Director web

Materiale pictura

Materiale pictura Materiale de pictura, culori de pictura, culori acrilice de la Talens, Derwent, Pebeo, Letraset la preturi accesibile. Cumparati online produse profesionale destinate artistilor. Culorile in ulei XL cu uscare rapida au fost concepute pentru a satisface nevoile de exprimare ale artistilor contemporani. Caracteristici: Culori stralucitoare si profunde; pasta neteda si fina; culori rezistente in timp; Diluarea se poate face cu ulei sau mediu de pictura, in functie de efectul dorit; Curatarea pensulelor se face cu esenta de petrol; Se poate aplica pe: panza, carton panzat, lemn; Uscarea se produce intre 2 si 3 zile dupa aplicare; Pensulele recomandate sunt cele din par alb de porc sau cele din fibre sintetice recomandate pentru termenul lor mare de valabilitate.

  • Cuvinte cheie: culori acrilice, culori pictura

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Materiale pictura'. Administratorii http://www.artistique.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Materiale pictura'. Administratorii http://www.artistique.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.artistique.ro
  • Numarul de telefon nu a fost specificat.
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 1
  • Localitate: Bucuresti - Sector 1
  • Adresa nu a fost specificata.

Nici un comentariu pentru Materiale pictura

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Materiale pictura sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri