Director web

Vile Corbeanca

Vile Corbeanca Paladin Residence reprezinta un nou concept imobiliar creat si dezvoltat de MediaCity pe un teren cu alura de poveste, situat in centrul localitatii Corbeanca, desfasurat pe un teren cu suprafata de 105.000mp. Intregul ansamblu rezidential se construieste in jurul Clubului de Echitatie Hipocan, cel mai vechi club de acest gen din zona capitalei care \"in cei peste 15 ani\" de existenta a avut parte de mii de vizitatori, copii si adulti care s-au bucurat de interactiunea cu aceste animale nobile, care sunt caii!

  • Cuvinte cheie: proiect imobiliar Corbeanca, proiect imobiliar corbeanca, paladin residence, case corbeanca, duplex corbeanca, vile corbeanca

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Vile Corbeanca'. Administratorii http://www.paladinresidence.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Vile Corbeanca'. Administratorii http://www.paladinresidence.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.paladinresidence.ro
  • Telefon: 0213100399
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 1
  • Localitate: Bucuresti - Sector 1
  • Adresa: Bucuresti

Nici un comentariu pentru Vile Corbeanca

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Vile Corbeanca sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri