Director web

Echipa de zugravi la cheie

Echipa de zugravi la cheie Remediem stricaciunile casei dumneavoastra. Reparam tencuieli, zidim, vopsim punem faianta si gresie. Montam cazi de baie, tevi de apa, chiuvete, etc. Toata treaba o facem repede si bine. Ne-am intors in Romania dupa 10 ani de lucru in Germania si Franta. Avem o echipa excelenta pentru a va pune la punct apartamentul dvs. Inlocuim tevi de apa, instalatia electrica, montam parchet si zugramim, totul cu aceeasi echipa.

  • Cuvinte cheie: zugravi, reparatii apartament, reparatii casa, ieftin, parchet, ipsos, gresie, faianta, termopane, electrica

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Echipa de zugravi la cheie'. Administratorii http://www.i-zugraveli.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Echipa de zugravi la cheie'. Administratorii http://www.i-zugraveli.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.i-zugraveli.ro
  • Telefon: 0726604986
  • Fax: -
  • Judet: Bucuresti - Sector 5
  • Localitate: Bucuresti - Sector 5
  • Adresa: Bucuresti

Nici un comentariu pentru Echipa de zugravi la cheie

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Echipa de zugravi la cheie sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt




Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri