Director web

Dedurizatoare apa

Dedurizatoare apa Magazin online ce comercializeaza produse calitative si competitive fabricate de producatori consacrati. Oferim urmatoarele produse: purificatoare cu osmoza inversa pentru filtrarea apei, dedurizatoare apa automate pentru regenerarea apei prin eliminarea calciului si magneziului, sterilizatoare UV concepute pentru a elimina/reduce din apa bacteriile, virusurile, algele si fungii, filtre retea destinate eliminarii impuritatilor dizolvate in apa, filtre consumabile, capsule remineralizante, filtre de apa complet automatizate cu panou digital. Produsele au fost testate in cele mai severe conditii, conditii care depasesc standardele impuse de piata.

  • Cuvinte cheie: purificatoare apa,osmoza inversa,filtre apa,dedurizatoare apa,filtre retea,filtre consumabile,sterilizatoare uv,cartuse remineralizare apa,tratare apa,dedurizare apa,apa pura

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Dedurizatoare apa'. Administratorii https://www.dedurizatoareapa.ro/ pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Dedurizatoare apa'. Administratorii https://www.dedurizatoareapa.ro/ pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: https://www.dedurizatoareapa.ro/
  • Telefon: 0755 419 113
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Ilfov
  • Localitate: Voluntari
  • Adresa: str. Erou Iancu Dumitru, nr. 17, Voluntari, Ilfov, cod postal 077190

Nici un comentariu pentru Dedurizatoare apa

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Dedurizatoare apa sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul