Director web

TIR SERVICES

TIR SERVICES TIR SERVICES a fost fondată în anul 2000 pentru a oferi servicii de calitate transportatorilor rutieri români de mărfuri și de pasageri. Prin renumele fondatorului său și prin rolul care i-a fost acordat, TIR SERVICES a activat, din start, ca o companie orientată spre nevoile transportatorilor. Peste 9000 de transportatori români au găsit în TIR SERVICES un furnizor de servicii diversificate; de la produse de bază precum tipizate CMR, certificate de agreere vamala, foi de parcurs etc. şi truse ADR, chingi, diagrame și role tahograf, plăcuțe TIR, până la servicii precum expediții rutiere (interne și internaționale), gestionarea de carduri de combustibil pentru alimentarea cu carburanţi în Europa, servicii de rezervare ferryboat, servicii de intermediere a recuperării TVA din statele Uniunii Europene, servicii de traduceri autorizate etc.

  • Cuvinte cheie: tir services, transport, transport marfa

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'TIR SERVICES'. Administratorii http://www.tirservices.ro/ pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'TIR SERVICES'. Administratorii http://www.tirservices.ro/ pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.tirservices.ro/
  • Numarul de telefon nu a fost specificat.
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 1
  • Localitate: Bucuresti - Sector 1
  • Adresa nu a fost specificata.

Nici un comentariu pentru TIR SERVICES

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul TIR SERVICES sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul