Director web

Scaune si mese

Scaune si mese Societatea noastra este un producator de mobilier de calitate, din lemn, destinat atat societatilor comerciale cat si persoanelor fizice. Satisfacem orice standard de calitate din domeniu, produsele fiind testate pentru rezistenta si durabilitate. Toate produsele de mobila sunt realizate din lemn de fag si frasin, intr-o mare varietate coloristica si finisaje diferite. Producem scaune si mese pentru hoteluri, restaurant, cafenele, baruri, pub-uri, pizzerii, cluburi, cofetarii dar si pentru piata domestica (sufragerie, dormitor, bucatarie- tabureti, mese, scaune, etc.). Toate produsele realizate sunt o excelenta combinatie intre elementele de arta clasica si traditionalism, la care se adauga aspectul natural si ecologic, calitatea, durabilitatea si unicitatea . Preturile sunt accesibile pentru fiecare segment de piata caruia i se adreseaza. Puteti face orice comanda prin formularul nostru de contact, prin email sau telefonic.

  • Slogan: mobilier de calitate, destinat atat societatilor comerciale cat si persoanelor fizice
  • Cuvinte cheie: scaune, mese, mese din lemn, scaunde din lemn, obiecte de artizanat, pentru cadouri, obiecte bisericesti, tabureti, neamt, obiecte din lemn

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Scaune si mese'. Administratorii http://www.scaunesimeseneamt.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Scaune si mese'. Administratorii http://www.scaunesimeseneamt.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.scaunesimeseneamt.ro
  • Telefon: 0754-651788
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Neamt
  • Localitate: Tarpesti (Petricani)
  • Adresa: Comuna Petricani, Judetul Neamt

Nici un comentariu pentru Scaune si mese

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Scaune si mese sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul