Director web

Printese Ursitoare Constanta 0762838354

Printese Ursitoare Constanta 0762838354 Printese ursitoare Constanta vin la botezul fiecarui copil din Constanta! Ursitoare bune vin inconjurate de balonase de sapun, pe fundal muzical de basme, recita poezie speciala, interpreteaza numele copilului la botez Constanta, ii ursesc soarta, oferindu-i daruri sufletesti si intelectuale minunate! Printesele ursitoare Constanta de inchiriat la botez vor face un spectacol de neuitat, emotionant atat pentru parinti, bunici si nasi, cat si pentru toti invitatii. Ursitoarele se infatiseaza cu rochii superbe de printese si coifuri lungi, au baghete fermecate si ele sunt trei zane actrite care vor interpreta impecabil rolul de ursitoare in Constanta. Programul de 20 de minute al ursitoarelor Constanta, este incarcat de emotie si frumusete, realizand o atmosfera de poveste la botezul copilului Constanta. Legenda ursitoarelor merge mai departe prin inchiriere printese ursitoare Constanta la botez! 0762838354

  • Slogan: Ursitoarele din basme vin la botez in Constanta!
  • Cuvinte cheie: Ursitoare Constanta, zane Ursitoare botez, printese ursitoare Constanta, ursitoare botez Constanta, printese ursitoare botez, botez cu ursitoare, spectacol ursitoare botez, moment ursitoare Constanta,

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Printese Ursitoare Constanta 0762838354'. Administratorii http://www.printeseursitoareconstanta.ro/ pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Printese Ursitoare Constanta 0762838354'. Administratorii http://www.printeseursitoareconstanta.ro/ pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

Nici un comentariu pentru Printese Ursitoare Constanta 0762838354

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Printese Ursitoare Constanta 0762838354 sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul