Director web

Sisteme Pluviale Acoperisuri Blachsteel

Sisteme Pluviale Acoperisuri Blachsteel Firma noastra are ca obiect pricipal de activitate productia de tigla metalica si accesorii pentru acoperisuri, invelitori de otel pentru fatade. Comercializam sisteme pluviale de mai multe modele. Pentru orice model de acoperis sau sistem pluvial asiguram executare si montaj atat in tara cat si afara tarii. Materia prima este importata de la producatori de renume din Slovacia (U.S. STEEL) sau Polonia (Arcelor Mittal).

  • Cuvinte cheie: tigla metalica, sistem pluvial, accesorii acoperisuri, ferestre mansarda, scari modulare acces pod, invelitori de otel pentru fatade, montaj, burlane, jgheaburi

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Sisteme Pluviale Acoperisuri Blachsteel'. Administratorii http://www.blachsteel.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Sisteme Pluviale Acoperisuri Blachsteel'. Administratorii http://www.blachsteel.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.blachsteel.ro
  • Telefon: 0751.181.760
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Satu-Mare
  • Localitate: Vama
  • Adresa: Str. Fermei 528N

Nici un comentariu pentru Sisteme Pluviale Acoperisuri Blachsteel

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Sisteme Pluviale Acoperisuri Blachsteel sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri