Director web

Servicii de paza si supraveghere video Moldova Security

Servicii de paza si supraveghere video Moldova Security MoldovaSecurity îți prestează servicii de supraveghere video, servici de pază și intervenție rapidă la fața locului în cazul tentativelor de furt, intrarea persoanelor străine în încăperea protejată. Dispunem de următoarele sisteme de securitate: - sisteme de supraveghere video - camere video interne, externe; - sisteme de alarmă la efracție - se activează în caz de spargere, intrare invazivă a necunoscuților; - alarmă incendiu - detectează și semnalizează începutul incendiului, - interfon - asigură controlul accesului și liniște în casă, fără vizitatori nepoftiți; - sistemul Casa Inteligentă - observă când mașina se apropie de casă și aprinde lumina, deschide poarta și ușa la garaj etc. Asigurăm mentenanța și întreținerea și suport tehnic pentru toate sisteme de securitate video, rețelistica și IT. Dacă aveți nevoie de servicii de securitate apelați la noi la următoarele date de contact:

  • Slogan: Siguranta si confort - MoldovaSecurity
  • Cuvinte cheie: Paza, servicii de paza, supraveghere video

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Servicii de paza si supraveghere video Moldova Security'. Administratorii http://www.moldovasecurity.md/ro/ pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Servicii de paza si supraveghere video Moldova Security'. Administratorii http://www.moldovasecurity.md/ro/ pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.moldovasecurity.md/ro/
  • Numarul de telefon nu a fost specificat.
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 1
  • Localitate: Bucuresti - Sector 1
  • Adresa: Chisinau, Moldova

Nici un comentariu pentru Servicii de paza si supraveghere video Moldova Security

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Servicii de paza si supraveghere video Moldova Security sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul