Director web

Externalizare salarizare, declaratii intrastat

Externalizare salarizare, declaratii intrastat 1.Intocmirea pe baza foilor de prezenta (pontaje) a statelor de salariicolective si individuale (fluturasi), atatpentruavansurileacordate,cat si pentru plata drepturilorsalariale la lichidare. 2.Calculuicertificatelor de concediu medical. 3.Calcululdiferitelor,sporuri,bonusurietc,precum si a retinerilor pe salariu. 4.Intocmireaordinelor de plata bugetare aferente salariilor. 5.Intocmire si depunere la organeleabilitate a urmatoarelor documente: -Dosar recuperare sume FNUASS si Casa de Pensii; -Declaratieprivindevidentaobligatiilor de plata catre bugetulstatului(declaratia 112) -Fisefiscale 6.Intocmirea dosarului de personal(contracte de munca,acteaditionale,deciziietc) , mentinereaunei baza de date a personalului si actualizareaacesteia la zi . 7.Generareafisierului de salariinecesar in vedereaplatiisalariilorpe card. 8.Generarearaportului de contributiisalarialelunaredatoratecatre stat. 9.Intocmirea adeverintelorpentrusalariati.

  • Cuvinte cheie: Servicii salarizare, payroll, HR, externalizaresalarii, taxe impozite salarii, stat de plata, CAS, CASMB, CASS, somaj, ITM, impozit salariu, recrutare, selectie, depunere declaratii, intrastat, perso

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Externalizare salarizare, declaratii intrastat'. Administratorii http://www.omhr.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Externalizare salarizare, declaratii intrastat'. Administratorii http://www.omhr.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.omhr.ro
  • Telefon: 0744507020
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 5
  • Localitate: Bucuresti - Sector 5
  • Adresa nu a fost specificata.

Nici un comentariu pentru Externalizare salarizare, declaratii intrastat

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Externalizare salarizare, declaratii intrastat sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri