Director web

Formatia de nunta Bosfor Bucuresti

Formatia de nunta Bosfor Bucuresti Succesul Formatiei de nunta Bosfor se datoreaza faptului ca intotdeauna reuseste sa atraga atentia publicului printr-o calitate aparte a show-ului. Un repertoriu diversificat ce se preteaza tuturor cerintelor si exigentelor unui eveniment, o eleganta exemplara ce defineste prestatia formatiei de nunta si o virtuozitate artistica din partea solistilor. Puteti fi siguri ca petrecerea dumneavoastra va fi una reusita alaturi de noi.

  • Cuvinte cheie: formatii nunta, formatii nunta bucuresti, formatii de nunta, formatie de nunta, formatie nunta, formatie nunta bucuresti, formatie la nunta, formatie pentru nunta, muzica de nunta

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Formatia de nunta Bosfor Bucuresti'. Administratorii http://www.nunta-formatii.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Formatia de nunta Bosfor Bucuresti'. Administratorii http://www.nunta-formatii.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.nunta-formatii.ro
  • Telefon: 0729065940
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 4
  • Localitate: Bucuresti - Sector 4
  • Adresa: Str. Izvorul oltului

Nici un comentariu pentru Formatia de nunta Bosfor Bucuresti

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Formatia de nunta Bosfor Bucuresti sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri