Director web

HAPPY POOL Piscine, Aquaparcuri, Wellness

HAPPY POOL  Piscine, Aquaparcuri, Wellness Solutia propusa de HappyPool este una completa si cuprinde consultanta tehnica, proiectare piscine, centre WELLNESS, AQUAPARCURI, import de produse, livrare, montaj, punere in functiune, garantie si postgarantie. Happy Pool ofera o gama variata de piscine: din polipropilena, piscine prefabricate care sunt conditionate de marimi si forme standard , piscine din panouri PP placate cu Liner PVC, piscine din blocheti de polistiren armate cu beton si placate cu Liner PVC, piscine construite din beton placate cu mozaic de sticla, gresie speciala pentru piscine sau Liner ( folie PVC) care implinesc aproape toate fanteziile viitorilor beneficiar. Din experienta noastra am constatat ca foarte multe piscine sunt construite fara respectarea unor norme minime obligatorii privind instalatia de filtrare si tratare a apei. Acest lucru conduce la cheltuieli de exploatara si intretinere mai ridicate decat este necesar.

  • Slogan: Cu noi visul tau devine realitate.
  • Cuvinte cheie: Piscine, saune,constructii piscine, echipamente, instalatii,Jacuzzi,acoperiri piscine,Wellnes,Aquaparc.strand,reconditionare,renovare,fitinguri,tevi,incalzire,tratarea apei,

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'HAPPY POOL Piscine, Aquaparcuri, Wellness'. Administratorii http://www.happypool.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'HAPPY POOL Piscine, Aquaparcuri, Wellness'. Administratorii http://www.happypool.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.happypool.ro
  • Numarul de telefon nu a fost specificat.
  • Fax: 0359175681
  • Judet: Bihor
  • Localitate: Oradea
  • Adresa nu a fost specificata.

Nici un comentariu pentru HAPPY POOL Piscine, Aquaparcuri, Wellness

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul HAPPY POOL Piscine, Aquaparcuri, Wellness sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul