Director web

Magazin on-line cu accesorii GSM premium

Magazin on-line cu accesorii GSM premium Comercializam accesorii pentru telefoane mobile, smartphonuri si tablete. Produse de calitate cu gama diversificata. Livram in Bucuresti si in toata tara la cele mai bune preturi din piata. Importator direct si reprezentant direct pentru mai multe branduri de accesorii. Gama de produse include: incarcatoare retea si auto, cabluri de date, carcase, protectii, huse, tocuri, baterii, folii protectie, handsfreeuri.

  • Cuvinte cheie: accesorii samsung galaxy, accesorii iphone, husa ipad, baterie samsung galaxy s2, baterie iphone 4, galaxy s3, samsung galaxy s2, samsung galaxy s3, samsung galaxy s, samsung galaxy gio, samsung galax

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Magazin on-line cu accesorii GSM premium'. Administratorii http://www.brandgsm.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Magazin on-line cu accesorii GSM premium'. Administratorii http://www.brandgsm.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.brandgsm.ro
  • Telefon: 021-323.94.40
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 3
  • Localitate: Bucuresti - Sector 3
  • Adresa: Bdul Theodor Pallady, nr. 287, sect 3,

Nici un comentariu pentru Magazin on-line cu accesorii GSM premium

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Magazin on-line cu accesorii GSM premium sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul