Director web

ValArt Galerie de arta si pictura

ValArt Galerie de arta si pictura ValArt este o galerie de arta online ce se ocupa cu comercializarea diverselor opere de arta ale pictorilor contemporani cat si pictorilor de marca a timpurilor de mult apuse. In aceasta galerie puteti gasi opere de pictura veche (originala si semnata), sculptura, grafica si litografie, diverse obiecte din bronz, argint etc. In cadrul blogului ValArt veti putea sa va informati si cu privire la stadiul licitatiilor la care participam la marile case de licitatii de arta (Alis, ArtMark, etc. ). In cazul in care nu sunteti din bucuresti si doriti sa comandati o opera de arta aceasta va va fi trimisa prin curier cu ramburs. Daca sunteti din Bucuresti pictura sau lucrarea comandata de catre dumneavoastra va fi livrata personal de unul din colegii nostri. Va asteptam cu drag in galeria noastra de arta!

  • Slogan: Pentru iubitorii de arta!
  • Cuvinte cheie: valart,pictura,sculptura,grafica si litografie,licitatie arta,antichitati,bronz,pictura veche,arta,pictori, val art

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'ValArt Galerie de arta si pictura'. Administratorii http://www.val-art.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'ValArt Galerie de arta si pictura'. Administratorii http://www.val-art.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.val-art.ro
  • Telefon: 0722362009
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 6
  • Localitate: Bucuresti - Sector 6
  • Adresa: x

Nici un comentariu pentru ValArt Galerie de arta si pictura

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul ValArt Galerie de arta si pictura sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri