Director web

Ursitoare Botez Constanta

Ursitoare Botez Constanta Legenda ursitoarelor Constanta spune ca acestea vin pe muzica de poveste la botezul fiecarui copil din Constanta. Ursitoarele apar in rochii de zana si cu baghete magice! Minunatele ursitoare Constanta vin cu un scop bun: de a ursi soarta copilului, de a il inzestra cu daruri spirituale care sa ii inlesneasca trecerea prin viata. Ursitoarele Constanta rostesc poezii emotionante si cantece frumoase, realizand un spectacol care va impresiona parintii si toti invitatii. Inchiriati acum 0762649069.

  • Cuvinte cheie: Inchiriere ursitoare constanta, ursitoare botez constanta, printese ursitoare constanta, botez constanta, obiceiuri botez constanta, traditii botez constanta, zane ursitoare constanta

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Ursitoare Botez Constanta'. Administratorii http://www.ursitoarebotezconstanta.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Ursitoare Botez Constanta'. Administratorii http://www.ursitoarebotezconstanta.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

Nici un comentariu pentru Ursitoare Botez Constanta

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Ursitoare Botez Constanta sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul