Director web

Masini si utilaje pentru prelucrare mobila din lemn masiv

Masini si utilaje pentru prelucrare mobila din lemn masiv Industry Transilvan SRL - Masini si utilaje pentru prelucrare mobila din lemn masiv: fierastraie panglica de tamplarie, circulare, masini de indreptat, de rindeluit, de frezat si scobit orizontal, etc. -domeniul de activitate al firmei cuprinde comertul cu masini, echipamente si scule pentru prelucrarea lemnului de ultima generatie, importate de la producatori cu o bună experienta.

  • Cuvinte cheie: prelucrare cherestea, prelucrare mobila, masini de ascutit, sisteme de exhaustare,

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Masini si utilaje pentru prelucrare mobila din lemn masiv'. Administratorii http://www.masiniprelucrarelemn.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Masini si utilaje pentru prelucrare mobila din lemn masiv'. Administratorii http://www.masiniprelucrarelemn.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

Nici un comentariu pentru Masini si utilaje pentru prelucrare mobila din lemn masiv

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Masini si utilaje pentru prelucrare mobila din lemn masiv sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul