Director web

Obiecte decorative si handmade

Obiecte decorative si handmade Obiecte decorative:cutii ,rame,diverse suporturi,mic mobilier,vase de ceramica sau sticla,toate pictate manual.Lucrarile sunt originale si unicate,semnate de artistul plastic Gabriela Calinoiu,Membra U.A.P,Romania.Preturile pornesc de la 50 Ron. Cadouri unice, obiecte decorative deosebite. www.originalhandmade.freewb.ro Vizitati si:GALERIA GABRIELA CALINOIU Str.Virgil Plesoianu,nr.94,parter,sector 1,zona Bdul Ion Mihalache,Pta.Domenii. Program de vizitare numai prin telefon in prealabil: 0721949740

  • Slogan: Decoratiuni interioare
  • Cuvinte cheie: ceramice,dulapioare lemn,pictura pe sticla,obiecte decorative,cadouri unicat,galerii arta bucuresti, galerii de pictura,cadouri

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Obiecte decorative si handmade'. Administratorii http://www.obiectedecor.wordpress.com pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Obiecte decorative si handmade'. Administratorii http://www.obiectedecor.wordpress.com pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.obiectedecor.wordpress.com
  • Telefon: 0721949740
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 1
  • Localitate: Bucuresti - Sector 1
  • Adresa: Str.Virgil Plesoianu,nr.94,Bucharest,Romania

Nici un comentariu pentru Obiecte decorative si handmade

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Obiecte decorative si handmade sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri