constructii Apreciere Amenajari interioare Iasi firme constructii case materiale constructii

constructii-finisaje.com | 0 Comentarii
CosmiBor Construct S.R.L. este o firma de constructii din iasi ce se manifesta preponderent in domeniul amenajari interioare iasi , constructii case la cheie, proiecte case, amenajari case si vile, amenajari apartemente,finisaje, blocuri,materiale constructii,constructi ... detalii site »

Proiecte case ieftine Apreciere Proiecte case ieftine

proiectecaseieftine.net | 0 Comentarii
Cele mai ieftine proiecte de case, vile si cabane pentru tine, familia sau afacerea ta. Alege din catalogul de proiecte unul potrivit pentru tine: casa de lemn, casa parter, casa cu etaj, casa cu mansarda,cabana din lemn sau iti vom face unul de la zero dupa ideeile si ... detalii site »

Materiale de constructii Focsani Vrancea Apreciere Materiale de constructii Focsani Vrancea

altdorftehnik.ro | 0 Comentarii
ALTDORF TEHNIK este o companie in care experienta, priceperea si profesionalismul oamenilor se imbina cu calitatea ridicata a materialelor de constructii si a finisajelor oferite. Lucram cu cei mai importanti producatori de pe piata materialelor de constructii, cum ar f ... detalii site »

Pereti cortina si fatade sticla Arcom Glass Apreciere Pereti cortina si fatade sticla Arcom Glass

arcomglass.ro | 0 Comentarii
O firma cu multa experienta in executia si montajul de pereti cortina si fatade spider. Tamplaria de aluminiu cat si fatadele spider nu mai au demult secrete pentru noi. Fabrica noastra asigura o capacitate de productie printre cele mai mari din Romania. Am dus meseri ... detalii site »

Instalatii electrice Apreciere Instalatii electrice

expert-electrice.ro | 0 Comentarii
Analizam si proiectam instalatii electrice pentru orice tip de cladire. Dispunem de toata tehnica necesara pentru a verifica si repara orice tip de dauna a instalatiilor electrice din cadrul locuintei sau companiei dumneavoastra. Va asteptam pe site pentru mai multe inf ... detalii site »

Constructii case de lemn preturi proiecte modele Apreciere Constructii case de lemn preturi proiecte modele

case-de-lemn-casaneo.blogspot.ro/ | 0 Comentarii
Constructii case de lemn, case de lemn ieftine, case de lemn americane, preturi case de lemn, proiecte case de lemn, modele case de lemn, planuri case de lemn, tehnologie case de lemn, case de lemn la cheie, case de lemn si osb. Casele pe structura de lemn realizate d ... detalii site »

Mobila la comanda Apreciere Mobila la comanda

platon-mobila.ro | 0 Comentarii
Cu o experienţă de peste 10 ani în domeniul producţiei de mobilier, compania noastră realizează mobilă de serie, dar mai ales la comandă, adaptată nevoilor fiecărei familii. Chiar dacă locuiţi în bloc de apartamente, la casă sau deţineţi o casă de vac ... detalii site »

Bulghigres Valea Cascadelor Apreciere Bulghigres Valea Cascadelor

bulghigres.ro | 0 Comentarii
BulghiGres vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu cea mai vasta oferta pentru parchet laminat, gresie, faianta; accesorii cum ar fi coltare interioare, exterioare faianta, praguri de trecere gresie, chituri de montaj, plinta si coltare parchet; materiale de cons ... detalii site »

Nidax Valea Cascadelor Apreciere Nidax Valea Cascadelor

nidax.ro | 0 Comentarii
Nidax va ofera in magazinul din Valea Cascadelor gama completa de produse pentru centrale termice, centrale pe lemne, instalatii termice, hidrofoare, sisteme de filtrarea apei, calorifere otel si aluminiu, boilere electrice si pe gaz, cronotermostate. detalii site »

Inchirieri concasoare Apreciere Inchirieri concasoare

pro-fortuna.ro/inchirieri/ | 0 Comentarii
Pro Fortuna Construct pune la dispozitia doritorilor servicii de inchirieri concasoare pe termen scurt, mediu sau lung. Toate utilajele se pot inchiria catre santiere din Bucuresti si zonele adiacente. Va asteptam pe site pentru a vedea si celelalte utilaje de inchiriat ... detalii site »

Constructii case structura lemn Apreciere Constructii case structura lemn

casecanadiene.ro | 0 Comentarii
Constructii case, vile, case de vacanta, mansarde pe structura de lemn la cheie si la rosu. Construim in toata tara. Proiectul este gratuit. Case pe structura de lemn cu pereti tip “sandwich”, sistem nord-american. Case de lemn, case la cheie, case ieftine, case e ... detalii site »

Divalro Debit Apreciere Divalro Debit

divalrodebit.ro | 0 Comentarii
Firma Divalro Debit a fost infiintata din dorinta de a servi piata romaneasca cu produse de calitate germana garantata. Robert Röntgen este unul dintre cei mai importanti producatori de panze debitat metale din lume. Bazandu-se pe experienta lor de peste 100 de ani in ... detalii site »

Constructii | case structura lemn | preturi | proiecte | modele Apreciere Constructii | case structura lemn | preturi | proiecte | modele

case-structura-lemn.blogspot.ro | 0 Comentarii
Constructii case structura lemn, case structura lemn ieftine, case structura lemn americane, preturi case structura lemn, proiecte case structura lemn, modele case structura lemn, planuri case structura lemn, tehnologie , informatii case lemn. Casele pe struct ... detalii site »

Robinete industriale Apreciere Robinete industriale

vannes.ro | 0 Comentarii
Vannes Europe importa si comercializeaza direct de la producatorii externi, toata gama de robineti si echipamente industriale profesioniste la preturi competitive, dar si negociabile. Ne-am dezvoltat pentru a satisface cele mai complexe si exigente solicitari, oferind a ... detalii site »

Loby Fier Forjat Apreciere Loby Fier Forjat

loby.ro | 0 Comentarii
Producator de confectii metalice din fier si fier forjat din Ilfov Bucuresti dupa modele originale la preturi realiste. Multe modele de porti si garduri, balustrade si grilaje, marchize si jardiniere, obiecte decorative din fier forjat va asteapta sa le descoperiti. Des ... detalii site »

Constructii | case lemn | preturi | proiecte | modele Apreciere Constructii | case lemn | preturi | proiecte | modele

caselemncasaneo.blogspot.ro/ | 0 Comentarii
Constructii case lemn, case lemn ieftine, case lemn americane, preturi case lemn, proiecte case lemn, modele case lemn, planuri case lemn, tehnologie case lemn, informatii case lemn, case osb, firme case lemn, finantare case lemn, case la cheie, case la rosu detalii site »

Balustrade fier Apreciere Balustrade fier

inoxpro.ro | 0 Comentarii
Obiectul principal al societatii noastre este prelucrarea otelul inoxidabil precum si cea a decoratiunilor interioare si exterioare: balustrade inox, balustrade inox cu insertie de lemn, balustrade inox cu plexiglass, balustrade de inox cu policarbonat, balustrade de in ... detalii site »

Filtre de apa Apreciere Filtre de apa

somra.ro/filtre-de-apa/ | 0 Comentarii
Comercializand statii de epurare, dedurizatoare, filtre de apa, ne propunem atat dezvoltarea cat si informarea clientilor cu privire la noile prevederi legislative si reglementari in domeniu, la nivel national, la nivelul UE cat si la nivel mondial. Pe langa solutiile ... detalii site »

Mobilier Clasic – HRM Mobilier Apreciere Mobilier Clasic – HRM Mobilier

hrmmobilier.ro | 0 Comentarii
Mobilierul clasic creeaza o atmosfera aparte de un rafinament si o eleganta deosebita. HRM Mobilier Cluj va ofera fronturi lemn masiv, accesorii mobilier si fronturi clasice pentru crearea unui mobilier clasic de calitate superioara. office@hrmconsulting.ro 00 40 264 ... detalii site »

Reparatii si montaj orice tip de ferestre la preturi super avantajoase Apreciere Reparatii si montaj orice tip de ferestre la preturi super avantajoase

reparam-ferestre.ro | 0 Comentarii
Serviciile de termopane sau reparatii termopane este un serviciu de care aveti nevoie atunci cand ferestra sau usa dvs cu geam termopan nu mai functioneaza corect, experienta acumulata o punem la dispozitia dvs \"reparatii termopane\" insemnand pt noi rezolvarea problem ... detalii site »

Superfaber Apreciere Superfaber

superfaber.ro/ | 0 Comentarii
Suntem o echipa de profesionisti care iti oferim servicii de proiectare, confectionare si montare a unei game largi de balustrade din sticlă, inox, alama și lemn, scări din sticlă, uși, vitralii adaptandu-le in functie de cerinte. Oferim consultanta la fiecare eta ... detalii site »

Constructii Case Trainice Apreciere Constructii Case Trainice

constructoruldecase.ro | 0 Comentarii
Suntem o companie omogenă, cu experienţă, formată din cel care vă desenează visele arhitectul,cei care le dau naştere si participă la dezvoltarea acestora,inginer-structurist,dulgheri,fierari-betonişti,zidari,electricieni,instalatori,zugravi-finisatori,manipula ... detalii site »

Constructii case lemn case zidarie mansarde lemn Apreciere Constructii case lemn case zidarie mansarde lemn

casaneo.ro/blog | 0 Comentarii
Prezentare in cuvinte si imagini a tehnologiei de constructie a caselor cu structura de lemn, in diverse variante, la cheie sau la rosu - detalii si informatii. Stadiul la zi a lucrarilor desfasurate de firma noastra. Informatii utile pentru toti cei interesati de const ... detalii site »

Inchirieri compactoare Apreciere Inchirieri compactoare

blitz-construct.ro/ | 0 Comentarii
Companie cu experienta in domeniu ofera spre inchirieri compactoare de diverse dimensiuni si modele. In functie de necesitati, va putem oferi inchirieri de compactoare pe orice perioada se doreste. Va asteptam pe site pentru mai multe informatii despre activitatea noast ... detalii site »

Case din lemn Apreciere Case din lemn

ecocase-lemn.ro | 0 Comentarii
Bucovina Eco-Construct îşi are sediul în oraşul-staţiune Vatra Dornei, din judeţul Suceava - nordul Bucovinei. Activând o perioadă îndelungată (din 1995) în domeniul construcţiilor din zidărie, am decis să testăm piaţa caselor din lemn. Succesul deose ... detalii site »

Usi de garaj Apreciere Usi de garaj

tihan.ro | 0 Comentarii
Usile de garaj sectionale se fabrica la dimensiunile cerute de client, din panouri tip sandwich cu tabla din otel zincat si spuma poliuretanica. Acestea sunt izolate termic cu garnituri dispuse perimetral si foarte usor de manevrat datorita automatizarii. De asemenea, p ... detalii site »

Studii geotehnice Apreciere Studii geotehnice

geofortehnic.ro | 0 Comentarii
Societatea noastră realizează studii geotehnice pentru întreaga gamă de construcţii civile, industriale şi infrastructură în transporturi. Utilizând tehnologie de ultimă generaţie şi bazându-ne pe o echipă profesionistă întocmim documentaţiile necesar ... detalii site »

Placaj din lemn Apreciere Placaj din lemn

cobanwood.com | 0 Comentarii
COBAN Wood Gura Humorului, judeţul Suceava - România, produce placaj din lemn într-o gamă diversificată de mărimi şi grosimi, cu valori standard sau la comanda clientului. Unitatea de producţie placaje lemn este situată în Gura Humorului.Placajul produs de noi ... detalii site »

Depozit Frigorific HMBI Apreciere Depozit Frigorific HMBI

frigorific.eu | 0 Comentarii
Imprejmuire-gard din stalpi metalici si plasa zincata pe o lungime de aprox.450 ml,avand o inaltime de aprox.1,8 m. Platforma betonata, executata pe strat de balast cilindrat, pe o suprafata de aproximativ 4000 m.p. Proprietatea este racordata la retelele edilitare de ... detalii site »

Hidroizolatii PVC Apreciere Hidroizolatii PVC

milucon.ro/ | 0 Comentarii
Milucon face servicii de hidroizolatii terase atat pentru constructii civile, cat si pentru cele industriale. Chiar daca este vorba de terase circulate sau semicirculate, pot fi gasite solutiile cele mai bune pentru constructii noi, deja existente sau pentru refacerea h ... detalii site »

Casa Verde 2014 Apreciere Casa Verde 2014

green-investment.ro/casa-verde-2014/ | 0 Comentarii
Oferim consultanta in vederea implementarii corecte a programului Casa Verde. Conform declaratiei ministeriale, avand in vedere termenul mare scurs de la depunerea cererilor de finantare si pana la contractare, solicitantii vor avea posibilitatea sa reevalueze optiunile ... detalii site »

Montaj aer conditionat - specialistii suntem noi Apreciere Montaj aer conditionat - specialistii suntem noi

aerconditionat-clasaa.ro | 0 Comentarii
Daca tii la aparatul tau de aer conditionat apeleaza cu incredere la specialistii in domeniu - realizam montaj aer conditionat , dar si reparatii aer conditionat si ne deplasam oriunde in tara - Echipa nostra de specialisti va vor transforma vechiul aparat de aer condi ... detalii site »

Servicii gauri hota cu carota diamantata Apreciere Servicii gauri hota cu carota diamantata

gaurihota.ro | 0 Comentarii
Oferim servicii de carotare beton, decupare sau de taiere a zidurilor, operatii care se pot executa prin doua metode: cu carote diamantate sau cu disc (diamantat). Folosim aparatura profesionala , masini produse de marci consecrate, in stare noua sau foarte buna (confo ... detalii site »

Servicii Obtinere Avize Constructii Apreciere Servicii Obtinere Avize Constructii

avizeonline.ro | 0 Comentarii
Obtinem in cel mai scurt timp avizele necesare autorizarii constructiilor civile si industriale in Bucuresti si Judetul Ilfov! Proiecte case, modificari interior, balcoane, extinderi, reamenajari, mansarde! Proiecte complete, expertize, verificari! PUD - Planuri Urbanis ... detalii site »

Rigole RoPartner Apreciere Rigole RoPartner

rigolesifoane.ro/ | 0 Comentarii
Site-ul nostru, va pune la dispozitie direct din stoc sau la comanda rigole dus din otel inoxidabil si o gama variata de sisteme pentru drenajul interior si exterior. Toate produsele noastre sunt realizate din otel inoxidabil si va garanteaza un grad de rezistenta la co ... detalii site »

Proiecte case - Constructii Case - Design interior – Arhitectura Apreciere Proiecte case - Constructii Case - Design interior – Arhitectura

magazincasa.com | 0 Comentarii
Magazincasa.com este un site care va ofera toata gama de constructii: proiecte case, constructii de case la rosu si la cheie, idei de design interior, arhitectura si proiectare de rezistenta. Cu noi iti faci proiectul de casa visat sa devina realitate. Iti venim in aju ... detalii site »

Confectii metalice Apreciere Confectii metalice

anaferma.ro | 0 Comentarii
Bine ati venit pe site-ul web Confectii metalice! Speram sa va placa sa navigati pe site-ul nostru si sa gasiti numeroase informatii utile. Prestam servicii precum constructii structura metalica,confectii metalice,fier forjat,lucrari de sudura,hale comerciale, industria ... detalii site »

Instalatii si piscine Apreciere Instalatii si piscine

casemansarde1.ro | 0 Comentarii
Bine ati venit pe website-ul Instalatii si Piscine! Speram va veti explora cu placere website-ul nostru si ca veti gasi aici numeroase informatii utile. Furnizam o gama completa de servicii Sanitare de Instalatii de apa si canal,Termice,Electrice,Eoliene,Solare, Piscin ... detalii site »

Case si Instalatii Apreciere Case si Instalatii

alfa.aaz.ro | 0 Comentarii
Ne gasiti in Constanta,Str.Pandurului nr.48 Km.5 sau la Tel-Fax.0241680819 Mobile; 0737361613 - 0765024794 - 0744313048, web - www.alfa.aaz.ro - e-mail alfaconst@gmail.com. Avem Specialisti si Personal calificat pentru a construi o locuinta,o hala,o constructie industr ... detalii site »

Renovari si amenajari Apreciere Renovari si amenajari

caserenovari.ro | 0 Comentarii
Bine ati venit pe site-ul web ul Amenajari si Renovari! Speram sa va placa sa navigati pe site-ul nostru si sa gasiti numeroase Informatii utile. Prestam servicii precum amenajari si renovari de case si vilei, hoteluri, cladiri, sedii, case de vacanta, birouri administr ... detalii site »

Case si mansarde Apreciere Case si mansarde

casemansarde.ro | 0 Comentarii
Bine ati venit pe website-ul Case Mansarde! Va invitam sa il explorati si speram ca veti gasi aici numeroase informatii utile. Va punem la dispozitie si in sistem de rate propriu,fara dobinda,cu un avans minim de 35% o gama completa de servicii de Constructii,case,civil ... detalii site »

Containere de vanzare noi Apreciere Containere de vanzare noi

containere-maritime.net | 0 Comentarii
Ne ocupam de 20 de ani de containere de vanzare noi. Livrarea se face direct din terminalul propriu, prin transport rutier asigurat. In oferta noastra veti putea gasi numeroase modele de containere adaptabile oricarei situatii. Indiferent ca aveti nevoie pe santier, noi ... detalii site »

Inchiriere containere santier second hand Apreciere Inchiriere containere santier second hand

vanzare-containere.ro | 0 Comentarii
Ne ocupam de inchiriere containere santier second hand de peste 20 de ani. De aceea, suntem unicii pe care trebuie sa ii contactati daca va doriti servicii de calitate. Inchirierea de containere pentru santier se realizeaza in bucuresti, dar si in tara. detalii site »

Intretinere piscine Apreciere Intretinere piscine

constructiipiscine.eu | 0 Comentarii
Firma cu experienta ofera servicii de calitate de intretinere piscine, atat publice, cat si rezidentiale. Serviciile noastre se adreseaza celor exigenti, dar si celor ce vor sa beneficieze de avantajele unui jacuzzi in propria locuinta. Va asteptam pe site pentru a afla ... detalii site »
Constructii metalice din fier forjat

Constructii metalice din fier forjat Apreciere Constructii metalice din fier forjat

fierforjat-crisor.ro | 0 Comentarii
S.C. CRISOR S.R.L este o inteprindere infiintata in anul 1993 ,avand o gama diversa de activitati de-a lungul timpului .In prezent este axata pe constructi/confecti metalice.Confecționăm :garduri din fier forjat ,balustrade,mână curentă pentru scara,grilaje pentru ... detalii site »
Grilaje metalice

Grilaje metalice Apreciere Grilaje metalice

grilajemetalice-producator.ro | 0 Comentarii
Producator de grilaje metalice executa la comanda grilaje tip rulou automate si manuale pentru magazine, spatii comerciale, mall-uri. Aveti posibilitatea sa alegeti dintr-o gama larga de grilaje metalice. Asiguram montaj si garantie. Grilajele metalice sunt galvanizate ... detalii site »
Alpinism utilitar

Alpinism utilitar Apreciere Alpinism utilitar

dualalpin.ro | 0 Comentarii
S.C. Dual Alpin S.R.L este o societate recunoscuta pentru serviciile de alpinism utilitar pe care le presteaza atat in Bucuresti cat si in alte orase din tara. Avand angajati atestati si cu o vasta experienta in practicarea acestui gen de lucrari.Folosind tehnici modern ... detalii site »
Amenajari

Amenajari Apreciere Amenajari

oliconstruct.ro | 0 Comentarii
Firma noastra,va sta la dispozitie oricand pentru a va ajuta sa va realizati caminul mult dorit din orice zona. La noi gasiti intelegere si experienta in domeniul constructiilor pentru siguranta dumneavoastra.

Executam  o gama larga de servicii in dome ... detalii site »
Beta Alpin Alpinism Utilitar Bucuresti

Beta Alpin Alpinism Utilitar Bucuresti Apreciere Beta Alpin Alpinism Utilitar Bucuresti

betaalpin.com/ | 0 Comentarii
Alpinism utilitar Bucuresti SC BETAALPIN SRL. servicii de alpinism utilitar, Alpinism Utilitar pentru montare, demontare si intretinere bannere, Alpinism Utilitar pentru deszapezirea acoperisurilor, jgheaburilor, Alpinism Utilitar pentru renovari fatade, alpinism utilit ... detalii site »
Parchet direct de la importator

Parchet direct de la importator Apreciere Parchet direct de la importator

decolandia.ro | 0 Comentarii
Comanda pe site-ul decolandia.ro parchetul dorit pentru locuinta ta. Comanda poate fi plasata prin intermediul cosului de cumparaturi din site, sau ne puteti scrie pe email sau telefona, pentru a ne comunica produsele dorite. Comanda acum parchet de pe decolandia.ro si ... detalii site »
Mobila la comanda Cubic Art

Mobila la comanda Cubic Art Apreciere Mobila la comanda Cubic Art

cubic-art.ro | 0 Comentarii
O piesă de mobilier trebuie să completeze și să avantajeze spațiul în care este instalată. Spațiul pe care doriți să-l amenajați este cu siguranță unul unic, datorită poziției, orientării și stilului pe care îl adoptați. Sunteți exigent și doriți n ... detalii site »
Desfundari Canalizari - Desfundare WC - Chiuveta - Canalizare

Desfundari Canalizari - Desfundare WC - Chiuveta - Canalizare Apreciere Desfundari Canalizari - Desfundare WC - Chiuveta - Canalizare

instalatorautorizat.eu | 0 Comentarii
Desfundam orice tip de canalizare. Suntem o firma autorizata ce va ofera cele mai bune preturi pentru desfundari: canalizari, WC, Chiuvete si altele. Pe noi puteti conta sa va montam instalatiile sanitare, si le reparam prof ... detalii site »
Materiale de constructii ieftine

Materiale de constructii ieftine Apreciere Materiale de constructii ieftine

tencuialadecorativayaya.ro | 0 Comentarii
Vreti sa cumparati materiale de constructie ieftine dar si de calitate? Va asteptam in magazinele Yaya Color, unde incercam sa imbinam calitatea cu oferte imbatabile. Oferte materiale de constructii (Magazinele Yaya, situate in orasele Chiajna, Corabia, Turnu Magurele s ... detalii site »

Constructii case lemn ieftine | case americane Apreciere Constructii case lemn ieftine | case americane

casaneo.ro | 0 Comentarii
Construim case de locuit, vile, case de vacanta, pensiuni, case cu structura de lemn, case americane, case prefabricate din panouri de lemn si osb, case ecologice. Firma noastra executa case zidarie din caramida sau bca Construim case structura combinata, parter de zi ... detalii site »

Chingi textile ridicare ancorare,lanturi Apreciere Chingi textile ridicare ancorare,lanturi

echingi.ro | 0 Comentarii
Total Race va aduce produsele de care aveti nevoie la un click distanta: chingi de ridicare , chingi cu urechi , chingi circulare , chingi tractare , lanturi ridicare , lanturi ancorare , chei tachelaj , gambeti , inele ridicare si ancorare , clesti de tabla pentru ridi ... detalii site »

NMC Romania Apreciere NMC Romania

http://nmc.com.ro | 0 Comentarii
Descopera oferta noastra de produse pentru izolatii, decoratiuni, ambalaje, aplicatii industriale atat pentru timpul liber cat si pentru sport. Solutii pentru amenajari ca profile decorative (de interior si exterior, extrudat, polistiren expandat, interior, fatade, poli ... detalii site »

HAPPY POOL Piscine, Aquaparcuri, Wellness Apreciere HAPPY POOL Piscine, Aquaparcuri, Wellness

happypool.ro | 0 Comentarii
Solutia propusa de HappyPool este una completa si cuprinde consultanta tehnica, proiectare piscine, centre WELLNESS, AQUAPARCURI, import de produse, livrare, montaj, punere in functiune, garantie si postgarantie. Happy Pool ofera o gama variata de piscine: din polipr ... detalii site »

Verificari instalatii gaze naturale Bucuresti Apreciere Verificari instalatii gaze naturale Bucuresti

verificari-instalatii-bucuresti.ro | 0 Comentarii
SC Pacego SRL ofera servicii de proiectare, executie si verificare a instalatiilor de gaze naturale. Calitatea, profesionalismul, rapiditatea, seriozitatea si nu in ultimul rand preturile accesibile reprezinta baza fundamentala a firmei noastre, astfel incat dumneavoas ... detalii site »

Arcon Arad, arhitectura Arad Apreciere Arcon Arad, arhitectura Arad

arconarad.ro | 0 Comentarii
Arcon Arad elaboreaza certificate energetice Arad si audit energetic Arad. Auditor energetic Arad de gradul I. Servicii de arhitectura Arad, inginerie Arad, topografie si cadastru Arad. Proiectant Arad, lucrari de expertiza constructii Arad. certificate energetice Arad, ... detalii site »

Produse igiena, uscatoare maini Apreciere Produse igiena, uscatoare maini

arli.ro | 0 Comentarii
Infiintata in anul 2003, Arli co SRL si-a propus inca de la inceput sa ofere solutii complete de igiena a colectivitatilor din toate domeniile de activitate: hotelier, bancar, alimentatie publica, industrial, sanatate. Uscatoarele de maini de la Arli sunt produse de unu ... detalii site »

Instalatii stingere incendiu Apreciere Instalatii stingere incendiu

instalmontaj.com | 0 Comentarii
INSTAL MONTAJ FIRE SOLUTIONS deţine toate certificările necesare pentru proiectarea, instalarea şi întreţinerea sistemelor şi instalaţiilor de semnalizare, alarmare şi alertare în caz de incendiu. Securitate: 1. Detectia si alarmarea la incendiu 2. Monitori ... detalii site »

Gratare metalice zincate Apreciere Gratare metalice zincate

dovexim.ro | 0 Comentarii
Firma DOVEXIM infintata in 1993, are ca obiect principal de activitate realizarea de confectii metalice. Unul din produsele de baza este executia de GRATARE METALICE ZINCATE si TREPTE METALICE ZINCATE. GRATARELE METALICE ZINCATE si TREPTELE METALICE ZINCATE au o gama ... detalii site »

Termopane rulouri Prahova Apreciere Termopane rulouri Prahova

termopane-rulouri-prahova.ro | 0 Comentarii
Maripepa Interprest este o firma din Prahova specializata in executarea, montarea si reparatii termopane ( tamplarie PVC ), precum si in montaj usi de garaj si jaluzele verticale sau orizontale. Suntem specializati in reparatii termopane putand efecta toate operatiunile ... detalii site »

Foraje puturi de apa Apreciere Foraje puturi de apa

foraje-puturi-de-apa.ro | 0 Comentarii
Hidrarem executa la comanda puturi de la cel mai avantajos raport pret/calitate. Oferim servicii de foraje puturi de apa, denisipari puturi de apa, foraje pentru pompe de caldura, foraje pentru piloni, deforari si cabine de put. Firma lucreaza cu personal calificat in f ... detalii site »

Frigomac montaj aer conditionat Apreciere Frigomac montaj aer conditionat

frigomac.ro | 0 Comentarii
Realizam orice tip de reparatii pentru aparate aer conditionat in raza municipiului Bucuresti. Cu echipe ce detine minim 10 ani de experienta in montajul si reparatia aparatelor de aer conditionat am reusit sa oferim clientilor nostri cel mai bun raport pret calitate pe ... detalii site »

Arzatoare, injectoare Apreciere Arzatoare, injectoare

arzatoare.eu | 0 Comentarii
Arzatoarele de gaze de putere mici au un reglaj simplu al puterii (uzual 2 trepte). La arzatoare mari reglajul puterii se face continuu (injectoare gaze modulante). Clapetele de reglaj pentru gaz si aer sunt cuplate mecanic. Reglajele exacte pentru gaze / aer se fac de ... detalii site »

Cazane fonta Apreciere Cazane fonta

cazane-fonta.eu | 0 Comentarii
Cazanele de fonta functionand cu gaze sau motorina (cu injector) au elementi de fonta si 2-3 drumuri de fum. Cazanele din fonta au focar presurizat si pot fi echipate cu arzator gaze, injector pe motorina sau mixt. Cazanele atmosferice de fonta functionand cu gaze sunt ... detalii site »

Termopane Rehau Apreciere Termopane Rehau

rehau-termopane.ro | 0 Comentarii
Va oferim solutia pentru termopane Rehau care va pot schimba aspectul casei dumneavoastra atat la interior cat si la exterior. Rehau ofera unul dintre cele mai bune sisteme de ferestre termopan. La protectia termica si fonica de care vom beneficia in urma achiziti ... detalii site »

Centrala termica Portal instalatii centrale termice Apreciere Centrala termica Portal instalatii centrale termice

centrala-termica.ro | 0 Comentarii
Centrala termica documentatii, instructiuni, forum instalatii, director web instalatii, service centrale termice, montaj instalatii, manopera, materiale instalatii, articole, noutati, promotii centrale termice, preturi. Centrala termica de perete in condensatie pe combu ... detalii site »

Hertdesign.ro - Mobila la comanda, proiectare mobilier de lux Apreciere Hertdesign.ro - Mobila la comanda, proiectare mobilier de lux

hertdesign.ro | 0 Comentarii
La HertDesign veti gasi idei inovatoare de mobilare pentru orice tip de spatiu, fie interior sau exterior. Designerii nostri proiecteaza in atelierul de creare si productie piesele de mobilier potrivite, obtinand o incadrare optima in peisagistica generala sau in spatiu ... detalii site »

Utilaje noi si piese de schimb utilaje de constructii sau utilaje agricole Apreciere Utilaje noi si piese de schimb utilaje de constructii sau utilaje agricole

produsedecalitate.ro | 0 Comentarii
Utilaje noi si piese de schimb utilaje de constructii sau utilaje agricole, service utilaje si servicii de inchiriere de utilaje, vanzare buldoexcavatoare noi, tractoare si combine agricole, excavatoare cu senile si vibrocompactoare Piese, Komatsu, JCB, Perkins, Belaru ... detalii site »

Sisteme Pluviale Acoperisuri Blachsteel Apreciere Sisteme Pluviale Acoperisuri Blachsteel

blachsteel.ro | 0 Comentarii
Firma noastra are ca obiect pricipal de activitate productia de tigla metalica si accesorii pentru acoperisuri, invelitori de otel pentru fatade. Comercializam sisteme pluviale de mai multe modele. Pentru orice model de acoperis sau sistem pluvial asiguram executare s ... detalii site »

acoperisuri minunate si ieftine Apreciere acoperisuri minunate si ieftine

aktun.ro | 0 Comentarii
materialele de constructie foplosite pentru placarea constructiilor au cea mai buna calitate pentru ca sunt aduse direct de la producator, iar specialistii care se ocupa de montaj sunt bine preagatiti si au cele mai bune rezultate. va puteti convinge vizitand portofoliu ... detalii site »

Generator curent electric Apreciere Generator curent electric

generator-curent-ieftin.ro/ | 0 Comentarii
Generator curent ieftin. Va oferim gama completa de generatoare de curent, accesorii si consumabile pentru generatoare. Oferim consultanta, livrare si montaj gratuit. Garantia lucrarilor effectuate de tehnicienii nostri la cel mai inalt nivel calitativ. detalii site »

Sagex Amenajari interioare Apreciere Sagex Amenajari interioare

sagex.ro | 0 Comentarii
Sagex Amenajari interioare este o firma de constructii din Bucuresti, specializata in consolidari cladiri, amenajari interioare, montal instalatii sanitare si electrice, constructii case la cheie, constructii industriale la standarde europene si la preturi rezonabile. A ... detalii site »

Constructii si demolari Apreciere Constructii si demolari

demolari-ecologizari.ro | 0 Comentarii
JB ECO-IND face parte din categoria firmelor de constructii care promoveaza calitatea in constructii, atat din punct de vedere al executiei lucrarilor de constructii cat si a materialelor folosite, raspunzand cu profesionalism la cerintele tot mai diversificate ale clie ... detalii site »

Case din lemn de la producator Apreciere Case din lemn de la producator

verkauf.ro | 0 Comentarii
Producem la comandă după schiţa sau planul clientului case din lemn, după cum puteţi vedea si pe siteul nostru. Construcţiile noastre au pereţii din lemn ecarisat formate din grinzi de grosime 40mm sau 70mm grosime, îmbinate în dublu nut si feder chertate la ... detalii site »

Centrale termice cu condensare Apreciere Centrale termice cu condensare

condensare.eu | 0 Comentarii
Centrale termice cu condensare, centrala termica in condensatie, centrale in condensatie Bosch, centrale cu condensare Viessmann, condensare Baxi, condensatie Buderus, Vitodens, Logamax plus, Bosch Condens. Centralele cu condensare au randament superior centralelor term ... detalii site »

Beton amprentat Suceava Apreciere Beton amprentat Suceava

http://suceava.beton--amprentat.ro | 0 Comentarii
Compania noastra executa lucrari cuprinzand pavaje cu beton amprenat si covor piatra naturala in Suceava. Folosim tehnologia imprimarii cu ajutorul unor matrite a betonului crud pentru a crea textura dorita de client: piatra, gresie, lemn, caramida etc. In ceea ce prive ... detalii site »

Filtre pentru apa Apreciere Filtre pentru apa

staraqua.ro | 0 Comentarii
Comercializam in regim de Magazin Online o gama larga de purificatoare apa, bazate pe osmoza inversa, constructie compacta, cu carcasa, sau constructie clasica. Va punem la dispozitie purificatoare apa capabile sa elimine orice impuritate din apa, lasand-o pura, perfect ... detalii site »

Rolete si Jaluzele interioare Bucuresti Apreciere Rolete si Jaluzele interioare Bucuresti

rolete-interioare.ro | 0 Comentarii
Firma Larexil-Decor va ofera rolete textile de calitate superioara. Asiguram prin profesionistii nostrii cu mare experienta realizarea proiectului, producerea si montajul roletelor in cele mai bune conditii de eficienta. Folosind produsele noastre, dumneavoastra va v ... detalii site »

Tamplarie pvc si aluminiu Apreciere Tamplarie pvc si aluminiu

pvc-aluminium.ro | 0 Comentarii
Produsele WINMAN conving prin formele atractive dar si prin termoizolare, izolare fonica excelenta si securitate. Ferestrele si usile din PVC sau aluminiu cu geam termoizolant fac posibil confortul interior al locuintei precum si arhitectura plina de stil a fatadei. Lu ... detalii site »

S.C.Eco-G-Techonology S.R.L. produce geotextile cu o gama larga de caracteristici Apreciere S.C.Eco-G-Techonology S.R.L. produce geotextile cu o gama larga de caracteristici

ecog.ro | 0 Comentarii
Geotextil netesut realizat prin intertesere, din fibre de poliester. Functii: separare, filtrare, protectie mecanica, armare, drenare. Aplicatii: lucrari hidrotehnice, fundatii, depozite de deseuri.Geotextilul este realizat cu 5 greutati areice diferite. detalii site »

Usi Antifoc - Usi si Porti Metalice Antifoc si Simple Apreciere Usi Antifoc - Usi si Porti Metalice Antifoc si Simple

usiantifoc.store.ro | 0 Comentarii
Tif Group SRL - Comert cu Usi si Porti Metalice Antifoc - Industriale - Civile - Gama completa - Livrari oriunde in Romania cu servicii profesionale complete de consultanta si montaj. tif group, tehnoisofire, usa antifoc, usa rezistenta la foc, poarta glisanta antifoc, ... detalii site »

Betonart-pavaje decorative Apreciere Betonart-pavaje decorative

http://betonart.ro | 0 Comentarii
Executam lucrari din beton amprentat atat in zone rezidentiale cat si comerciale. Betonul decorativ este foarte estetic si durabil. Nu necesita intretinere deosebita si nu se deformeaza. Puteti opta pentru beton elicopterizat, beton acidat, pardoseli decorative, pardose ... detalii site »

Deszapezire Valcea Apreciere Deszapezire Valcea

http://govilconstruct.ro | 0 Comentarii
Firma Govil SRL Valcea presteaza servicii de deszapezire cu utilaje moderne, la tarife avantajoase. Utilaje: freze, lama, bobcat utilat cu cupa pentru incarcat zapada, transport zapada, eliberarea zapezii din parcare sau din zona de depozitare. Pentru detalii va rugam ... detalii site »

tamplarie pvc Apreciere tamplarie pvc

reflex-construct.ro | 0 Comentarii
Reflex Construct, este o companie cu capital integral privat din Bucuresti, cu activitate in domeniul constructiilor civile, specializata in principal in productia si montajul de tamplarie termoizolanta din aluminiu si PVC, placari de fatade si pereti cortina, finisaje ... detalii site »

ImoProvider Apreciere ImoProvider

imoprovider.ro | 0 Comentarii
Scopul ImoProvider.ro este de a te ajuta sa identifici in cel mai scurt timp proprietatea potrivita pentru tine in minunatul oras Cluj-Napoca. In cazul in care doresti sa cumperi o proprietate, ImoProvider.ro vine in intampinarea ta cu o gama diversificata de proprietat ... detalii site »

Vand Nisip Cumpar Nisip Apreciere Vand Nisip Cumpar Nisip

nisip-balast-moloz.ro | 0 Comentarii
Vindem nisip la preturi foarte accesibile. Punem la dispozitie pentru clientii nostri servicii de transport cu utilaje si masini proprii pentru agregate, dar si realizarea lucrarilor de excavare. Echipamentele de cea mai buna calitate si seriozitatea cu care tratam f ... detalii site »

Roplasto - Fabrica de ferestre si usi din PVC Apreciere Roplasto - Fabrica de ferestre si usi din PVC

roplasto-romania.ro | 0 Comentarii
profile pvc, geamuri termopan, ferestre pvc, ferestre geam termopan, usi pvc, profile, ferestre, usi, fabrica ferestre si usi, profile ferestre, profile usi, jaluzele, rolete, marchize, plase antiinsecte, usi de garaj, glafuri, profile pvc profile pvc, geamuri termopan, ... detalii site »

HSG - FIRMA PAZA SI PROTECTIE Apreciere HSG - FIRMA PAZA SI PROTECTIE

hsg.ro | 0 Comentarii
firma paza, sisteme paza, sisteme alarma, agenti paza, monitorizare, interventie rapida, bodyguard, paza si protectie, sisteme securitate, companie securitate, camere video, interfonie, control acces firma paza, sisteme paza, sisteme alarma, agenti paza, monitorizare, ... detalii site »

hphost - Gazduire Web Profesionala Apreciere hphost - Gazduire Web Profesionala

http://hphost.ro | 0 Comentarii
webhosting, gazduire web, servere dedicate, reseller web, reseller hosting, virtual server, transfer gratuit, baze de date, transfer baze de date, cpanel, whmcs, whm, domenii web, domenii gratuite, domenii hostingwebhosting, gazduire web, servere dedicate, reseller web, ... detalii site »

HCC Signalistica rutiera Apreciere HCC Signalistica rutiera

hcc-romania.ro/ | 0 Comentarii
infrastructura, constructii civile, constructii industriale, inchirieri utilaje, signalistica rutiera, inchirieri semnalizare rutiera, studii de caz, hidroizolare, etansare, impermeabilizare, acoperire rost, jonctiune rost, hidroizolare subsol infrastructura, constructi ... detalii site »

Hidroplasto Magazin Online Apreciere Hidroplasto Magazin Online

http://shop.hidroplasto.ro | 0 Comentarii
profile hidroizolante, rosturi dilatatie, echipamente poduri, hidroizolatii, profile pardoseala, profile aluminiu, profile acoperis, profile plafon, profile perete, profile seismice, rosturi sesmice, dispozitive rosturi, profile plafon, profile perete, profile seismice, ... detalii site »

hidroizolatii si termoizolatii Apreciere hidroizolatii si termoizolatii

fodorconstruct.ro | 0 Comentarii
Proiectam si construim obiective industriale si civile, realizam hidroizolatii la terase de bloc si hale industriale, executam termoizolatii pentru blocuri si case . Oferim lucrarilor noastre garantie extinsa pana la 10 ani , preturi negociabile si servicii de calitate detalii site »

Covor piatra naturala Apreciere Covor piatra naturala

pasdesign.ro/ | 0 Comentarii
PASdesign Srl va pune la dispozitie covor din piatra naturala si beton amprentat cu posibilitati infinite de design. Covorul de piatra naturala este un pavaj modern pentru exterior si pentru interior ce are in compozitie un amestec de piatra naturala selectata (marmura, ... detalii site »

Mocheta personalizata DHN Apreciere Mocheta personalizata DHN

mocheta-personalizata.ro | 0 Comentarii
Personalizarea sau customizarea mochetei se face printr-o metoda de imprimare numita chromojet. detalii site »

Sauna la comanda unicat Apreciere Sauna la comanda unicat

vreausauna.ro | 0 Comentarii
Producem saune pe orice dimensiuni , accesorii la alegere.Sauna induce o stare de relaxare profundă, sauna are efecte terapeutice dovedite. Saune exterioare , sauna uscata , infrasauna , bai de aburi , saune de sare , accesorii sauna si multe altele.Producem saune pe ... detalii site »

Cabine si cazi cu hidromasaj Apreciere Cabine si cazi cu hidromasaj

vilux.ro | 0 Comentarii
Vilux Design srl este o firma privata romaneasca ce activeaza din anul 1994, fiind o prezenta continua in domeniul de constructii si amenajari interioare – ca producator de obiecte si accesorii sanitare. In prezent ne ocupam cu: productia de cazi de baie cu si fara ... detalii site »

Flanse din otel carbon Apreciere Flanse din otel carbon

flanseplate.ro | 0 Comentarii
Realizam flanse din otel-carbon utilizate in realizarea instalatiilor de apa, gaz, canalizare, in industria chimica, petrochimica si navala. Avem o experienta de peste 30 de ani in acest domeniu, executam produse de calitate si va oferim flanse la pret de producator. detalii site »

Hale Mobile Apreciere Hale Mobile

www.halemobile.ro | 0 Comentarii
Suntem numarul 1 in domeniu pe piata din Romania; relatia indelungata cu furnizorii nostri ne permite sa va oferim cea mai mica perioada de timp pentru utilizarea halei de care aveti nevoie. detalii site »

piscine, constructii si renovari Apreciere piscine, constructii si renovari

piscinepremium.ro | 0 Comentarii
Noi, cei de la Piscine Premium, inainte de toate, specialisti in designul de piscine si in servicii de instalare. Va vom oferi intotdeauna un sfat impartial si solutiile cele mai adecvate nevoilor dumneavoastra. Constructii piscine, piscine private, piscine publice, pi ... detalii site »

Mobilier Lemn Bonclara Apreciere Mobilier Lemn Bonclara

bonclara.ro | 0 Comentarii
Bonclara produce la comanda mobilier din lemn pentru dormitoare, bucatarii, sufragerii dar si birouri sau chiar ambarcatiuni. Producem deasemenea si usi de lemn de interior si porti de lemn de exterior, traditionale sau contemporane. Vizitati situl nostru www.bonclara. ... detalii site »

Automatizari porti rezidentiale si industriale. Importator oficial BFT Italia Apreciere Automatizari porti rezidentiale si industriale. Importator oficial BFT Italia

automatizarideporti.org | 0 Comentarii
Automatizari pentru porti batante, culisante si pentru usi de garaj. Importator oficial al automatizarilor BFT produse in Italia. Preturi speciale, discount pentru dealeri, service si instalare pentru toate tipurile de automatizari porti BFT. Suntem reprezentant in Roma ... detalii site »

Mobilier urban de joaca pentru copii Apreciere Mobilier urban de joaca pentru copii

decorurban.ro | 0 Comentarii
Producator si Importator de echipamente de joaca indoor si outdoor, leagane, balansoare, figurine pe arc, tobogane, trambuline, pergole, banci stradale, mese de sah, jardiniere, cosuri de gunoi, aparate de fitness pentru exterior. Producator si Importator de echipamente ... detalii site »

Constructii case din lemn neamt Apreciere Constructii case din lemn neamt

caselemn-bicaz.ro | 0 Comentarii
KOPF & MAR S.R.L. este o firma romano-germana cu sediul la Potoci – Bicaz, in judetul Neamt, avand ca principal obiect de activitate construirea de case pe structura din lemn. Am constatat in ultimii ani ca, din ce in ce mai multe persoane, in special familii tine ... detalii site »

Utilaje fier forjat oferite de Infomark la cele mai bune preturi. Apreciere Utilaje fier forjat oferite de Infomark la cele mai bune preturi.

portalutilajesh.ro | 0 Comentarii
Informark SRL TEL:0728 026 920 va ofera la cele mai bune preturi utilaje fier forjat, utilaje tinichigerie, utilaje prelucrare lemn. Utilaje Fier Forjat, Utilaje tinichigerie, Utilaje prelucrare lemn, Utilaje pentru constructii, Masini prelucrat metal, Utilaje tubulatu ... detalii site »

Usi de garaj rezidentiale si industriale de calitate superioara Apreciere Usi de garaj rezidentiale si industriale de calitate superioara

usi-garaj.org | 0 Comentarii
Usi de garaj destinate atat mediului rezidential cat si industrial disponibile pe comanda intr-o varietate impresionanata de modele si culori. Alegand usile de garaj produse de compania noastra alegeti calitate. Fie ca vorbim de usi de garaj sectionale, de tip rulou s ... detalii site »

Rulouri exterioare aplicate - Ferestre si Usi REHAU Apreciere Rulouri exterioare aplicate - Ferestre si Usi REHAU

simetric.ro/ | 0 Comentarii
Rulourile exterioare se adapteaza oricarui tip de tamplarie Se intretin usor (nu necesita vopsire periodica, ungere periodica a sistemului de actionare). Au rezistenta la intemperii (nu putrezesc si nu ruginesc in prezenta umezelii, a variatiei de temperatura) comparati ... detalii site »

Constructii Piscine Apreciere Constructii Piscine

piscine123.ro | 0 Comentarii
Executam constructii de piscine, oferind toate echipamentele necesare. Firma noastra este specializata in constructia de piscine familiale, piscine publice, piscine interioare din beton armat. Garantat să dureze o viaţă, nimic nu se compara cu calitatea si p ... detalii site »

Filtru de apa Apreciere Filtru de apa

filtre-apa.net/ | 0 Comentarii
Albec Service va ofera solutii inteligente pentru filtrarea apei , dedurizare , eliminare fier, epurare si tratare a apei. Avem o experienta de peste 20 de ani in alegerea celor mai bune filtre de apa sau celor mai bune solutii de tratare a apei. Echipamente performante ... detalii site »

Alege Mobila Apreciere Alege Mobila

alegemobila.ro | 0 Comentarii
Cel mai complet si complex director pentru producatorii de mobila din Romania. Site-ul AlegeMobila.ro reuneste producatori de mobila, prestatori servicii (asamblare, transport mobila), designeri mobila din intrega tara. mobila bucatarie, mobila baie, mobila living, dres ... detalii site »

Bariere auto BFT la pret de importator Apreciere Bariere auto BFT la pret de importator

bariere.org | 0 Comentarii
Bariere auto BFT, accesorii pentru bariere auto, bolarzi retractabili, sisteme de acces auto si sisteme de blocaj parcare cu livrare directa din stoc. Asiguram transport si montaj pentru toate tipurile de bariere auto si echipamente comercializate. Bariere automate BF ... detalii site »

Incalzire in pardoseala Apreciere Incalzire in pardoseala

foxyplast.ro | 0 Comentarii
FOXYPLAST este specializata in proiectarea, instalarea si intretinerea sistemelor de incalzire centrala, incalzire in pardoseala, incalzire cu radiatoare a instalatiilor sanitare, canalizare oferind solutii inovatoare la orice nivel. Firma noastra este specializata de 1 ... detalii site »

Fabrica de profile pentru decoratiuni interioare Apreciere Fabrica de profile pentru decoratiuni interioare

fabricadeprofile.ro | 0 Comentarii
Fabrica de profile pentru decoratiuni interioare comercializeaza elemente din polistiren extrudat si expandat pentru decoratiuni interioare si exterioare si ofera clientilor sai urmatoarele produse: solbancuri, glafuri, cornise, coloane, ancadramente ferestre, ornamente ... detalii site »

Garnit si marmura Apreciere Garnit si marmura

mgstone.ro | 0 Comentarii
Firma Mg Stone Bucuresti comercializeaza o gama bogata de blaturi de bucatarie, blaturi de baie, placari trepte si pereti, pardoseli si lastre din granit si marmura, travertin, kerrock si piatra naturala pentru pavajul curtilor la preturi accesibile. detalii site »

Placare cu piatra naturala Apreciere Placare cu piatra naturala

placarepiatra.ro | 0 Comentarii
Placare cu piatra naturala si prelucrare marmura, granit, travertin, servicii de taiere, fasonare, scapitare, proiectare si amenajare peisagistica, confectionare mobilier de gradina, echipa cu experienta, consultanta, masuratori si devize estimative gratuite. detalii site »

Reparatii si montaj termopane Apreciere Reparatii si montaj termopane

gfinexim.ro | 0 Comentarii
GF INEXIM CONSTRUCT S.R.L. este o societate specializata in constructii, reparatii si montaj termopane cu personal calificat si cu o experienta de 10 ani in domeniu.Ferestrele si usile noastre vor satisface chiar si cele mai exigente cerinte si gusturi... toate acestea ... detalii site »

Proiecte arhitectura Apreciere Proiecte arhitectura

proiect-case.ro | 0 Comentarii
Esti nelamurit atunci cand vine vorba despre proiectul viitoare tale case? Nu sti ce iti poate oferii proiectul final? Apeleaza la o echipa de specialisti care iti pot realiza orice proiect de casa, oferindu-ti suport, scheme si detaliile privind costurile investitiei. ... detalii site »

Produse din lemn Apreciere Produse din lemn

forestpatroll.ro | 0 Comentarii
Firma noastra produce si vinde la comanda orice produs lemnos, lambriu, dusumea si cherestea rasinoase.Forest Patroll executa la comanda cherestea din rasinoase de cea mai buna calitate.Forest Patroll are ca domeniu de activitate comercializarea materialului lemons, ind ... detalii site »

Nesdesign tavane false Apreciere Nesdesign tavane false

nesdesign.ro | 0 Comentarii
Nesdesign va poate oferi serviciile in toata tara, montarea tavanelor extensibile se face in timp record, in orice tip de incapere, oferindu-va cea mai buna garantie.Firma Nesdesign este specializata in montarea si amenajarea tavanelor extensibile, cu materiale de cea m ... detalii site »

Fiberchim Group SA Apreciere Fiberchim Group SA

fiberchim.com | 0 Comentarii
Fiberchim GROUP este un grup de firme cu capital integral privat, infiintat in 2010 si are ca principal obiect de activitate serviciile in domeniile amenajarilor interioare, amenajarilor exterioare, articole sportive, amenajari parcuri si gradini, produse industriale de ... detalii site »

Orice elemente fier forjat Apreciere Orice elemente fier forjat

fierforjatelemente.ro | 0 Comentarii
Va confectionati,porti,garduri,grilaje,balcoane sau balustrade oferindu-va eleganta si distinctie care sa dureze in timp,cu amprenta personalitatii si originalitatii dvs.Suntem in:Brasov,Ploiesti,Bucuresti,Buzau,Rm-Sarat,Focsani,Bacau, Rm-Valcea,Pitesti. detalii site »

Mocheta si parchet Apreciere Mocheta si parchet

mocheta-parchet.ro | 0 Comentarii
Avem o cooperare strânsă cu furnizori cu experienţă în ţări precum Olanda, Belgia,Germania, calitate si preturi avantajoase. Oferim servicii de calitate, consiliere in design si montaj professional pentru o vasta colectie de mochete, parchet, decking, pvc si cov ... detalii site »

Firma de amenajari interioare Apreciere Firma de amenajari interioare

amenajariinterior.com | 0 Comentarii
Firma de amenajari interioare Global Interior Solutions este alegerea dumneavoastra pentru locuinta. Executam lucrari de amenajari interioare, servicii de renovari, modernizari, zugraveli, montaj rigips sau mobila, precum si alte servicii la cererea clientului. Pentru a ... detalii site »

Constructii rezidentiale si nerezidentiale – calitate exceptionala la cele mai bune preturi. Apreciere Constructii rezidentiale si nerezidentiale – calitate exceptionala la cele mai bune preturi.

sun-invest.ro | 0 Comentarii
Sun Invest este o companie ce realizeaza la cele mai inalte standarde constructii rezidentiale si constructii nerezidentiale cu materiale de cea mai buna calitate dand dovada de seriozitate si profesionalism. Cu Sun Invest casa visurilor tale devine realitate! detalii site »

Amenajari interioare - Adedari Pres Apreciere Amenajari interioare - Adedari Pres

adedari.ro | 0 Comentarii
Adedari Pres activeaza pe mai multe domenii de activitate, precum: constructii si amenajari interioare, creare si intretinere spatii verzi, peisagistica si servicii de curatenie, oferindu-va servicii de calitate in conformitate cu cerintele dumnevoastra. detalii site »

1000 PLANURI CASE, VILE, PENSIUNI Apreciere 1000 PLANURI CASE, VILE, PENSIUNI

bestproiect.com | 0 Comentarii
Ieftin , in toata tara- CONSTRUCTII CASE, CONSTRUCTII PENSIUNI, CONSTRUCTII HOTELURI, CONSTRUCTII MAGAZINE. Va oferim 1000 modele pentru PROIECTE CASE, PROIECTE PENSIUNI, PROIECTE HOTELURI,, PROIECTE RESTAURANTE, PROIECTE COMPLEX APARTAMENTE. Constructii de calita ... detalii site »

Materiale de constructii Apreciere Materiale de constructii

niczar-gusto.ro | 0 Comentarii
Magazinul nostru online cuprinde o gama completa de materiale utilizate atat in constructii uzuale cat si in cele cu caracter industrial: materiale de zidarie, ciment, var, ipsos, invelitori ceramice si din beton, termosistem, adezivi, gleturi, chituri, gips-carton, vop ... detalii site »

Acoperisuri tigla metalica Apreciere Acoperisuri tigla metalica

tigla-tigla.ro | 0 Comentarii
Acoperisuri tigla metalica galvanizata. Vanzare si montaj acoperisuri tigla metalica Lindab, Planja, invelitori tigla metalica Bilka, Global sau Viking. Garantam pentru calitatea lucrarilor si a executiei. Livram si montam tigla metalica in toata tara. detalii site »

Acoperisuri si sisteme de invelitori Apreciere Acoperisuri si sisteme de invelitori

acoperisuri-invelitori.ro | 0 Comentarii
Tigle metalice, servicii montaj tigle metalice si sisteme de acoperisuri. Comercializare tigla metalica si realizare acoperisuri din tigla metalica. Oferima garantie pentru materialele folosite si pentru lucrarile de executie. Apelati cu incredre la serviciile noatre. detalii site »

Fantani arteziene Apreciere Fantani arteziene

fantani-arteziene.info | 0 Comentarii
Fantani-arteziene.info este unul dintre site-urile de prezentare ale producatorului de echipamente pentru amenajari si decoratiuni, Fiberchim Group, una dintre firmele de renume pe plan intern si international in cadrul acestui segment comercial. Confectionam fantani ar ... detalii site »

case utilaje constructii Apreciere case utilaje constructii

caseutilaje.com | 0 Comentarii
Distribuitor autorizat al utilajelor pentru constructii marca CASE, compania Case Utilaje Constructii, a cunoscut pe parcursul acestor ani o dezvoltare continua ajungand astazi unul din cei mai importanti jucatori de pe piata de profil. Service utilaje, vanzari utilaje, ... detalii site »

Case din lemn rotund Apreciere Case din lemn rotund

construct-house.ro | 0 Comentarii
Construim case din lemn rotund pe tot teritoriul Romaniei. Casele din lemn pot fi utilizate in orice situatii precum locuinte, pensiuni, cabane si in orice conditii climaterice iarna si vara, lemnul fiind un foarte bun izolator termic. Construim casele din lemn si i ... detalii site »

Fabrica parchet masiv Apreciere Fabrica parchet masiv

arboris.ro | 0 Comentarii
Fabricam parchet din lemn masiv din diferite esente. Lemnul folosit in general in producerea parchetului masiv este stejar, dar la cerere putem realiza parchet masiv din bambus sau alte lemne exotice. Desi avem sedii doar in zona Moldovei, onoram comenzi pe tot teritiu ... detalii site »

Fose septice ecologice SEBICO Apreciere Fose septice ecologice SEBICO

septictanks.ro | 0 Comentarii
Septictanks.ro este unic importator al fose septice ecologice marca SEBICO, mini statii de epurare Biokube pentru tratarea apelor menjere uzate si pentru tratarea apelor pluviale. Fosele septice ecologice Sebico sunt fabricate de firma SEBICO care activeaza pe piata fra ... detalii site »

Raficon Trade SRL - producator lemn compozit WPC Apreciere Raficon Trade SRL - producator lemn compozit WPC

woodplast.ro | 0 Comentarii
Lemnul compozit WoodPlast, cu o combinatie de 70% lemn si 30% plastic, este un material inovator si ecologic ce ofera aspectul placut si cald al lemnului cu durabilitatea plasticului, necesita intretinere minimala, nu putrezeste, rezista insectelor, nu produce aschii, n ... detalii site »

Seminee Apreciere Seminee

spartherm.ro | 0 Comentarii
Tehnologie care incalzeste caminul intr-o maniera optima si ecologica, gazele emise ramase sunt reduse considerabil conform cu normele pentru 2012, la evacuare deasupra cosului gazele fiind insesizabile, iar depunerile la interior sunt foarte reduse! detalii site »

Cosuri de fum Apreciere Cosuri de fum

cosceramic.ro | 0 Comentarii
Cosuri de fum ceramice. Sisteme profesionale de cosuri de fum. Solutii personalizate pentru evacuarea gazelor arse: centrale termice de apartament, sobe de teracota, sobe metalice, seminee, cazane pentru instalatii de incalzire centrala, instalatii termice industiale (c ... detalii site »

Lucrari fier forjat Apreciere Lucrari fier forjat

casafierului.ro/ | 0 Comentarii
Oferim servicii de proiectare, executie, transport si montaj pentru o gama larga de structuri metalice, in principal din fier forjat: porti glisante si batante, panouri de gard, balustrade pentru balcon, balustrade pentru scara, grilaje pentru ferestre si usi, copertine ... detalii site »

Hidroizolatii blocuri Apreciere Hidroizolatii blocuri

hidrosistem.ro | 0 Comentarii
Hidrosistem va poate oferi garantia ca utilizeaza materiale si accesorii provenite de la furnizori de prestigiu in domeniu, recunoscuti pentru calitatea produselor oferite. Serviciile noastre nu se opresc aici: oferim consultanta in domeniul executiei lucrarilor de tip ... detalii site »

EvoConstruct Apreciere EvoConstruct

aa-evoconstruct.ro/ | 0 Comentarii
Cu profesionalism, implicare si la preturi competitive, echipa noastra ofera servicii complete de proiectare computerizata, consultanta, verificari, expertize, consolidari, executie, promovare si chiar finantare pentru proiecte de constructii civile, industriale, agric ... detalii site »

Vest Proiect - Proiectare Timisoara Apreciere Vest Proiect - Proiectare Timisoara

vest-proiect.ro | 0 Comentarii
Birou de proiectare Timisoara si Valea Jiului specialitatile arhitectura, rezistenta. Proiecte pentru constructii noi, extinderi, modificari interioare, schimbari de destinatie, expertize tehnice, obtinem autorizatia de construire. Activam in domeniul proiectarii in urm ... detalii site »

Sifoane inox Apreciere Sifoane inox

http://sifoaneinox.ro | 0 Comentarii
Oferta noastra include o gama completa de rigole inox, sifoane inox, guri de scurgere, sifoane de pardoselaOferta noastra include o gama completa de rigole inox, sifoane inox, guri de scurgere, sifoane de pardosela, rigole de dus si mobilier inoxOferta noastra include o ... detalii site »

Rigole si sifoane Apreciere Rigole si sifoane

http://rigolesifoane.ro | 0 Comentarii
Va oferim rigole inox de dus, sifoane inox de pardoseala, guri de scurgere, rigole inox industriale si mobilier inox. Contact: 0742.536.010. Va oferim rigole inox de dus, sifoane inox de pardoseala, guri de scurgere, rigole inox industriale si mobilier inox. Contact: ... detalii site »

Fibertech Group Apreciere Fibertech Group

fiber-design.com | 0 Comentarii
Fibertech Group, o firma cu sediul in Bucuresti, va ofera o gama extrem de variata de amenajari interioare sau exterioare. Aveti parte de cele mai bune componente pentru amenajarea casei si a gradinii dumneavoastra, dar si de instalare gratuita. Esti in cautarea modern ... detalii site »

Aparate aer conditionat Timisoara Apreciere Aparate aer conditionat Timisoara

redring.ro | 0 Comentarii
S.C Red Ring S.R.L. va ofera solutii complete de montaj aer conditionat, purificare aer, climatizare cat si o gama foarte variata de aparate aer conditionat in Timisoara si nu numai la cele mai mici preturi de pe piata actuala.S.C Red Ring S.R.L. va ofera solutii compl ... detalii site »

Folie solara pentru geamuri termopan Apreciere Folie solara pentru geamuri termopan

foliecladiri.com | 0 Comentarii
Intershop Concept este montator unic in Romania al celui mai mare producator si distribuitor de folii solare autoadezive, folii auto autorizate RAR,folie de termopan pentru orcine doreste sa-si schimbe aspectul locuintei personale. Foliile solare se pot aplica si la cl ... detalii site »

Hale metalice Apreciere Hale metalice

rextonconstructii.ro | 0 Comentarii
Rexton Constructii construieste pentru viitor. Construim hale metalice, hale industriale, confectii metalice bazandu-ne pe profesionalismul angajatilor nostri, pe calitatea materialelor si solutiilor alese si pe corectitudinea viziunii noastre de afaceri. detalii site »

Acoperisuri rotunde Rufy Roof Engineering Apreciere Acoperisuri rotunde Rufy Roof Engineering

riverclack.ro | 0 Comentarii
Acoperis Riverclack – Sistem modern de invelitori si fatade metalice din tabla aluminiu, zinc, otel cu panouri fotovoltaice integrate. Acoperisurile Riverclack sunt concepute sa reziste la vant, perfect etans, permite circulatia pe acoperis. Renovari si montaj acop ... detalii site »

Sere Apreciere Sere

sere-natura.ro | 0 Comentarii
Producator sere profesionale cu dotari si automatizari in conformitate cu cerintele pentru acordarea de finantare europeana nerambursabila si asigurare riscuri pentru culturi in sera. Serele Natura pot fi prevazute cu pereti si acoperis policarbonat sau sticla, structu ... detalii site »

Hale industriale Apreciere Hale industriale

sistemehale.ro | 0 Comentarii
Proiectare, montaj si executie constructii metalice, cladiri moderne de birouri, hale metalice de productie si depozitare, supermaketuri, hale rotunde pentru aviatie si agricutura, structuri sere. Comercializam si montam tabla Riverclack pentru acoperisuri si invelitori ... detalii site »

Acoperisuri verzi Apreciere Acoperisuri verzi

natura-roof.com | 0 Comentarii
Acoperisurile terasa, acoperisurile rotunde sau acoperis in panta. Toate pot deveni acoperisuri verzi Natura pentru reducerea costurilor de climatizare, reducerea piederile de caldura iarna, protectie fonica, reducerea efectului de sera in oras, protejarea acoperisu ... detalii site »

Anastasi Accesorii Funerare Apreciere Anastasi Accesorii Funerare

anastasi.ro | 0 Comentarii
Va oferim o gama variata de accesorii din bronz pentru monumente funerare: felinare, vaze, crucifixe, rame foto, litere, manere, ornamente; ornamente din poliester; fotoceramica Italia diverse modele si dimensiuni, fotografie pe cristal; accesorii din granit: vaze, feli ... detalii site »

Masuratori topo - geodezie, topografie, masuratori topografice Apreciere Masuratori topo - geodezie, topografie, masuratori topografice

masuratoritopo.ro | 0 Comentarii
Masuratori geodezice si topografice cu aplicatii in 3D Modelling, realestate, proiectare, arheologie si protectia monumentelor, studii arhitecturale si urbanistice, pozitionare in Google Earth. Utilizarea conceptului Buildin Information ModellingMasuratori geodezice si ... detalii site »

Tamplarie PVC TROCAL Apreciere Tamplarie PVC TROCAL

trocal.org.ro | 0 Comentarii
Cele mai mari avantaje pe care le au profilele din PVC sunt izolarea termica si fonica. Datorita sistemului format din 5 sau 6 camere si armaturii din otel zincat, nu se va pierde din temperatura. In functie de sistemul ales, profilul va fi prevazut cu 2 sau 3 garnituri ... detalii site »

Jaluzele orizontale din aluminiu Apreciere Jaluzele orizontale din aluminiu

jaluzele-orizontale.org | 0 Comentarii
Jaluzele orizontale confectionate de firma noastra au lamelele realizate din aluminiu si latimea lor poate sa varieze intre 16mm si 25mm. In plus, puteti sa optati pentru montarea acestora sub bagheta sau aplicate direct pe tamplarie. Mai puteti sa alegeti intre jaluzel ... detalii site »

Incalzire electrica pardoseala_Dezghetare_degivrare_Panouri radiante infrarosu Apreciere Incalzire electrica pardoseala_Dezghetare_degivrare_Panouri radiante infrarosu

incalzire-electrica-pardoseala.ro | 0 Comentarii
Societatea SC CIPEC SRL - Bucuresti, in calitate de importator, distribuitor si executant, va ofera din stoc sau la comanda sisteme electrice de incalzire, sisteme ce reprezinta o alternativa net superioara fata de sistemul clasic de incalzire cu calorifere : - inc ... detalii site »

Incalzire electrica pardoseala Apreciere Incalzire electrica pardoseala

cipec.ro | 0 Comentarii
Societatea SC CIPEC SRL - Bucuresti, in calitate de importator, distribuitor si executant, va ofera din stoc sau la comanda sisteme electrice de incalzire, sisteme ce reprezinta o alternativa net superioara fata de sistemul clasic de incalzire cu calorifere : - inc ... detalii site »

Rulouri exterioare din aluminiu Apreciere Rulouri exterioare din aluminiu

rulouri-exterioare.co | 0 Comentarii
Rulourile exterioare sunt accesoriile care va rezolva problemele privind izolarea termica si fonica, nevoia de siguranta si de intimitate. De asemenea, au un design armonios si sunt realizate din materiale de calitate. In plus, puteti sa va calculati singuri pretul cu a ... detalii site »

Constructii case din lemn molidan Apreciere Constructii case din lemn molidan

molidan.ro | 0 Comentarii
Molidan Case Lemn Srl. este o firma specializata in efectuarea de constructii din lemn masiv si case din lemn cu izolatie termica si timp de finalizare foarte scurt. Construim atat la oras cat si la munte indiferent de conditiile exterioare. Construim si mobilier pentru ... detalii site »

Panouri solare Apreciere Panouri solare

teknofm.ro | 0 Comentarii
Solutii inteligente pentru incalzirea spatiilor, incalzirea apei, obtinerea energiei electrice, panouri solare, panouri fotovoltaice, turbine eoliene, panouri radiante, incalzire in pardoseala, pompe de caldura, boilere instant, boilere rapide, iluminat cu becuri econom ... detalii site »

Fereastra Dako – Producator de tamplarie PVC Buzau Apreciere Fereastra Dako – Producator de tamplarie PVC Buzau

fereastradako.ro | 0 Comentarii
SC DAKO DESIGN SRL este principalul producator de tamplarie termoizolanta din Buzau si totodata partener Veka. Are ca domeniu de activitate producerea si montarea de tamplarie din PVC si aluminiu cu geam termoizolant si ofera cel mai bun pret si posibilitatea platii ... detalii site »

Fier forjat pentru porti si garduri in Bucuresti Apreciere Fier forjat pentru porti si garduri in Bucuresti

iti-faci-singur-fier-forjat.ro | 0 Comentarii
Porti din fier forjat Bucuresti,garduri din fier forjat Bucuresti,balustrade din fier forjat Bucuresti,grilaje din fier forjat Bucuresti,depozit fier forjat Bucuresti,profile amprentate fier forjat Bucuresti,elemente din fier forjat in Bucuresti,medalioane pentru fier f ... detalii site »

Lucrari de ingrijire gazon | Rulouri de gazon Apreciere Lucrari de ingrijire gazon | Rulouri de gazon

casaverde.ro | 0 Comentarii
Casa verde ofera servicii de amenajare gradini si spatii verzi, intretinere spatii verzi, gradini, intretinere plante de interior, ingrijire gazon. Lucrarile de ingrijire gazon includ tunderea, udatul, fertilizarea gazonului, aerarea, combaterea bolilor si daunatorilor. detalii site »

Case din lemn | casa de lemn masiv Apreciere Case din lemn | casa de lemn masiv

constructoricaselemn.ro | 0 Comentarii
Firma noastra Stemol Case de Lemn SRL are o vasta experienta in efectuarea de constructii din lemn masiv si case din lemn cu izolatie termica si timp de finalizare foarte scurt atat la oras cat si la munte. Avem posibilitatea de a adapta tipul constructiv in functie ... detalii site »

Cazane pe lemn cu gazeificare si pe peleti Apreciere Cazane pe lemn cu gazeificare si pe peleti

cazane-pe-lemn-cu-gazeificare.ro | 0 Comentarii
Cazane pe lemn si sevicii montaj reparatii pompe circulatie Calorifere aluminiu radiatoare din otel pompe circulatiie Cazane pe lemn si peleti Pompe circulatie apa calda Grupuri de pompare cazane pe lemn cu gazeficare pompe circulatie www.cazane-pe-lemn-c ... detalii site »

Materiale pentru instalatii, rezidentiale sau industriale Apreciere Materiale pentru instalatii, rezidentiale sau industriale

daver.ro | 0 Comentarii
cele mai ieftine elemente pentru incalzire si apa calda, elemente pentru racire si climatizare, instalatii, automatizari si accesorii, elemente si accesorii pentru ventilatie. Ne gasiti la www.daver.ro sau la numerele de telefon : 0764229185, 0752608618 ,0371489332, 073 ... detalii site »

Pufere si echipamente de instalatii Apreciere Pufere si echipamente de instalatii

pufer.ro | 0 Comentarii
Cele mai ieftine produse de instalatii, echipamente de instalatii, automatizari pentru instalatii, piese de schimb, accesorii pentru instalatii, produse de instalatii. Ne gasiti la www.pufer.ro sau la numerele de telefon : 0764229185, 0752608618 , 0371489332, 0734762543 ... detalii site »

Centrale termice, aer conditionat, radiatoare Apreciere Centrale termice, aer conditionat, radiatoare

ppr-cupru.ro | 0 Comentarii
Cele mai ieftine produse ppr pentru instalatii sanitare si incalzire, fitinguri cupru , instalatii cupru pentru instalatii sanitare si incalzire, coturi cupru, derivatie ppr , curba cupru, teu cupru, derivatie ppr. Ne gasiti la www.ppr-cupru.ro sau la numerele de telefo ... detalii site »

Cadastru si masuratori topografice Apreciere Cadastru si masuratori topografice

cadastru-masuratori.ro | 0 Comentarii
CADASTRU SI INTABULARE:experti cadastru autorizati va ofera servicii de calitate la cele mai mici preturi in domeniul lucrarilor de cadastru si intabulare,si a masuratorilor topografice in Bucuresti si Ilfov.Adrian Rosoga 0726 328 374 // 0769 212 861 detalii site »

Design interior Bacau Apreciere Design interior Bacau

atticreative.ro | 0 Comentarii
AttiCreative se ocupa cu realizarea proiectelor de design interior si amenajari interioare. Cu o mare experienta in domeniu, orice lucrare este un pas inainte si un client fericit. AttiCreative este una din cele ami renumite studiouri de design interior din Romania, ac ... detalii site »

Servicii intretinere instalatii amenajari Apreciere Servicii intretinere instalatii amenajari

superservicii.com | 0 Comentarii
Servicii mentenanta,intretinere si administrare constructii cladiri,reparatii si amenajari,design interioare,reparatii si amenajari exterioare,Servicii Bucuresti executie si montaj instalatii termice,executia si montajul instalatii sanitare,executia si montajul instalat ... detalii site »
Usi de garaj pliabile

Usi de garaj pliabile Apreciere Usi de garaj pliabile

dowconstruct.ro | 0 Comentarii
Dow Construct, companie specializata in comercializarea si montajul usilor de garaj va ofera cea mai mare gama de modele pentru usi de garaj rezidentiale, orice culoare, dar si imitatie lemn, cele mai inovatoare motoare pentru usi de garaj cu o varietate mare de accesor ... detalii site »
Mobila bucatarie

Mobila bucatarie Apreciere Mobila bucatarie

mobilapegustultau.ro/ | 0 Comentarii
Executam mobila bucatarie din pal melaminat, mdf si thermopal la comanda in functie de preferintele si nevoile tale. Cu alte cuvinte, orice model de mobila bucatarie poate fi personalizat astfel incat, sa-ti ofere functionalitatea si ergonomia pe care ti-o doresti in bu ... detalii site »
DMP Damar Instal - Rulouri si rolete textile

DMP Damar Instal - Rulouri si rolete textile Apreciere DMP Damar Instal - Rulouri si rolete textile

damarinstal.ro | 0 Comentarii
DMP Damar Instal monteaza si comercializeaza copertine si jaluzele in toata tara. Asigura consultanta, proiectare, montaj si punere in functiune pentru toata gama de jaluzele si copertine, noi aducem umbra in casa ta. Garantam cele mai mici preturi pentru instalatii san ... detalii site »

Marmura Granit Apreciere Marmura Granit

cornemarm.ro | 0 Comentarii
Marmura Granit Societatea noastra va ofera produse din piatra naturala (marmura si granit): balustrii, blaturi, glafuri, monumente funerare, trepte. Cruci marmura. Cruci granit Pentru mai multe detalii: www.cornemarm.ro Telefon: 0722.226.457 detalii site »

MSC Coninstal - utilaje, masini, pompe, scule profesionale pentru constructii Apreciere MSC Coninstal - utilaje, masini, pompe, scule profesionale pentru constructii

mscgroup.ro | 0 Comentarii
La aceasta ora grupul de firme MSC face importuri sau este reprezentant al unor renumiti producatori europeni de scule, masini, pompe, roboti si utilaje de calitate superioara pentru constructii. Utilajele noastre acopera toate domeniile din constructii: pompa sapa, pom ... detalii site »

CONSTRUIM CASE LA ROSU SI LA CHEIE Apreciere CONSTRUIM CASE LA ROSU SI LA CHEIE

valahia.freewb.ro | 0 Comentarii
Constructii Case la Rosu si la Cheie . Daca sunteti in cautarea unui constructor... Merita sa ne ... detalii site »

Debransare RADET Apreciere Debransare RADET

mepec.com.ro | 0 Comentarii
Depunerea documentatiei pentru debransarea de la RADET Proiectarea si executia instalatiei de gaze naturale Centrala Termica (ISCIR), Radiatoare din Otel, Tevi si fitinguri din CU si PP-R Proiectare, Manopera si Transport Materiale Centrale Termice BOSCH, VIESSMAN ... detalii site »

Constructii Arad Apreciere Constructii Arad

http://constructii-arad-zugraveli.blogspot.com/ | 0 Comentarii
Suntem o echipa de muncitori cu multa experienta si cu abilitati diferite. In ceea ce priveste amenajarea unei locuinte,ideile tind sa avanseze spre materiale din ce in ce mai scumpe si mai „calitative”, dar care nu se potrivesc oricarui buzunar si nu reprezinta in ... detalii site »

Pavele Bucuresti Voluntari Apreciere Pavele Bucuresti Voluntari

http://europrodgrup.ro | 0 Comentarii
avajele din beton si pavelele fac parte din categoria de varf a pavajelor decorative. Cu stil, rafinament, eleganta. Demontarea si montarea pavajului se realizeaza fara consum suplimentar de materiale.Costurile pavarii unei suprafete sunt mai reduse decat asfaltarea ... detalii site »

Jaluzele verticale, Rulouri, Perdele si Draperii Iasi Apreciere Jaluzele verticale, Rulouri, Perdele si Draperii Iasi

7jaluzele.ro | 0 Comentarii
Va oferim Jaluzele Verticale, Rolete textile, Perdele satinate, Perdele pentru Copii, Draperii cu model deosebit sau simple la cele mai mici preturi din Iasi. Transport si montaj gratuit in Iasi.Pentru mai multe detalii va asteptam pe site.Va asteapta oferte speciale si ... detalii site »

Beton amprentat Apreciere Beton amprentat

betonamprentattimisoara.com | 0 Comentarii
Calitatea pavajului tau consta in folosirea betonului amprentat! Executam lucrari de calitate, pavaje la cele mai inalte standarde! Betonul amprentat este mai calitativ, mai estetic, si mult mai durabil in timp Avem lucrari executate in toata tara!.... detalii site »

Zugraveli interioare, placari rigips Apreciere Zugraveli interioare, placari rigips

janinadesign.ro | 0 Comentarii
Montaj sisteme gips carton,(rigips) design,scafe living,dormitor,sufragerie,forme geometrice,modele gips carton,mobilier,biblioteci,arcade,rafturi rigips,pereti despartitori,tavane false,tavane casetate,plafoane,placari pereti despartitori,izolare fonica pereti,tavane m ... detalii site »

Beton amprentat Apreciere Beton amprentat

betonamprentatromania.ro | 0 Comentarii
Calitatea pavajului tau consta in folosirea betonului amprentat! Executam lucrari de calitate, pavaje la cele mai inalte standarde! Betonul amprentat este mai calitativ, mai estetic, si mult mai durabil in timp Avem lucrari executate in toata tara! detalii site »

Case de lemn Apreciere Case de lemn

casa-ieftina.ro | 0 Comentarii
Construim case de lemn, ecologice, oriunde in Romania, intr-un termen scurt de executie. Casele realizate sunt pe sisteme de tip Framing. Poti gasi mai multe detalii, fotografii si preturi pe site. Construim de asemenea case de caramida, la rosu si la cheie. detalii site »

Gam Import Export-Piese de motor utilaje de constructii Apreciere Gam Import Export-Piese de motor utilaje de constructii

piese-motoare.ro | 0 Comentarii
Gam Import Export, firma cu capital romano-german, comercializeaza toata gama pieselor de schimb pentru utilaje de constructii, piese de motor si motoare complete noi sau OEM. Oferim spre comercializare si: sisteme de rulare, sisteme de antrenare, echipamente hidraulic ... detalii site »
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri