Director web

Locuri de munca

Joburi IT Romania Apreciere Joburi IT Romania

http://devjob.ro | 0 Comentarii
DevJob.ro este primul portal de joburi in IT din Romania construit pe baza nevoilor programatorilor si inginerilor software. Obiectivul nostru este de a aduce transparenta, deschidere si diversitate pietei IT din Romania. Vrem ca procesul de cautare a unui loc de ... detalii site »

Locuri de munca in Germania Apreciere Locuri de munca in Germania

http://medialjob.com | 0 Comentarii
Locuri de munca in Germania cu angajator direct. Locuri de munca in strainatate pentru: Bucatar, Ospatar, Asistent Medical, Sofer tir, Receptioner, Infirmier, Ingrijitor Batrani, Electrician, Mecanic si multe alte joburi in diferite domenii de activitate. detalii site »

Locuri de munca in strainatate Apreciere Locuri de munca in strainatate

http://medialjob.com | 0 Comentarii
Locuri de munca in Germania cu angajator direct. Locuri de munca in strainatate pentru: Bucatar, Ospatar, Asistent Medical, Sofer tir, Receptioner, Infirmier, Ingrijitor Batrani, Electrician, Mecanic si multe alte joburi in diferite domenii de activitate. detalii site »

Angajari Bacau Apreciere Angajari Bacau

http://ecim.ro | 0 Comentarii
Locuri de munca disponibile in judetul Bacau, prin intermediul acesti agentii de joburi online la care poti aplica si tu. Daca esti angajator, poti publica locurile de munca vacante pe care le detii. Intra pe site pentru a vizualiza intreaga oferta de joburi. Ecim, iti ... detalii site »

MedialJob Apreciere MedialJob

https://medialjob.ro/ | 0 Comentarii
MedialJob: Ai Curaj! Ai Carieră! Ai Viitor! | Locuri de muncă în străinătate fără comision și alte taxe.Medialjob este o companie germană cu sediul in orasul Essen, specializată pe recrutarea fortelor de munca in gastronomie si hotelerie, medicină și asisten ... detalii site »

Site de recomandari despre angajatii din orice institutie Apreciere Site de recomandari despre angajatii din orice institutie

angajatiiproblema.ro | 0 Comentarii
Siteul Angajatii problema este un portal web unde poti posta pareri despre angajati. Se poate crea o postare despre integritatea oricarui angajat din orice institutie sau firma comerciala. Este nevoie de crearea unui cont pentru a putea incepe sa postati articole despre ... detalii site »
Locuri de munca in Germania fara comision

Locuri de munca in Germania fara comision Apreciere Locuri de munca in Germania fara comision

locdemuncagermania.ro | 0 Comentarii
Medialjob este o companie germana cu sediul in orasul Düsseldorf, specializata pe recrutarea fortelor de munca numai in gastronomie si hotelerie. Preselectam in numele agajatorilor germani bucatari/bucatarese, ospatari/ospatarite, cameriste in vederea angajarii pe peri ... detalii site »

Catering Crew Group Apreciere Catering Crew Group

cateringcrewgroup.com | 0 Comentarii
Cateringcrewgroup este un portal de locuri de muncă, care oferă servicii de selecție a echipajului și de gestionare online pentru industria de catering si companiilor interesate. Dacă sunteți în căutarea uneii schimbări de carieră în cadrul hotelurilor, marit ... detalii site »

Pheonix Studio Apreciere Pheonix Studio

okpsk.ro | 0 Comentarii
Pheonix PSK reprezinta site offical SC. Pheonix PSK S.R.L - Domeniul de activitate fiind videochatul. Are continut informativ pentru persoanele de sex feminin care doresc sa colaboreze cu Studio Pheonix. Site-ul ofera informatii despre domeniul videochatului precum s ... detalii site »

Joburi Infomunca Apreciere Joburi Infomunca

infomunca.ro/joburi-pe-domenii | 0 Comentarii
Numeroase joburi in diferite domenii de activitate sunt disponibile acum pe site! Pe infomunca.ro gasesti cele mai noi joburi din domenii de viitor, domenii in continua expansiune pe piete care au o nevoie continua de resursa umana, cum ar fi domeniul IT. Aplica acum la ... detalii site »

Cursuri gratuite in aeronautica Apreciere Cursuri gratuite in aeronautica

aerotraining.ro | 0 Comentarii
Beneficiarii proiectului dispun de o serie de măsuri specifice de (re)integrare pe piata muncii cum ar fi: consiliere si orientare profesionala, formare profesionala gratuita in sectorul aeronautic si domeniile conexe, precum si mediere pe piata muncii. detalii site »

Cursuri de calificare subventionate Apreciere Cursuri de calificare subventionate

cursuri-locdemunca.fdpsr.ro | 0 Comentarii
Fundatia Dezvoltarea Popoarelor ramane fidela misiunii sale de a oferi oportunitati socio-educative si de integrare profesionala persoanelor aflate in situatie de risc social. In viziunea FDP, fiecare persoana isi poate valorifica talentele cu care a fost inzestrata. detalii site »

Oferte de munca la domiciliu Apreciere Oferte de munca la domiciliu

munca-la-domiciliu.net | 0 Comentarii
Lucrezi cat poti, cand poti, nu iti creezi obligatii, din confortul casei tale. Sfaturi si informatii utile pentru persoanele care vor sa lucreze la domiciliu sau pentru cele care deja o fac. Invata cum poti sa ai succes pe internet! Fa bani pe net stand in fotoliu, au ... detalii site »

Studio videochat Bucuresti Apreciere Studio videochat Bucuresti

professionalvideochat.ro/ | 0 Comentarii
Esti cautarea unui studio videochat Bucuresti? Contacteaza-ne si noi iti punem la dispozitie toate mijloacele necesare pentru a castiga cat mai multi banii. Datorita echipei de profesionisti de care dipunem vei avea tot suportul de care ai nevoie pentru ca activitatea t ... detalii site »

Loc de munca videochat Apreciere Loc de munca videochat

videochatconstanta.com/ | 0 Comentarii
Vrei un loc de munca videochat? Contacteaza-ne si poti face si tu parte dintr-o echipa serioasa si profesionista care te va ajuta sa ai multe realizari financiare dar si profesionale. Este un job legal, un loc de munca in care iti poti folosi imaginatia, inteligenta si ... detalii site »

Job videochat Timisoara Apreciere Job videochat Timisoara

venus-studio.ro/ | 0 Comentarii
Vrei un job videochat Timisoara sigur si stabil ? Atunci vino la studio-ul nostru de videochat care iti poate oferi posibilitatea sa castigi foarte multi bani cu eforturi minime.Noi oferim modelelor aflate la inceput de drum in aceasta activitate, dar si celor cu experi ... detalii site »

Job videochat Bucuresti Apreciere Job videochat Bucuresti

leaderstudio.ro/ | 0 Comentarii
Vrei sa devii independenta financiar si a nu depinzi de nimeni? Intra pe site-ul nostru si afla toate conditiile daca doresti sa ai un job videochat Bucuresti foarte bine platit, la care poti lucra oricand doresti in conditii excelente.Acest job in videochat iti poate a ... detalii site »

Aici gasesti angajati si oameni talentati pentru job-ul tau- Listelocuridemunca.ro Apreciere Aici gasesti angajati si oameni talentati pentru job-ul tau- Listelocuridemunca.ro

listelocuridemunca.ro | 0 Comentarii
Alege sa faci recrutare printre CV-urile pe LLM. Mii de CV-uri de la oameni talentati si bine pregatiti. Ei isi cauta un loc de munca, tu ii poti atrage la tine in companie. Vezi lista completa de candidati pe listelocuridemunca.ro. Intrati acum pe site! detalii site »

Externalizare salarizare, declaratii intrastat Apreciere Externalizare salarizare, declaratii intrastat

omhr.ro | 0 Comentarii
1.Intocmirea pe baza foilor de prezenta (pontaje) a statelor de salariicolective si individuale (fluturasi), atatpentruavansurileacordate,cat si pentru plata drepturilorsalariale la lichidare. 2.Calculuicertificatelor de concediu medical. 3.Calcululdiferitelor,sporuri ... detalii site »

Job part-time, online, 400 euro lunar Apreciere Job part-time, online, 400 euro lunar

noilocuridemunca.com/ | 0 Comentarii
Experienta oamenilor multumiti de aceste locuri de munca spune totul! Acum si tu ai ocazia de a lucra la domiciliu pe calculator in Programul H100 si de a castiga bani pe masura seriozitatii tale, 400 euro lunar, cel putin! Cere imediat detalii la email madalina.nalbar ... detalii site »

Freelancer Romania Apreciere Freelancer Romania

congrazie.ro | 0 Comentarii
Comunitatea Freelancerilor din Romania. Freelance Jobs Posting si Licitatii de proiecte gratuite! Vrei sa ai proprii banii?? Atunci inscrie-te pe site si convinge-te cum poti face simplu si usor banii tai Alaturate echipei intra pe http://www.congrazie.ro detalii site »

SubmitAdPro Apreciere SubmitAdPro

http://submitad.pro | 0 Comentarii
Angajam personal pentru publicare anunturi online.Plata se va efectua in functie de numarul vizualizarilor anunturilor publicate de tine.Detalii complete gasiti pe siteul nostru! Angajam personal pentru munca online! Vrei sa obtii un job de postare de anunturi? ... detalii site »

Art Studio - angajari videochat Apreciere Art Studio - angajari videochat

artstudio-videochat.ro | 0 Comentarii
Ce este videochatul? Un job legal, banos si flexibil. De ce sa te angajezi la videochat? Pentru ca poti sa ai un venit mult peste medie, sa lucrezi in conditii foarte bune, sa ai un program flexibil si sa depinzi numai de tine. Studio profesional de videochat, cu activi ... detalii site »

Job Arena Apreciere Job Arena

job-arena.ro | 0 Comentarii
Job Arena este o platforma profesionala de recrutare si cautare de locuri de munca in Romania si in strainatate. Inscrierea este gratuita atat pentru candidati cat si pentru angajatori. Candidatii au posibilitatea de a aplica pentru jobul dorit, a crea sau uploada CV si ... detalii site »

Vreau Job Apreciere Vreau Job

vreaujob.net | 0 Comentarii
Motorul de cautare oferte de joburi Vreau Job , cauta automat oferte de joburi pe toate siteurile de joburi din 63 de tari. Gasesti rapid orice oferta de job cauti in Romania , Italia, Anglia, Spania, Germania, Franta, SUA, cu VreauJob.net . Selecteaza tara unde doresti ... detalii site »

Sistem online romanesc de anunturi si joburi in constructii. Apreciere Sistem online romanesc de anunturi si joburi in constructii.

mybjobs.ro | 0 Comentarii
Cauti mesteri? Fii boier.Beneficiaza de sistemul unic din Romania de postari anunturi si joburi in constructii, unde se acorda calificative si poti vedea calificarile celor pe care ii angajezi. Suntem locul de intalnire al mesterilor cu boieri.Nu-ti mai suna prietenii, ... detalii site »

Recrutare personal - servicii de recrutare si selectie Apreciere Recrutare personal - servicii de recrutare si selectie

roexpertsm.ro | 0 Comentarii
RoExpertSM ofera servicii de recrutare si selectie personal. Cu o experienta de peste 12 ani in domeniu va putem gasi angajatii pe care ai doriti. Este foarte important de stiut ce se afla in spatele abilitatilor “tehnice” ale viitorului angajat , dar mai importan ... detalii site »

Portal 100% Gratuit - locuri de munca in tara si strainatate. Apreciere Portal 100% Gratuit - locuri de munca in tara si strainatate.

locuridemuncaonline.ro | 0 Comentarii
Portal locuri de munca Gratuit pentru angajatori cat si pentru candidati - locuri de munca in tara si strainatate. Angajatorii au access la baza de date cu CV-urile candidatilor. Posibilitate publicitate banner in prima pagina.Posibilitate incarcare CV in format Word, P ... detalii site »
Locurimuncabraila.ro - anunturi angajari Braila

Locurimuncabraila.ro - anunturi angajari Braila Apreciere Locurimuncabraila.ro - anunturi angajari Braila

locurimuncabraila.ro/ | 0 Comentarii
Locuri de munca Braila: anunturi cu joburi libere din tot judetul Braila, oferte de angajari si locuri de munca publicate de angajatori pe siteul www.locur ... detalii site »

Extrajob.ro - Locuri de munca Apreciere Extrajob.ro - Locuri de munca

extrajob.ro | 0 Comentarii
extrajob.ro - job, joburi, locuri de munca, locuri de munca in anglia, locuri de munca italia, locuri de munca in strainatate. Oferte de munca in strainatate in toate domeniile. Joburi pe categorii si tari.Locuri de munca in Anglia in domeniul hotelier si medical. detalii site »

Agentie de munca temporara Apreciere Agentie de munca temporara

mbh-interim.ro | 0 Comentarii
Agentie de munca temporara din Romania, cu servicii de recrutare de personal, gestiune si plasare de personal calificat pentru locuri de munca in strainatate si in Romania. Leasing de personal pentru munca temporara in Romania si in strainatate. Cele mai bune servicii d ... detalii site »

Agentie recrutare Apreciere Agentie recrutare

krevin.ro | 0 Comentarii
Krevin este o agentie de recrutare de personal din Romania, cu servicii de selectie si plasare de personal pentru locuri de munca in strainatate si in tara. Cele mai bune servicii de resurse umane, recrutare de personal si plasare de personal. Firma cu servicii profesio ... detalii site »

Locuri de munca Ploiesti Apreciere Locuri de munca Ploiesti

locurimuncaploiesti.ro | 0 Comentarii
Locuri de munca Ploiesti: anunturi, oferte de angajari si locuri de munca publicate de angajatori pe siteul Locuri de munca Ploiesti. Cauta joburi si vezi cine face angajari Ploiesti in ultimele anunturi locuri munca Ploiesti. Pe detalii site »

Locuri de munca Bucuresti Apreciere Locuri de munca Bucuresti

locurimuncabucuresti.ro | 0 Comentarii
Locuri de munca Bucuresti: anunturi, oferte de angajari in Bucuresti si locuri de munca publicate de angajatorii bucuresteni pe siteul Locuri de munca Bucuresti. Cauta joburi in Bucuresti si vezi cine face angajari in anunturi cu detalii site »
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri