Director web

Expert evaluator judiciar Suceava

Expert evaluator judiciar Suceava Servicii contabile de cea mai buna calitate la preturi deosebit de avantajoase . Vizam situatiile financiare si bilanturile contabile la cele mai bune preturi . evaluarea contabila - consta in asocierea unui sistem de costuri, preturi, tarife si valori la elementele patrimoniale exprimate cantitativ; in contabilitate evaluarea intervine in cateva momente specifice, cum ar fi: intrarea bunurilor economice in patrimoniu, iesirea acestora din patrimoniu, inventarierea periodica si inchiderea exercitiului financiar;

  • Cuvinte cheie: consultant fiscal Suceava,consultanta fiscala Suceava,auditor Suceava.audit intern Suceava, audit situatii financiare Suceava, audit statutar Suceava, resurse umane Suceava, REVISAL Suceava

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Expert evaluator judiciar Suceava'. Administratorii http://www.proeurocont.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Expert evaluator judiciar Suceava'. Administratorii http://www.proeurocont.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.proeurocont.ro
  • Numarul de telefon nu a fost specificat.
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Suceava
  • Localitate: Suceava
  • Adresa nu a fost specificata.

Nici un comentariu pentru Expert evaluator judiciar Suceava

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Expert evaluator judiciar Suceava sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul