Director web

Galeria de arta Gabriela Calinoiu

Galeria de arta Gabriela Calinoiu Galerie de pictura,grafica,handmade. La Galeria Gabriela Calinoiu găsiţi lucrari de arta unicat si puteţi viziona lucrari reprezentative din intreaga creaţie a artistei. In cele trei sali sunt expuse picturi pe panza,pe sticla,desene in acuarele,sau pastel cu tematici diferite:teme din natura,teme florale,schite artistice in penita si tus,obiecte pictate manual,handmade. Adresa: Strada Virgil Pleșoianu,nr,94,Bdul Ion Mihalache,sect.1,Bucuresti Vizita la galerie se face prin telefon in prealabil. Tel: 0721949740

  • Slogan: Pictura,grafica,decoratiuni
  • Cuvinte cheie: galerii arta Bucuresti,galerii pictura,expozitii pictura,picturi abstracte,tablouri peisaje flori,pictori romani contemporani

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Galeria de arta Gabriela Calinoiu'. Administratorii http://www.galeriagabriela.wordpress.com pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Galeria de arta Gabriela Calinoiu'. Administratorii http://www.galeriagabriela.wordpress.com pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.galeriagabriela.wordpress.com
  • Telefon: 0721949740
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 1
  • Localitate: Bucuresti - Sector 1
  • Adresa: Str.Virgil Plesoianu,nr.94,Bucharest,Romania

Nici un comentariu pentru Galeria de arta Gabriela Calinoiu

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Galeria de arta Gabriela Calinoiu sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri