Director web

Securitate

Oferim servicii evaluare de risc la securitatea fizica Expert Risc Apreciere Oferim servicii evaluare de risc la securitatea fizica Expert Risc

http://expert-risc.ro/ | 0 Comentarii
Printre cele mai bune firme de evaluare la risc din Romania se numara si Expert risc din Bucuresti. Prețurile lor sunt printre cele mai competitive de pe piața autohtona. Suna acum si cere un dosar de analiza de risc bine construit, fara capitole copy / paste. detalii site »

BLUERAL VISUAL sisteme de securitate si supraveghere video, antiefractie, detectie si alarmare la incendiu, fibra optica Apreciere BLUERAL VISUAL sisteme de securitate si supraveghere video, antiefractie, detectie si alarmare la incendiu, fibra optica

blueral.ro | 0 Comentarii
Firma autorizata, specializata in montatea si proiectarea sistemelor de securitate oferind o gama variata de produse de inalta calitate la preturi accesibile destinate protejarii bunurilor , caselor rezidentiale, spatiilor comerciale, silozuri, parcari, santierelor, etc ... detalii site »

Servicii PSI stingatoare si echipamente pentru protectia la incendii Apreciere Servicii PSI stingatoare si echipamente pentru protectia la incendii

aninoasatim.ro/ | 0 Comentarii
Aninoasa Tim asigura distributia de stingatoare de incendiu, truse medicale, masti de fum, hidranti, pichete incendiu, lazib de nisip, kituri de truse, triunghiuri, si serviciile de verificare autorizate pentru stingatoare , hidranti si alte instalatii, ignifugar detalii site »

Evaluare de risc la securitatea fizica Apreciere Evaluare de risc la securitatea fizica

analizariscbraila.ro | 0 Comentarii
Evaluarea riscului la societățile și instituțiile private de stat pentru încadrarea în riscul acceptabil, conform Legii 333/2003 și HG 301/2012, și pentru avizarea planurilor de pază și proiectelor sistemelor tehnice de securitate. Evaluator de risc la secu ... detalii site »

Analiza de risc Apreciere Analiza de risc

stovsecurity.ro/ce-este-analiza-de-risc-la-securitate-fizica/ | 0 Comentarii
Analiza de risc este un ansamblu de masuri si verificari ce au ca scop determinarea factorilor ce pot aduce atingere integritatii fizice a persoanelor, precum si a bunurilor ce apartin unei institutii sau societati comerciale si implica dezvoltarea intelegerii riscului. ... detalii site »

Yale electromagnetice Apreciere Yale electromagnetice

instalareinterfoane.ro | 0 Comentarii
Suntem importatori directi de yale electromagnetice si oferim servicii de montaj si reparatii la toata gama de yale electromagnetice. Echipa noastra raspunde prompt la orice solicitare si garanteaza efectuarea lucrarii in cel mai scurt timp. Va asteptam pe site pentru a ... detalii site »

Servicii SSM si SU Urbanproject Apreciere Servicii SSM si SU Urbanproject

urbanproject.ro | 0 Comentarii
Urban Project foloseste mai multe metode inovative pentru a creste performantele sale in materie de SSM, printre metodele utilizate acestea sunt cursuri SSM, instructaje SSM si testari. Stim din experienta ca acest lucru duce direct la un loc de munca cu o reputatie ca ... detalii site »

Analiza de risc la securitate fizica conform HG301/2012 Apreciere Analiza de risc la securitate fizica conform HG301/2012

secant.ro | 0 Comentarii
Analiza de risc la securitate fizica conform HG301/2012. Auditarea sistemelor de securitate. Managementul informatiilor clasificate. Elaborarea planului de securitate al operatorului de infrastructuri critice. Furnizor solutii, strategie, politica si proceduri necesare ... detalii site »

Investigatori privati Bucuresti, agentie detectivi Bucuresti Apreciere Investigatori privati Bucuresti, agentie detectivi Bucuresti

supravegheri.ro | 0 Comentarii
Investigatori privati atestati in conditiile legii furnizeaza solutii in scopul rezolvarii anumitor probleme din domeniul social sau personal pentru persoane fizice sau juridice. Solutiile oferite se bazeaza pe investigatii realizate de catre agenti operativi cu experie ... detalii site »

Eurosec - sisteme de securitate Apreciere Eurosec - sisteme de securitate

eurosec.ro | 0 Comentarii
Eurosec.ro - comercializare si instalare sisteme de securitate, sisteme de supraveghere video, sisteme pentru detectie/avertizare incendiu si sisteme pentru control acces. Misiunea Eurosec este de a asigura un pachet integrat de produse si servicii de securitate de cali ... detalii site »

Detectivi particulari Apreciere Detectivi particulari

http://detectivicsi.ro | 0 Comentarii
Firma de detectivi particulari ce ofera servicii de supraveghere (filaj), investigatii si monitorizare pentru persoane fizice si persoane juridice. Detectivii nostri se pot ocupa de cercetari ipotecare, cadastrale, testamentare, investigatii privind conduita si moralita ... detalii site »

Interfoane Apreciere Interfoane

electrogrupproinstal.ro | 0 Comentarii
Firma Electrogrup Proinstal are ca obiect principal de activitate instalarea si intretinerea sistemelor de control acces, sisteme de interfonie si videointerfonie, alarme antiefractie, supraveghere video prin TVCI, precum si sisteme de automatizari porti (batante, culis ... detalii site »
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri