Director web

Casa Regal - Imobiliare Bihor

Casa Regal - Imobiliare Bihor Casa Regal Imobiliare, cu sediul în Oradea, intermediază (vânzări, cumpărări, închirieri) şi administrează apartamente, case, vile, terenuri, spaţii comerciale, industriale şi de birouri, care sunt actuale şi prezentate complet cu detalii, fotografii şi schiţe! Oferta noastră cuprinde preponderent imobile şi terenuri situate în raza municipiului Oradea şi suburbii (Băile-Felix, Băile 1 Mai, Sînmartin, Sîntion, Sîntandrei, Biharia, Borş), dar si alte oferte din provincie (Salonta, Marghita,etc.). Toţi clienţii noştri au certitudinea că tranzacţiile la care iau parte se derulează în deplină siguranţă, deoarece Casa Regal înseamnă în primul rând un partener de afaceri şi un consilier de încredere pentru toţi clienţii noştri.

  • Cuvinte cheie: agentii imobiliare oradea, imobiliare oradea bihor, agentii imobiliare in oradea, case de vanzare bihor, case de vanzare in bihor, case de vanzare la tara bihor, case la tara de vanzare bihor, case de

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Casa Regal - Imobiliare Bihor'. Administratorii http://www.casa-regal.com pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Casa Regal - Imobiliare Bihor'. Administratorii http://www.casa-regal.com pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.casa-regal.com
  • Telefon: 0259-471217; 0788/201020
  • Fax: 0259-476668
  • Judet: Bihor
  • Localitate: Oradea
  • Adresa: Str. Ady Endre nr.45/A

Nici un comentariu pentru Casa Regal - Imobiliare Bihor

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Casa Regal - Imobiliare Bihor sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri