Director web

Locuri de munca in Germania fara comision

Locuri de munca in Germania fara comision Medialjob este o companie germana cu sediul in orasul Düsseldorf, specializata pe recrutarea fortelor de munca numai in gastronomie si hotelerie. Preselectam in numele agajatorilor germani bucatari/bucatarese, ospatari/ospatarite, cameriste in vederea angajarii pe perioade sezoniere sau nelimitate. Agentia noastra nu percepe comision din partea candidatilor.

Apelând la noi aveți garanția unor servicii de calitate, orientate spre nevoile dumneavoastră, având implicit ca scop final indeplinirea cerințelor clienților nostri. Credem că în orice branșă de activitate oamenii sunt cel mai important capital, iar dezvoltarea lor profesională și relațiile din cadrul unei oraganizații sunt definitorii pentru succesul acesteia. Dorința noastră este să fim aproape de clienții noștri, iar entuziasmul și căldura echipei noastre, alături de profesionalismul cu care abordăm fiecare om atât candidat cât și client, fac întotdeauna diferența.

  • Slogan: bucatari/bucatarese, ospatari/ospatarite, cameriste
  • Cuvinte cheie: oferte de munca, locuri de munca, locuri de munca in germania, caut loc de munca in germania, anunturi caut loc de munca, anunturi cu locuri de munca, oferte de locuri de munca, oferte de munca in ger

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Locuri de munca in Germania fara comision'. Administratorii http://www.locdemuncagermania.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Locuri de munca in Germania fara comision'. Administratorii http://www.locdemuncagermania.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.locdemuncagermania.ro
  • Telefon: 0049-913666-18
  • Fax: Program: 9:00 - 14:00
  • Judet: Bucuresti - Sector 1
  • Localitate: Bucuresti - Sector 1
  • Adresa: Oranienburger Str. 27, 40599 Düsseldorf, Germania

Nici un comentariu pentru Locuri de munca in Germania fara comision

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Locuri de munca in Germania fara comision sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul