Director web

Picturi cu peisaje

Picturi cu peisaje Picturi originale si unicate reprezentand peisaje:marine,urbane,peisaje cu flori,pomi,paduri,campuri,apusuri de soare,cer,etc.Picturi pe panza,picturi in acuarela sau pastel, semnate de artistul plastic Gabriela Calinoiu, membra a Uniunii Artistilor Plastici din Romania. Vizitati Galeria de Arta Gabriela Calinoiu. Adresa:Bucuresti,Str.Virgil Plesoianu,nr.94,parter,sector 1,zona Bdul Ion Mihalache,Pta.Domenii. Vizita la galerie se face prin telefon in prealabil la nr: 0721949740

  • Slogan: Picturi originale
  • Cuvinte cheie: picturi cu peisaje,tablouri cu peisaje,galerii arta Bucuresti,art Gallery Bucharest,acuarelisti romani,pictori romani contemporani,expozitii pictura,expozitii arta Bucuresti,peisaje flori campuri padu

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Picturi cu peisaje'. Administratorii http://www.picturipeisaje.wordpress.com pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Picturi cu peisaje'. Administratorii http://www.picturipeisaje.wordpress.com pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.picturipeisaje.wordpress.com
  • Telefon: 0721949740
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 1
  • Localitate: Bucuresti - Sector 1
  • Adresa: Str.Virgil Plesoianu,nr.94,Bucharest,Romania

Nici un comentariu pentru Picturi cu peisaje

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Picturi cu peisaje sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri