Director web

Curier international Allpacka Logistics

Curier international Allpacka Logistics Allpacka este o companie cu echipa tanara si rapida care pune la dispozitie toata perseverenta si toate resursele prin serviciile nationale si internationale de livrare colete oferind tuturor o modalitate simpla si ieftina de a comanda o expediere in Romania si in cadrul a peste 200 de tari din intreaga Lume: Ungaria, Grecia, China, Bulgaria, Elvetia, Sua, Suedia, Australia, Marea Britanie, Austria, Germania, Italia, Belgia, Danemarca, Finlanda, Franta, Irlanda, Slovacia si Spania.

Compara preturile pentru livrari colete de la cele mai mari companii de curierat din lume intr-un singur loc. Fii sigur ca vei obtine intotdeauna cel mai bun pret pentru expeditia ta, daca plasezi o comanda de curierat online cu noi! Utilizeaza calculatorul de preturi instant, pentru a incepe sa compari preturile curierilor nostri acum! Calculeaza pretul acum pe site-ul nostru!

Suntem atat de siguri ca vei aprecia experienta de a colabora cu Allpacka.ro, incat daca nu reusim sa facem lucrurile cum trebuie, iti vom returna taxele pentru serviciu 100%!

  • Slogan: Livram cu încredere!
  • Cuvinte cheie: curier, curier national, curier international, expediere colete, livrare colete

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Curier international Allpacka Logistics'. Administratorii http://www.allpacka.ro/ pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Curier international Allpacka Logistics'. Administratorii http://www.allpacka.ro/ pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.allpacka.ro/
  • Telefon: 0359228038
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 2
  • Localitate: Bucuresti - Sector 2
  • Adresa: Strada Negustori 23-25, etaj 2, sector 2, Bucuresti

Nici un comentariu pentru Curier international Allpacka Logistics

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Curier international Allpacka Logistics sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt




Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri