Director web

Swisspearl Romania fatade ventilate placari fibrociment

Swisspearl Romania fatade ventilate placari fibrociment Sistemele de fatade ventilate SWISSPEARL dau o noua expresie viziunii arhitecturale. Panourile noii game Swisspearl sunt percepute de arhitectii de top din Europa ca o solutie high-end, cu personalitate distincta: ele aduc, pe linga caracteristicile mecanice de exceptie, un aspect urban high-tech, prin performante coloristice neatinse pina in prezent.

Suntem onorati sa va fim alaturi si va invitam sa descoperiti noi dimensiuni de creativitate alaturi de Swisspearl.

Eternit (Schweiz) AG  este liderul european in productia de panouri  compozite din fibrociment,  furnizind sisteme  incepind cu 1990 pentru  15 milioane m2 de fatade.  Compania elvetiana este prezenta in Romania incepind cu anul 2016, fiind reprezentata exclusiv de  RGD Consulting&Engineering SRL

  • Slogan: Swisspearl Romania - fatade ventilate, placari fibrociment
  • Cuvinte cheie: fibrociment, fatade ventilate , placari fatade, Swisspearl, Swisspearl Romania, sisteme de fatade, placari fibrociment, fatada fibrociment, fatada ventilata

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Swisspearl Romania fatade ventilate placari fibrociment'. Administratorii http://www.swisspearl-romania.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Swisspearl Romania fatade ventilate placari fibrociment'. Administratorii http://www.swisspearl-romania.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.swisspearl-romania.ro
  • Telefon: 0728810810
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 2
  • Localitate: Bucuresti - Sector 2
  • Adresa: Str. C.A. Rosetti, nr. 25, sector 2, Bucuresti

Nici un comentariu pentru Swisspearl Romania fatade ventilate placari fibrociment

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Swisspearl Romania fatade ventilate placari fibrociment sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul