Director web

Europeea

Europeea Atelier Literar este un spatiu virtual gratuit pus la dispozitia creatorilor si iubitorilor de literatura. Atelierul este online, interactiv si necenzurat în spiritul art. 19 din “Declaratia universala a drepturilor omului”: „Orice om are dreptul la libertatea opiniilor si exprimarii; acest drept include libertatea de a avea opinii fara fara imixtiune din afara, precum si libertatea de a cauta, de a primi si de a raspândi informatii si idei prin orice mijloace si independent de frontierele de stat.” - De altfel Constitutia României prevede la art. 30 urmatoarele: (1) Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare in public, sunt inviolabile. (2) Cenzura de orice fel este interzisa.

  • Slogan: Dorim să descoperim valoarea
  • Cuvinte cheie: europeea, literatură, poezie, schiţă, nuvelă, roman, scenarii, comentarii,exegeză, epigramă, articol, recenzie, eseuri, critică literară, reportaje, polemică, impresii, tablete, însemnări, jurnale,alt

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Europeea'. Administratorii http://www.europeea.ro/ pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.europeea.ro/
  • Numarul de telefon nu a fost specificat.
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 6
  • Localitate: Bucuresti - Sector 6
  • Adresa: Lujerului 2 Bl 22C123 Bucureşti S6

Nici un comentariu pentru Europeea

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Europeea sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri