Director web

Dezinsectie Deratizare Dezinfectie Bucuresti

Dezinsectie Deratizare Dezinfectie Bucuresti Servicii de Deratizare, Dezinsectie si Dezinfectie profesionale in Bucuresti si Ilfov folosind echipamente si substanțe profesionale. Suntem autorizati de Primaria Capitalei (PMB) pentru servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie. Servicii de calitate disponibile pentru persoanele fizice in spatiile rezidentiale cat si persoanelor juridice in sectorul comercial si industrial. Eficiența garantata la cel mai mic pret de pe piata!

  • Cuvinte cheie: deratizare , dezinsectie , dezinfectie , deratizare bucuresti , firme deratizare , firma deratizare , deratizare sobolani , deratizare soareci , deratizare acasa , deratizare ilfov , deratizare firme

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Dezinsectie Deratizare Dezinfectie Bucuresti'. Administratorii http://efficient-pestcontrol.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Dezinsectie Deratizare Dezinfectie Bucuresti'. Administratorii http://efficient-pestcontrol.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://efficient-pestcontrol.ro
  • Telefon: 0755765765
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 3
  • Localitate: Bucuresti - Sector 3
  • Adresa: Soseaua Pantelimon 446

Nici un comentariu pentru Dezinsectie Deratizare Dezinfectie Bucuresti

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Dezinsectie Deratizare Dezinfectie Bucuresti sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri