Director web

Auto Timisoara flota completa de masini

Auto Timisoara flota completa de masini Suntem o firma de rent a car in Timisoara cu o gama completa de masini de inchiriat. Alege sa ai o masina fiabila la dispozitie la cele mai bune preturi si standarde europene. Rezerva acum online. Avem in flota noastra masini - ford, fiat, dacia, nissan, etc.Prin Expert Auto Rental SRL oferim servicii pentru masini de inchiriat in Timisoara si imprejurimi de la 8 euro, dar si masini de inchiriat per termen mai lung > 15 zile. Ca firma facem tot posibililul pentru a fi mai aproape de dvs si sa oferim servicii de inchirieri profesionale de care aveti nevoie. Avem experienta necesara si flota completa de masini fiabile si atent verificate pentru a oferi calatorii reusite. De-a lungul anilor, toti clientii nostri au beneficiat de servicii de inchirieri-auto profesionale in Timisoara si judetul Timis atat rapide dar si eficiente care au venit in intampinarea nevoilor si exigentelor clientilor. Alege cele mai bune servicii de inchirieri auto in Timisoara si bucura-te de calatorii reusite si de mai mult confort cu gama de servicii de inchirieri masini in Timisoara si judetul Timis. Expert Auto Rental iti vine in ajutor cu o flota completa de masini de inchiriat in Timisoara la cele mai bune preturi din oras si standarde europene.Pe langa serviciile de mai sus iti oferim urmatoarele beneficii:

    – transparenta in ceea ce priveste costurile de inchiriat
    – promptitudine in rezervarea masinii potrivite fie prin mail,chat sau telefon
    – livrare si predare gratuita a masinii in Timisoara
    – garantia ca fiecare masina este atent inspectata de echipa noastra
    – taxe Casco, RCA, Rovinieta pentru serviciile de inchirieri auto
    – gama variata de servicii optionale – GPS, scaun copii, transfer aeroport

Firma de rent a car – Expert Auto a fost fondata din dorinta noastra de a oferi masini de inchiriat fiabile si verificate in T

  • Slogan: Firma de rent-a-car Timisoara
  • Cuvinte cheie: rent,a,car,timisoara,inchirieri,auto,masini

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Auto Timisoara flota completa de masini'. Administratorii http://expertautorental.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Auto Timisoara flota completa de masini'. Administratorii http://expertautorental.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://expertautorental.ro
  • Telefon: 0741216736
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Timis
  • Localitate: Timisoara
  • Adresa: aristidie demetriade nr 1

Nici un comentariu pentru Auto Timisoara flota completa de masini

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Auto Timisoara flota completa de masini sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri