Director web

Cazare in Apartamente Regim Hotelier

Cazare in Apartamente Regim Hotelier Smart Accommodation ofera apartamente,garsoniere in regim hotelier in zonele centrale: Unirii, Magheru, Piata Alba Iulia, Vitan Mall, Romana, Decebal, Dorobanti, mobilate si utilate complet( aer conditionat,tv, internet, masina de spalat, cuptor cu microunde, filtru cafea, sandwich maker, fier de calcat, bucatarie utilata complet). Smart Accommodation inchiriaza apartamente si garsoniere moderne si de lux in regim hotelier amplasate in zone ultra-centrale.Preturi incepand de la 30 euro/noapte.

  • Cuvinte cheie: Regim Hotelier Bucuresti, Apartamente si Garsoniere in Regim Hotelier, Inchirieri Apartamente, Inchirieri Garsoniere, Cazare Regim Hotelier, Cazare Bucuresti, Garsoniere si Apartamente de Lux

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Cazare in Apartamente Regim Hotelier'. Administratorii http://www.smart-accommodation.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Cazare in Apartamente Regim Hotelier'. Administratorii http://www.smart-accommodation.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.smart-accommodation.ro
  • Numarul de telefon nu a fost specificat.
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 3
  • Localitate: Bucuresti - Sector 3
  • Adresa nu a fost specificata.

Nici un comentariu pentru Cazare in Apartamente Regim Hotelier

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Cazare in Apartamente Regim Hotelier sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul