Director web

Recrutare personal - servicii de recrutare si selectie

Recrutare personal - servicii de recrutare si selectie RoExpertSM ofera servicii de recrutare si selectie personal. Cu o experienta de peste 12 ani in domeniu va putem gasi angajatii pe care ai doriti. Este foarte important de stiut ce se afla in spatele abilitatilor “tehnice” ale viitorului angajat , dar mai important este cat de compatibil este in raport cu angajatorul. Aceasta compatibilitate rerezinta cheia parteneriatului de success angajat , angajator.

  • Cuvinte cheie: recrutare, recrutare online, cv online, recrutare personal, administrare personal, servicii de recrutare si selectie personal, agentie recrutare, firme recrutare, salarizare, administrare, recrutare,

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Recrutare personal - servicii de recrutare si selectie'. Administratorii http://www.roexpertsm.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Recrutare personal - servicii de recrutare si selectie'. Administratorii http://www.roexpertsm.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.roexpertsm.ro
  • Telefon: 0724.296.780
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Satu-Mare
  • Localitate: Satu Mare
  • Adresa: str Horea nr 1(Casa de Moda et 1 camera 15)

Nici un comentariu pentru Recrutare personal - servicii de recrutare si selectie

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Recrutare personal - servicii de recrutare si selectie sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri