Director web

Vand teren 866 mp bulevardul Metalurgiei Sector 4 Bucuresti

Vand teren 866 mp bulevardul Metalurgiei Sector 4 Bucuresti Teren in suprafata de 866 mp cu o deschidere de 20.5 ml situat in imediata apropiere a Bld. Metalurgiei, cu acces usor la mijolacele de transport in comun cat si la marile centre comerciale din Sudul Capitalei (Carrefour Grand Arena, Selgros, Metro), dispune de toate utilitatile, regim de inaltime P+2E+M, POT 45%, CUT 1.2, urbanism.Pretabil locuinte individuale si colective. Pozitie excelenta.Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati la 0722.519.815. Oportunitate-vanzari terenuri sector 4 prin nemar rezidential

  • Cuvinte cheie: vanzari terenuri

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Vand teren 866 mp bulevardul Metalurgiei Sector 4 Bucuresti'. Administratorii http://www.nemar-rezidential.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Vand teren 866 mp bulevardul Metalurgiei Sector 4 Bucuresti'. Administratorii http://www.nemar-rezidential.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.nemar-rezidential.ro
  • Telefon: 0735453745
  • Fax: 735453745
  • Judet: Bucuresti - Sector 4
  • Localitate: Bucuresti - Sector 4
  • Adresa: Str Fermelor, Sector 4 Bucuresti

Nici un comentariu pentru Vand teren 866 mp bulevardul Metalurgiei Sector 4 Bucuresti

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Vand teren 866 mp bulevardul Metalurgiei Sector 4 Bucuresti sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul