Director web

Frizerie caini si pisici sector 2 Bucuresti

Frizerie caini si pisici sector 2 Bucuresti Cu experienta de 15 ani acumulata in domeniul veterinar, tundem caini si pisici in functie de dorintele proprietarilor. Operatiunile specifice se vor realiza cu produse profesionale, sterilizate si igenizate dupa fiecare client. In timp ce animalutul este rasfatat, propietarul se poate relaxa in sala de asteptare.
Oferim petshop, canina, tuns, frizerie canina, tund caini, cosmetica canina, salon, perfect pet, frizerie, pet shop, frizerie canina, tuns caini Cu experienta de 15 ani acumulata in domeniul veterinar, tundem caini si pisici in functie de dorintele proprietarilor. Operatiunile specifice se vor realiza cu produse profesionale, sterilizate si igenizate dupa fiecare client. In timp ce animalutul este rasfatat, propietarul se poate relaxa in sala de asteptare.

  • Slogan: Produse profesionale, sterilizate si igenizate
  • Cuvinte cheie: petshop, canina, tuns, frizerie canina, tund caini, cosmetica canina, salon, perfect pet, frizerie, pet shop, frizerie canina, tuns caini

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Frizerie caini si pisici sector 2 Bucuresti'. Administratorii http://www.salonfrizeriecanina.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Frizerie caini si pisici sector 2 Bucuresti'. Administratorii http://www.salonfrizeriecanina.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.salonfrizeriecanina.ro
  • Telefon: 0769650115
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 2
  • Localitate: Bucuresti - Sector 2
  • Adresa: Soseaua Mihai Bravu, Nr.132, Bl.D22, Parter.

Nici un comentariu pentru Frizerie caini si pisici sector 2 Bucuresti

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Frizerie caini si pisici sector 2 Bucuresti sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul