Director web

Forari puturi apa

Forari puturi apa Lucrari de foraje puturi apa, foraj de mica si mare adancime, puturi adanci, denisipari, intretineri puturi,curatare puturi, foraje puturi adancime apa potabila, apa menajera, alimentare cu apa, foraje apa , foraje fantani , forari fantan i ,documentatie si avize sanitare , executie foraje studi , motocompresoare , instalati carotaj , foraj umed , foraj uscat, foraje bucurest i, foraje giurgiu , foraje teleorman, foraje dambovita, foraje ilfov, piloni de sustinere, pompe de caldura, foraje orizontale. forajele de captare a apei se executa la cererea clientului folosind tubulatura de tip p.v.c. ecologic avizat sanitar, certificat de calitate cu diametrele fi 125 mm, 140 mm ,160 mm. pentru puturi de medie si mare adancime, diametre de 200 , 250 , 300 pentru puturi de mica adancime iar acestea sunt de trei feluri:foraje de mica adancime 5-20 m, forajele de medie adancime 20-75 m, si forajele de mare adancime 75-300 m. se folosesc filtre screen sau jonson in functie de granulatia stratului

  • Slogan: Seriozitate Promtitudine
  • Cuvinte cheie: foraj, foraje, foraje puturi, forari puturi, foraj puturi, foraje apa, foraj put, pret foraj

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Forari puturi apa'. Administratorii http://www.forariputuriapa.ro/ pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Forari puturi apa'. Administratorii http://www.forariputuriapa.ro/ pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.forariputuriapa.ro/
  • Telefon: 0761.828.453
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 1
  • Localitate: Bucuresti - Sector 1
  • Adresa: Iuliu Maniu 104

Nici un comentariu pentru Forari puturi apa

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Forari puturi apa sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri