Director web

Ventilatie cu recuperare de caldura si climatizare

Ventilatie cu recuperare de caldura si climatizare Magazin online sisteme de ventilatie cu recuperare de caldura si climatizare pentru aplicatii rezidentiale, comerciale si industriale. Comercializam sisteme cu debite de peste 10000 mc/h. Sistemele de ventilatie cu recuperare de caldura cresc confortul in casa si in acelasi timp sunt benefice pentru mediul inconjurator, reducand impactul asupra mediului prin emisii de CO2 scazute. Toate sistemele de ventilatie cu recuperator de caldura comercializate pe ventilatierecuperarecaldura.ro au fost testate in cele mai severe conditii, conditii care depasesc cu mult standardele impuse de piata.

  • Cuvinte cheie: ventilatie cu recuperare de caldura, schimbator de caldura, centrale de ventilatie, centrale tratare aer, chillere, perdele de aer, ventiloconvectoare

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Ventilatie cu recuperare de caldura si climatizare'. Administratorii https://www.ventilatierecuperarecaldura.ro/ pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Ventilatie cu recuperare de caldura si climatizare'. Administratorii https://www.ventilatierecuperarecaldura.ro/ pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: https://www.ventilatierecuperarecaldura.ro/
  • Telefon: 0755 419 113
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Ilfov
  • Localitate: Voluntari
  • Adresa: str. Erou Iancu Dumitru, nr. 17, Voluntari, Ilfov, cod postal 077190

Nici un comentariu pentru Ventilatie cu recuperare de caldura si climatizare

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Ventilatie cu recuperare de caldura si climatizare sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri